Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PompaMT2

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie pompa tylko hajsMT2, pompa byla jak isamu plakal i mowil keiu znajdz mi technika, teraz wszystko kreci sie wokol hajsu, wole poczekac na balmorke s2 ^^ ludzi napewno bedzie troche ale thespia i tak lepsza od tego czegos

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To za długo nie popykasz, bo mają specjalne logi od WH. Coś podobne jak na invorii, więc bany chyba z automatu będą lecieć. No ale cóż, powodzenia. 

12k kont.. ciekawe ile typa wbije. 

xD

­

Chłopie, serio nie chce mi się Ciebie czytać, na Invori gram od samego startu na WH i jakoś żadnego bana nie dostałem.

Więc zamknij się już lepiej, bo potrafisz tylko pisać, że "source i nie będzie wh". Wystarczy rozpakować klient albo inaczej się pobawić. :) A te logi to wymysł. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Chłopie, serio nie chce mi się Ciebie czytać, na Invori gram od samego startu na WH i jakoś żadnego bana nie dostałem.

Więc zamknij się już lepiej, bo potrafisz tylko pisać, że "source i nie będzie wh". Wystarczy rozpakować klient albo inaczej się pobawić. :) A te logi to wymysł. :)

Zobaczymy jak sobie poradzisz na pompie, pseudo hakjerze.

To dziwne, bo ja specjalnie odpaliłem wczoraj invorie s2 na wh i po 3 minutach wyleciałem z permem. xD

Poza tym granie na wh pokazuje Twój marny poziom inteligencji. Widać, że bez wh jesteś zerem w takim razie. @Diablo!

­

to nie pompa tylko hajsMT2, pompa byla jak isamu plakal i mowil keiu znajdz mi technika, teraz wszystko kreci sie wokol hajsu, wole poczekac na balmorke s2 ^^ ludzi napewno bedzie troche ale thespia i tak lepsza od tego czegos

Zazdro?

­

Opublikowano

to po co tu siedzisz? ahaaaaa zbanowali ci konta pewnie na invori i teraz szukasz serwa. Jestes pizda ktora mysli ze jest jakims hakierem, a tak naprawde jestes cipka ktora sie przechwala z czegos czego nie zrobila. Zalosny jest i zal mi takich ludzi jak ty

Opublikowano

Wymysłem to jest twoje wh bo ty jedyne co potrafisz to pobrac je z MPC albo płakać do innych ludzi by Ci zrobili.

Klient jest na ich fanpage jak cos

Opublikowano

to po co tu siedzisz? ahaaaaa zbanowali ci konta pewnie na invori i teraz szukasz serwa. Jestes pizda ktora mysli ze jest jakims hakierem, a tak naprawde jestes cipka ktora sie przechwala z czegos czego nie zrobila. Zalosny jest i zal mi takich ludzi jak ty

Mhm. :)

Internetowy bandyta. 

Łap

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Diablo pozdro,....

Popełniłeś wielki błąd :D

Poszło do supportu twoja wypowiedź i twój screen z postacią :*

Opublikowano

Logi to nie jest żaden wymysł, waithack zapisuje się w logach jako speedhack i wystarczy dać dostęp do tego typu logów dla GM i prosto jest wyłapywać cziterów. Nie wiesz to się nie wypowiadaj i wypier^alaj.

Opublikowano

Logi to nie jest żaden wymysł, waithack zapisuje się w logach jako speedhack i wystarczy dać dostęp do tego typu logów dla GM i prosto jest wyłapywać cziterów. Nie wiesz to się nie wypowiadaj i wypier^alaj.

Y, nie.

Opublikowano

Tak sobie myślałam, że wpadnę zobaczyć, a tu strona spadła z rowerka.  :unsure:

Nic dziwnego wpadło z 5k osób na serwer to padła  :) jak i serwer   :P lub ddos :ninja:

06c1f85a8c2269a3f9e5becb2309673d.png

sygna.png

Opublikowano

Już nie działa.

Jak już pisaliście że działa to może za 5 minut będzie wszystko gotowe do użytku.

Opublikowano

Nic nie będzie działać, dopóki nie ogarną ataków. A to, że strona działa czasami, wiadomo, czym jest spowodowane. Trzeba czekać. Na szczęście zpatchowałem już clienta, a potem tylko wejdę do gry i pykam. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...