Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PompaMT2

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech mu nawet codziennie przychodzi 1k z is, jak i każdemu. Co to kogo interesuje?

Kur*wa, nie macie swojego życia? Zazdro, że ktoś ma pomysł na pieniądze? Lepsze to niż kraść, a do ładowania w IS nikt nikogo nie zmusza. 

przeciez to nie jest serwer isamu wiec czemu sugerujesz, ze bedzie dostawal kase z nie swojego serwera o.O

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech mu nawet codziennie przychodzi 1k z is, jak i każdemu. Co to kogo interesuje?

Kur*wa, nie macie swojego życia? Zazdro, że ktoś ma pomysł na pieniądze? Lepsze to niż kraść, a do ładowania w IS nikt nikogo nie zmusza. 

Znalazł się obrońca zwierząt.... ^^

Opublikowano

przeciez to nie jest serwer isamu wiec czemu sugerujesz, ze bedzie dostawal kase z nie swojego serwera o.O

Gieniek to napisał.

Znalazł się obrońca zwierząt.... ^^

Dobra, idź już gó*wnogimbie. Jak chcesz coś powiedzieć to do spowiedzi z klecha, może Cb wysłucha.

@down, to jest mpcforum, tu są równi i równiejsi tak już jest od 2009 roku, odkąd się zarejestrowałem. Nic dziwnego, że jakaś spina i prezka zniknie, ale nikt nad tym nie płacze, bo prezka tu to kropla w morzu.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

To niech wrzucą zapowiedź to zniknie w przeciągu mruknięcia okiem.

I tak już zniknęła ? Niby dlaczego jej nie ma ?

...................\/...................

Opublikowano

STRONA ON KOTKI - udało im się.

Opublikowano

I tak już zniknęła ? Niby dlaczego jej nie ma ?

Makin to człowiek rozumny i honorowy zapewne miał do tego powód bo unieważnić im możliwość publikowania serwerów na mpc.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

A co, grałeś? :D

2 lata temu był taki serwer  Pompa Mt2

Opublikowano

Gieniek to napisał.

Dobra, idź już gó*wnogimbie. Jak chcesz coś powiedzieć to do spowiedzi z klecha, może Cb wysłucha.

@down, to jest mpcforum, tu są równi i równiejsi tak już jest od 2009 roku, odkąd się zarejestrowałem. Nic dziwnego, że jakaś spina i prezka zniknie, ale nikt nad tym nie płacze, bo prezka tu to kropla w morzu.

Wyzywasz każdego od " gównogimba" a sam nie lepiej się zachowujesz - co lepsza zachowujesz się jakbyś miał 11-12 lat  xD

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Wyzywasz każdego od " gównogimba" a sam nie lepiej się zachowujesz - co lepsza zachowujesz się jakbyś miał 11-12 lat  xD

Irytują mnie takie posty. Może trochę mnie poniosło. Co do lat, to mam zdecydowanie więcej, ale 12 chciałbym mieć. Piękne czasy. :).

Dobra koniec, bo offtop się zrobił :D.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Strona znów padła :) Potwierdzone info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...