Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4][RPG] Avernus RPG

Galador256

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 660
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tego jeszcze niby było! Serdecznie zapraszamy na event niespodziankę!

Odbędzie się on w poniedziałek o godzinie 20:00 na naszym serwerze Avernus,

w jednym z cesarskich miast, o majestatycznej nazwie Sawara!

Zapewniamy wszystko to co potrzebne, oraz gwarantujemy dobrą zabawę.

Boisz się,że nie masz ekwipunku? - Zapewnimy ci! Nie dasz rady? - Dasz!

Pamiętajcie, Poniedziałek godzina 20:00, widzimy się w porcie!

images.jpg

Opublikowano

Fenomenalny serwer RP, wreszcie to zrozumiałem, gdy przedostatni serwer tego typu upadł przez nieudolność administratorów i techników.

Najbardziej podoba mi się mapa serwera i to, że co jakiś czas coś się dzieje przez co gracze wbijają do tej gry, nie to co serwer na literę R.
Następnie kolejno: fabuła, STABILNOŚĆ, rzetelna gwarancja tego, że serwer nie upadnie. System mikropłatności - tak to jest plus, pasja kiedyś się skończy, chociaż tutaj u administratora tego serwera nie brak jej, serwer sam na siebie zarabia, a nawet jest w stanie opłacić się sam na następne lata.

Odpowiedź na niżej zwarnowany post, który jest niepoprawny z regulaminem mpc. 

Nazwałeś mnie nieudolnym. I sory, ale napisanie o kimś, że jest nieudolny to jest nic innego jak obraza. Cały post wyżej ma taki cel. Dlaczego, po co?

Zdesperowany administrator ostatkami sił próbuje się bronić w innej prezentacji, najwidoczniej  nie zna znaczenia , cytat ze słownika PWN, który wskaże nam właściwą definicję słowa nieudolny;
nieudolny «niedający sobie z czymś rady; też: świadczący o czyjejś nieporadności»
A tutaj słowa 'zdesperowany'.
,,taki, który stracił nadzieję na coś, jest ogarnięty desperacją''.

Opublikowano

Fenomenalny serwer RP, wreszcie to zrozumiałem, gdy przedostatni serwer tego typu upadł przez nieudolność administratorów i techników.

Najbardziej podoba mi się mapa serwera i to, że co jakiś czas coś się dzieje przez co gracze wbijają do tej gry, nie to co serwer na literę R.
Następnie kolejno: fabuła, STABILNOŚĆ, rzetelna gwarancja tego, że serwer nie upadnie. System mikropłatności - tak to jest plus, pasja kiedyś się skończy, chociaż tutaj u administratora tego serwera nie brak jej, serwer sam na siebie zarabia, a nawet jest w stanie opłacić się sam na następne lata.

Nazwałeś mnie nieudolnym. W dodatku piszesz tutaj, że serwer na R upadł. Mój post ma niewiele wspólnego z tematem, ale muszę to napisać. Serwer na R jeszcze nie upadł. I sory, ale napisanie o kimś, że jest nieudolny to jest nic innego jak obraza. Cały post wyżej ma taki cel. Dlaczego, po co?

Opublikowano

Smoki to magiczne stworzenia, ale jest ich na świecie coraz mniej. Tylko nieliczni mogą sobie pozwolić na wyhodowanie smoka. Posiadanie go to niemały prestiż. Mówi się jednak, że gdzieś e niedostępnych i niezbadanych zakątków świata może ich jeszcze kilka się gnieździć. Już w niedzielę zapraszamy na wydarzenie, dzięki któremu możesz stać się jednym z posiadaczy takich stworzeń - o ile uda Ci się je odnaleźć. Wcześniej trzeba będzie jednak wypełnić kilka zadań...

Niedziela 18 października o godzinie 19:00 w Savarze (port).

images.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...