Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PompaMT2

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę na tym gównie grał. Ten serwer pewnie 10-15 dni potrzyma i Kappa. 

Nitruś, ten suawny YT twierdzi, że serwer jest tworzony z pa$ji i niby ma stać dopóki graczy nie zabraknie. 

­

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nitruś, ten suawny YT twierdzi, że serwer jest tworzony z pa$ji i niby ma stać dopóki graczy nie zabraknie. 

­

I dobrze mówi, a co do hajsu to z czego ma się utrzymać serwer? A po drugie to technicy mają harować kilka miesięcy dzień w dzień nad stworzeniem serwera bez żadnych profitów? Życzę teamowi serwera dużych zarobków, bo dobrze wykonaną pracę się ceni.

Opublikowano

Będzie fajnie na początku, potem IS zniszczy wszystko. Obstawiam że na końcu będzie grać max 1k osób.

Poza tym, co to za gra z armią gimbusów patrząc po widzach "Pompa" Teamu.

"CH*JU TO MUJ SPOT" "A SPIER***AJ" "RUCH** CI MATKE SZMAT*" 

Więc już nawet nie opłaca się na to patrzec ;-)

Opublikowano

Wejść wejdę zobaczyć i zobaczymy.

Widzę, że Asfen będzie grał, więc przestroga. Ci co grali na jego serwerze niech zmienią passy, bo kradnie konta ;]

Opublikowano

Dla beki to Cie chyba ''zrobili'' tumanie. 

% polecą, @kwiatmix daj mi 5%

­

No tutaj masz ode mnie 100% plusika 

ten którego nicku nie wymienie ( zielak ) to przywódca stada dzieci które oglądają sztuki walki w internecie aby wypompować się przed IEM 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Prezentacji nie będą mieli na MPC, bo Makin ma wielką spinę z ISAMU i resztą ;) To jest gwarantowane. PompaMT2 oczywiście niczym się nie wyróżnia tylko dobrą reklamą- syfna strona i ogólnie syf jak Ravia. 

Opublikowano

Prezentacji nie będą mieli na MPC, bo Makin ma wielką spinę z ISAMU i resztą ;) To jest gwarantowane. PompaMT2 oczywiście niczym się nie wyróżnia tylko dobrą reklamą- syfna strona i ogólnie syf jak Ravia. 

Chyba nie grałeś na webmetinie kolego, więc jak nie masz żadnego pojęcia na ten temat to się nie wypowiadaj. Bo serwer ma jednego z najlepszych techników.

Opublikowano

Gdzie znajdę jakąś zapowiedź/prezentację? 

Jeżeli na youtube - mogę link? (pw)

Po lewej stronie na stronie serwera masz wszystkie wideo zapowiedzi. :)

Opublikowano

Serwer wypali.Robiony dla hasju... zgadza sie no a do czego robiony? ;/ Super by było gdyby inwestowało sie w serwer grubą kase a nic sie na tym nie zyskało?

Serwer ma dużą reklame, na moje może być tak:

Jeśli wypali to nie postoi za długo bo za duzo graczy i maszyna nie wytrzyma/pelne serwery będa i takie słowa jak

"ee gówno nie da sie zalogowac przez caly dzień".

Opublikowano

Syfna strona hahaha, spójrz na strone montery sieroto ja bym tego nawet nie wrzucił do internetu bo bym się wstydził. Zeby pozniej Canzas przez Was nie plakał miernoty.

Poza tym to nie jest sf ravi a webmetin na którym grało sie zajebiscie, tylko mam nadzieje ze ink poprawil exp na 92-99lvl i tak dalej bo nie chce znowu 4h expic jeden lvl :D

Opublikowano

Mi się wydaje, że w kwestii stabilności ten serwer będzie przypominał Ra*ie. Jak wszystko wypali, to powinien być to najlepszy serwer 2015. Ja osobiście od niecałych 2 lat już nie gram w metina, bo trochę nim rzygam, ale mam nadzieję, że przy tym serwerze się przełamię i wrócę do grania w tą kultową grę. ;D

85483298046031778091.png
Jestem Nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.

Opublikowano

Mi się wydaje, że w kwestii stabilności ten serwer będzie przypominał Ra*ie. Jak wszystko wypali, to powinien być to najlepszy serwer 2015. Ja osobiście od niecałych 2 lat już nie gram w metina, bo trochę nim rzygam, ale mam nadzieję, że przy tym serwerze się przełamię i wrócę do grania w tą kultową grę. ;D

Potwierdzam. :P

No ale patrzyć na to IsAmU ma 500k subów i inni po te 20-400k i tu podliczyć ogłada ich może z max 200k ludu z czego 50k może grać nawet w metka.

Na moje ten serwer musi być przygotowany na dużą ilośc graczy, bo jednak "GIMBAZA GRA W MT2 I OGLONDA ISAMU,NITRO(...)"

Ja bym sie nie zdziwił jak by z 20k graczy nawet mogło być na początku.

ps niby gówno serwer dla gimbazy na chwile a jednak głośno o nim jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...