Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są plusy i minusy tego :)

Plusy : Nie kazdy bd miał takie same bonusy i posiadanie kostiumu jednak da jakaś przewagę.

Minusy : Czas i brak handlu tym przedmiotem.

Ale słuchajcie macie kupony i nimi chyba da radę handlować :)

Ja bym zmienił czas z 30 dni na 60 dni lub 300 godzin ( czas leci jak mam to ubrane / przywołane )

Plusy i minusy? 

potencjalny gracz będzie chciał kupić wszystkie, żeby mieć na wszystkie postacie taki kostium, to jest już trochę łapczywość na kasę.

Pety na 30 dni, kostiumy klasowe, jeszcze maski itp niech będą i będzie gitara, typowo pod itemshop i nie interesuje mnie to, że są kupony - to świadczy o łapczywości.

miałem wbić i zobaczyć, ale właśnie po tym co zobaczyłem od razu kasuję klienta.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Większy DMG ma żal czy truta?

Ile będzie tych SM za pierwsze zalogowanie? Starczy na PD na 1 dzień?

Czytając całą prezkę wyliczyłem, że wartości ataku jest 3720 + pewnie jakiś item ze spichlerzu z wartością + buty zindlir1a, które dają wartość + jeszcze wierzchowiec 450 + kostium 200. Nie za dużo? ^^

­

@Renissance tak ma być, przed startem będzie łatka ;)

Rly, ulepszacze w IS? Przypomina mi to trochę inv*rię ;x

Btw. Bojownik + Pierścień Isgard + Mikstura Hasis i od razu można iść do red lasu na metki/ew. expić do v2 :D

tenor.gif

Opublikowano

Gdy włączam klienta, to się nic nie włącza, w procesach również (dzisiaj go pobrałam), ani patch (to jeszcze rozumiem). Tak ma być?
Włączam jako administrator.

Opublikowano

Plusy i minusy? 

potencjalny gracz będzie chciał kupić wszystkie, żeby mieć na wszystkie postacie taki kostium, to jest już trochę łapczywość na kasę.

Pety na 30 dni, kostiumy klasowe, jeszcze maski itp niech będą i będzie gitara, typowo pod itemshop i nie interesuje mnie to, że są kupony - to świadczy o łapczywości.

miałem wbić i zobaczyć, ale właśnie po tym co zobaczyłem od razu kasuję klienta.

O żadnej łapczywości to nie świadczy... Na twoje miejsce przyjdą Ci którzy potrafia zarobić na ISa w grze...

@Renissance

Przed startem bd łatka z plikami potrzebnymi do uruchomienia clienta

Opublikowano

Gdy włączam klienta, to się nic nie włącza, w procesach również (dzisiaj go pobrałam), ani patch (to jeszcze rozumiem). Tak ma być?

Włączam jako administrator.

Tak ma być, brakuje wam plików, dostaniecie je przed startem.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Weezy bedzie seria ? <3

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Zestaw No-Lajfa na start :D

46570504582119126681.png

I po co, skoro dostaniesz bana za wh? ^^

Btw. ciekawe - ktoś zainwestuje w IS i ma na start 1,5k wartości ataku+75% potwory+14k hp... I można od razu do v2 lecieć :D

­

Ponawiam:

tenor.gif

Opublikowano

I po co, skoro dostaniesz bana za wh? ^^

Btw. ciekawe - ktoś zainwestuje w IS i ma na start 1,5k wartości ataku+75% potwory+14k hp... I można od razu do v2 lecieć :D

­

Ponawiam:

Kto ma hajs ten wygrywa, patrz Katar, mistrzostwa świata w Katarze :) 

You.

Opublikowano

Kiedy będzie ta łatka!? Lepiej dajcie szybciej potem na ostatnią chwilę każdy będzie patchować i będzie mały transfer pobierania... ;)

Opublikowano

Nic nie mówię, nic nie hejtuje ale mam takie odczucie że serwer wykurwi się na starcie bo będę lagi i wszyscy uciekną w panice

Powodzenia życzę 

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

8 min do startu a latki nie ma ;/

kiedy dacie ja ? 
i jak to wyglada z sm za bete ?

Down 
dziala tylko ma problemy :D (pewnie atak)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...