Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PompaMT2

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fubu pokazuje gdzie jest miejsce szczura :)

Dziś raczej nie ruszą.

Szkoda mi tylko Inka.

Tylko, że FuBu nie ma nic z tym wspólnego, tak samo jak IsAmU z serwerem.

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Normalne, że serwer przy takiej reklamie ma zainteresowanie od strony zarówno graczy, ale też konkurencji. Owszem mamy jeszcze problemy z atakami DDoS sięgającymi 500 tys pakietów na sekundę, ale pracujemy nad tym, by zabezpieczyć serwer przed tym. Nie chcemy uruchamiać serwera, który będzie się wyłączał z powodu ataków co 5 minut lub będą takie lagi, że gra nie będzie sprawiała przyjemności tylko będzie denerwować graczy. Gdy uznamy, że serwer jest już stabilny to dopiero uruchomimy serwer - to chyba normalne.

Serwer ma zakaz prezki na MPCFORUM :)

Że co?

Nie będzie, bo isramu ma tu perma :)

PompaMT2 to mój serwer, IsAmU jest u nas zwykłym graczem pomagającym w reklamie.

Opublikowano

Normalne, że serwer przy takiej reklamie ma zainteresowanie od strony zarówno graczy, ale też konkurencji. Owszem mamy jeszcze problemy z atakami DDoS sięgającymi 500 tys pakietów na sekundę, ale pracujemy nad tym, by zabezpieczyć serwer przed tym. Nie chcemy uruchamiać serwera, który będzie się wyłączał z powodu ataków co 5 minut lub będą takie lagi, że gra nie będzie sprawiała przyjemności tylko będzie denerwować graczy. Gdy uznamy, że serwer jest już stabilny to dopiero uruchomimy serwer - to chyba normalne.

Że co?

PompaMT2 to mój serwer, IsAmU jest u nas zwykłym graczem pomagającym w reklamie.

do 20 ruszycie?

Opublikowano

Że co?

Nie dziw się, że tutaj dzieci wiedzą wiecej niż Ty sam, bo tak po prostu będzie zawsze. To są debile, które myślą, że wiedzą wszystko, a nie wiedzą nic. Obyście się uporali szybko z DDosami, powodzenia.

Opublikowano

Szkoda tej Ravii,teraz to pompa będzie na 1 miejscu :/

A w ogóle będzie prezentacja na mpcforum ?

1-szym miejscu? ravia? pod jakim względem? jestem ciekaw co nowego jest na ravi prócz tego, że nic ^^

Tak samo na tym czymś co startuje co tu takiego nowego czego jeszcze nie było?

Opublikowano

Taka pompa, że im pękła na starcie i teraz ciężko im ruszyć :)

...................\/...................

Opublikowano

Co ma pompa wspólnego z Isamu?

To, że zareklamował na facebooku, a gimby i tak dalej będą myśleć, że to twórca i właściciel serwera. Szkoda gadać. Najwięcej do powiedzenia mają osoby, które nic na dany temat nie wiedzą. :)

Opublikowano

To, że zareklamował na facebooku, a gimby i tak dalej będą myśleć, że to twórca i właściciel serwera. Szkoda gadać. Najwięcej do powiedzenia mają osoby, które nic na dany temat nie wiedzą. :)

no fakt- isamu nie ma nic wspolneg z pompa- szczerze to on nawet nie ma pojecia, ze ona powstaje

@down

co ty- on nie ma nic wspolnego a pompateamem

Opublikowano

Tak to jest jak konkurencja się boi tego serwera.

Piszą, że gó*wno, a chcą się pompy pozbyć DDoSami.

Pamiętam piękne czasy pierwszych plików serwerowych od (raina?) czy jak mu tam było. Nie było zazdrości, że ktoś ma taki i taki serwer, każdy sobie pomagał..

Ehh..

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Pisałem że Ci pseudo youtuberzy to tylko pachoły od reklamy :)

Jestem ciekaw kiedy się troszkę ogarną z tymi DDoS'ami.

5h poślizgu.

Opublikowano

Przesadzasz,isamu dobrze o tym wie że powstaje takowy serwer..

zaprzeczam takowym doniesieniom, co najwyżej moze sie zorientuje jak przyjdzie wyplata z is na konto bankowe

Opublikowano

zaprzeczam takowym doniesieniom, co najwyżej moze sie zorientuje jak przyjdzie wyplata z is na konto bankowe

Niech mu nawet codziennie przychodzi 1k z is, jak i każdemu. Co to kogo interesuje?

Kur*wa, nie macie swojego życia? Zazdro, że ktoś ma pomysł na pieniądze? Lepsze to niż kraść, a do ładowania w IS nikt nikogo nie zmusza. 

1365881062-U68160.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...