Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TOTY [12-19 stycznia] - Dyskusja ogólna

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ibra? Za połowę roku przesiedzianego na ławce? Nie wiem z jakiej paki on ma mieć TOTY, jak połowę sezonu leczył kontuzję.

­

Siedział, ale wrócił i grał, a jak grał to zajeb*scie :)

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pewno TOTY nie będą w formacji 4-4-2.

Wątpię, żeby dali Ronaldo na LP, który praktycznie cały czas grał z przodu jako atakujący.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jutro około godziny 21 powinny pojawić się pierwsze karty TOTY. Liczę na jakieś ciekawe paczki z tej okazji. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Mamy 16 i 0 info O dokładnych totach.

Ciekawe kiedy oficjalnie podadza,specjalnie kupiłem 2gie konto i 3 mln coins żeby kogoś trafić:D walić biede xD

Opublikowano

Mamy 16 i 0 info O dokładnych totach.

Ciekawe kiedy oficjalnie podadza,specjalnie kupiłem 2gie konto i 3 mln coins żeby kogoś trafić :D walić biede xD

TOTY będą po oficjalnej gali. Gala zaczyna się o 18, więc karty pewnie pojawią się około 21. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

TOTY będą po oficjalnej gali. Gala zaczyna się o 18, więc karty pewnie pojawią się około 21. 

Dzięki.

Gala rozpoczyna się o 18:30, a Wy już chcecie karty... Cierpliwości, wszystko w swoim czasie :)­

Nie wiedziałem, że dopiero po gali :> 

Opublikowano

Kiedy kupię najtaniej takich zawodników jak Robben Neuer Ramos Lahm Iniesta? bo niby w niedziele będą paczki po 100k ale wtedy normalny Robben nie będzie dostępny w paczkach to cena chyba tak nie zmaleje? 

Opublikowano

Kiedy kupię najtaniej takich zawodników jak Robben Neuer Ramos Lahm Iniesta? bo niby w niedziele będą paczki po 100k ale wtedy normalny Robben nie będzie dostępny w paczkach to cena chyba tak nie zmaleje? 

Teraz już ceny poszczególnych zawodników spadły.

Nie wiem tylko co się z ceną Messiego.

Wczoraj kosztował 5,4kk, a dziś ok. 6kk.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ten limit paczek np. 2 paczki za 25k na konto to będzie tak, że tylko 2 paczki będe mógł kupić od pon do środy czy codziennie limit się resetuje?

Opublikowano

Kurcze czemu ceny nic w dół nie lecą? Bale nawet do góry poszedł.Ktoś wie kiedy spadną? mam 4.1 mln a składy jakie chę zrobic kosztują 4,5 mln i liczę że coś ceny spadną.Ktoś się domyśla czy np cena takiego Bale Lub Suareza spadnie chociaż o te 100k? w końcu są TOTY co roku wtedy był market crash 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...