Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy podepnie mi ktoś plugin pod MYSQL?

Codii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam do was prosbe czy ktos podpial mi tabelki pod gildie? Gdybym umial je podpiac to bym juz to dawno zrobil no ale coz nie umiem i prosze was o to. Tableki mam tylko je podpiac i wszystko. A jezeli nikt tego nie zrobi wytlumaczcie mi jak to sie robi. Tabelki podam na skypie: mikolaj.pl3

--

Opublikowano

@KksGames W configu wszystko wpisuje dane do tego mysql, ale jesli patrze na tab i tworze gildie to mi jej nie pokazuje. I musze wgrac te tabelki a ich nie umiem zrobic. Wogole nie ogarniam tego mysql wiec prosze o pomoc.

--

Opublikowano

Plugin na gildie jest od Tirexa czyli Tguildsex pytalem sie go czy mi podepnie pod to mysql no ale nie dal mi tylko tabelki ale ja nieogarniam tego calego mysql.
@KksGames hosting: enderchest.pl

--

Opublikowano

@_Piotr_ ale mi chodzi o stworzenie tabelek na serwer. EHhhhh... w configu wszystko wpisuje te dane do mysql ale kiedy robie restart to dziala ten tab ale nie zapisuje mi sie nic no np kiedy tworze ta gildie to jej niepokazuje na tym tabie. Wiec trzeba zrobic tabelki. Ktoryych ja nie umiem :/ i o to mi dokladnie chodzi tylko tabelki zrobic

--

Opublikowano

Hahaha nie dość, że ty posiadasz nie legalnie te gildie, to dodatkowo te gildie są stworzone nie legalnie (95% kodu z xcrguild).

Skoro z ciebie taki haker buraczek cebulaczek to i dasz sobie radę z tabelami.

Dla ułatwienia **uj*wy złodzieju, dekomplikuj plugin, wejdź folder w którym bazę danych i sobie sam to "zhakuj" **hu*wy złodzieju.

(Na tym forum takim cebulaczką nie pomagamy)

~Pozdrawiam

logo-mpc.png

Opublikowano

@Kresrek007 Kolego mam legalnie kupione gildie wiec sprawdz na stronie ip serwera mcrun.ench.pl teraz jest nowe bo mam nowy serwer. Wiec sie niewypowiadaj. ehh... typowy hejter a jak mi nie wierzysz to napisz do tirexa. Kozaczysz a pipka jestes.

@piotr a co do twojego postu to wiem co to jest phymyadmin i jezeli wchodze w to zapytanie to wklejam tam wszystkie te tabelki co mam tak?

--

Opublikowano

Pewnie nie masz pojęcia też jak pobrać PHPMyAdmina, więc go na razie olej, pobierz sobie trial Navicata, połącz się z bazą i wykonaj zapytanie które utworzy tabele.

(zapytanie to to coś co ma jakieś śmieszne "CREATE TABLE" itp.)

Opublikowano

@Codii

Gdybyś miał legalnie kupione, to byś nie pisał na forum tylko do tirexa.

Najnowsze jego gildie, a raczej gildii xcrafters edytowane przez niego (łamanie praw autorskich) same tworzą tabele.

Tak ps.

FunnyGuilds są darmowe i lepsze o ok. 40% pod względem stabilności/błędów i funkcji.

~Pozdrawiam.

logo-mpc.png

Opublikowano

@Kresrek007 ku*wa koles czytaj caly temat wszystkie posty do kur*y. Pisalem ze on mi nie odpisuje. Czlowieku wez ty sie ogar... 10 lat masz ? Czy ci sie nie chce czytaj tylko hejty OMG...

A i jak masz cos do tirexa to pisz do niego a tutaj to sie juz wogole w tym temacie nie udzielaj.

--

Opublikowano

@Codii
10 lat - "haha, tak muj wiek to 10 lat i hodze do podstafufki" :)
Wyślij te gildie bo nie mam najnowszych, lub je dekomplikuj i wyślij mysql > DataGuild i DataGuildUser

logo-mpc.png

Opublikowano

Haha naprawdę myślisz, że chce ten shit kod. Haha.

Jak mamy ci pomoc skoro nie mamy dostępu do kodu? Mogę ci wysłać tabele do xcr lub starego tguildsa ale może sypać errorami. (o ile znajdę na backupie)

@PS. Złodziejem to jest "autor" tego pluginu. Jeszcze raz mnie obrazisz, a nie licz na pomoc od mnie.

PS.2. W tych klasach co ci podałem jest tylko MySQL, (mam na backupie chyba), ale nie mam pewności czy w twojej wersji nie było jakiś zmian i mogą być przez to błędy, gdybyś dekomplikowal i podesłał to bym mógł ci podać (z tym nikt nic nie zrobi).

~Pozdrawiam

logo-mpc.png

Opublikowano

Koles mam tabelki tylko nie wiem gdzie to dac tirex pisze zeby wszystko wrzucic do zapytania tego sql no i jak to robie to mi jakis blad wyskakuje.

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...