Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PompaMT2

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nitro gadał że ma być dawna pompa. Ale powiem szczerze w 1% będzie troszku inna niż ravia a 99% będzie z ravi. Ja nie zagram tylko i wyłącznie ze względu na Nitra, nie ciepię d3bila.

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nitro gadał że ma być dawna pompa. Ale powiem szczerze w 1% będzie troszku inna niż ravia a 99% będzie z ravi. Ja nie zagram tylko i wyłącznie ze względu na Nitra, nie ciepię d3bila.

Ten serwer technicznie nic nie ma wspólnego z ravią.

Opublikowano

Co? hahaha. xD

Ten serwer to połączenie Rivendela / WebMetina + autorskie nowości. Kompletnie nic z Ravii, więc o czym Ty piszesz? :D

Dawnej pompy nie ma i nie będzie. 

­

Opublikowano

Serwer będzie na pewno stabilny, ale kilka rzeczy go oszpeca. Jak można zrobić set broni, które wyglądają jak wieszaki, dla mnie te bronie są śmieszne, a ta gra to już nie metin2. Kolejną rzeczą są te latające smoki jako wierzchowce - 

są za duże i psują klimat tej gry. Cały ten pompa team promuje serwer, ale co będzie za miesiąc, lub 2 ? Oczywiście życzę serwerowi jak najlepiej, mam nadzieje, że nie jest robiony na miesiąc dla hajsu, a na lata dla graczy.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Naprawdę chcecie na tym grać, gdzie adminami czy tam Gm`ami będą nymfa/miszczu/nitro itp? 

przecież to patologia, ja nie polecam grania - mimo iż ink jest dobrym technikiem

Opublikowano

Naprawdę chcecie na tym grać, gdzie adminami czy tam Gm`ami będą nymfa/miszczu/nitro itp? 

przecież to patologia, ja nie polecam grania - mimo iż ink jest dobrym technikiem

Ale Oni mają tam gówno do robienia / gadania :) To są tylko pionki od reklamy...

Opublikowano

reklama reklamą, ale ja nie chciałbym grać na serwerze gdzie będzie grał/reklamował/gmował nitro, nymfa czy inne patologiczne pionki z youtuba.

a z serwerem będzie coś pewnie aka webmetin, padnie i tak.

Opublikowano

Czlowieku, przeciez zalozycielem bedzie Zielak ( chyba ), wszystkie jego serwery skonczyly tak samo. Zielak leci tylko na hajs, zobacz jak skonczyly jego dawne serwery Tayen, MokryRyszard i jeszcze ten gówniany Memorial.

Tak jak zawsze mowilem, to rowniez teraz podtrzymuje swoje slowo dot. Zielaka.

Zielak gówno potrafi, gdyby nie reklama u swoich przydupasów jego serwery miałyby po 10 os. online. Krętactwem smierdzi od niego na kilometr, a o pazernosci na pieniądze nie wspominam.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Czlowieku, przeciez zalozycielem bedzie Zielak ( chyba ), wszystkie jego serwery skonczyly tak samo. Zielak leci tylko na hajs, zobacz jak skonczyly jego dawne serwery Tayen, MokryRyszard i jeszcze ten gówniany Memorial.

Zielak gówno potrafi, gdyby nie reklama u swoich przydupasów jego serwery miałyby po 10 os. online. Krętactwem smierdzi od niego na kilometr, a o pazernosci na pieniądze nie wspominam.

Ale do uja pana co ten serwer ma wspólnego z zielakiem? :D

Opublikowano

Nie wiem dlaczego tak się czepiacie.. Jak wy byście robili serwer to nie robilibyście go dla hajsu? Ciągłe narzekanie.. Skoro znane osoby reklamują serwer to na pewno nie reklamowałyby jakiegoś pierwszego lepszego. Mnie akurat nie interesuje czy będzie tam grał pedalski nitro.. jakaś nymfa. Jak dla mnie może tam grać nawet Kula z Krynicy bez brwi xD Ważne, żeby serwer był spoko i taki właśnie się wydaje. Oceniacie coś czego jeszcze nie ma. Dajcie mu szansę.

Opublikowano

Zielak g****o potrafi, gdyby nie reklama u swoich przydupasów jego serwery miałyby po 10 os. online. Krętactwem smierdzi od niego na kilometr, a o pazernosci na pieniądze nie wspominam.

Wtf? o.O co ma Zielak do Pompy?
Opublikowano

Technicy Rivendel / WebMetin. 

Także o bugi / zabezpieczenia bym się nie martwił.. Inkscape ma wiedzę i wie co robi. 

Serwer na pewno jest na dłużej, ale na jak długo? Tego nikt nie wie. Ogólnie polecam, bo na pewno będzie stabilny i bez błędów. 

Reklama na pół YT, więc ludzi nie zabraknie.. 

Osobiście nie zagram, bo nie gram już te ''pato''gry xD

­

Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić miał tyle serwerów i każdy padał przez włamy (np. Rivendel) albo przez brak zainteresowania ze strony administracji ;)

Ogólnie serwa nie polecam i nie zagram nigdy na gównie od pompateam

Opublikowano

Ja zagram z checia. :) Przynajmniej serwer na ktorym zobaczymy jakies nowosci i autorskie rzeczy a nie serwery ktore aktualnie startuja od ktorych smierdzi monotonia i gotowcem.

Opublikowano

Fubu pokazuje gdzie jest miejsce szczura :)

Dziś raczej nie ruszą.

Szkoda mi tylko Inka.

Jezeli to atakuje BaoBao to wiadomo ze predko nie ruszy, ten wozkowy sie latwo nie podda.

Opublikowano

Myślę że będzie to najlepszy,najpopularniejszy serwer w Polsce,reklama świetna - na serwerze na pewno będzie grało tysiące graczy ;)

No ale nic czekamy na start ';D

/robi ktoś nockę na serwerze jak bd online ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...