Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TOTY [12-19 stycznia] - Dyskusja ogólna

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten rok powinien być lepszy.

W Święta praktycznie zawsze coś było.

3 darmowe prezenty, a w ubiegłym tylko 1.

636451494245979649038.gif

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja chce zobaczyć statystyki Toni Kroos'a jak dostanie ToTy. Zapewne jego strzały z połowy będą wchodzić jak w masło ;)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja chce zobaczyć statystyki Toni Kroos'a jak dostanie ToTy. Zapewne jego strzały z połowy będą wchodzić jak w masło ;)

Mam w swoim składzie Ramosa, Kroosa i Cristiano. Gdybym ich zamienił ze złotych na TOTY, to nawet nie próbuje sobie wyobrazić co by się działo :D

­

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Sprzedałeś nerke to masz Cristiano  :v  Ja jak się uda to może sobie ogarnę kroosa na tot'y jak będzie w miare tani ;)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Sprzedałeś nerke to masz Cristiano  :v  Ja jak się uda to może sobie ogarnę kroosa na tot'y jak będzie w miare tani ;)

Nie nerkę, a Messiego, którego trafiłem xD

Wydaje mi się, że każdy zawodnik z TOTY będzie kosztował 15kk. Są/będą niesamowici.

­

Opublikowano

Oby w środę wyszło ciekawe TOTW, wtedy będzie jeszcze większy crash. Co do TOTY, obstawiam, że zawodników będzie można nabyć najtaniej po 5kk. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Oby w środę wyszło ciekawe TOTW, wtedy będzie jeszcze większy crash. Co do TOTY, obstawiam, że zawodników będzie można nabyć najtaniej po 5kk. 

Było kilka ciekawych meczy, więc kto wie :)

Wg mnie wszystkie ceny zawodników z TOTY skoczą do 15kk. Są przecież rzadkością i najlepszymi kartami w grze.

­

Opublikowano

Było kilka ciekawych meczy, więc kto wie :)

Wg mnie wszystkie ceny zawodników z TOTY skoczą do 15kk. Są przecież rzadkością i najlepszymi kartami w grze.

­

15kk będzie pewnie kosztował Ronaldo i Messi, reszta myślę, że trochę mniej. Co do meczów to ktoś z meczu Atletico-Barcelona powinien się znaleźć w następnym TOTW, więc może być ciekawie. 

Opublikowano

Ci zawodnicy z TOTY pobędą na rynku przez parę dni, a potem w ogóle nie będzie można już ich znaleźć.

Opublikowano

Ci zawodnicy z TOTY pobędą na rynku przez parę dni, a potem w ogóle nie będzie można już ich znaleźć.

No albo tak.

Pewnie warci będą potem +15kk i handel zacznie się na giełdach, allegro itp.

­

Opublikowano

Mam do was małe pytanie, tak pi razy oko ile trzeba będzie mieć coinsów aby otworzyć wszystkie specjalne paczki oprócz tych po 15k ( czyli te po 25, 50 i 100k ) . Pytam bo nie wiem jak rozłożyć moje 1.5kk na paczki żeby mieć szanse coś sensownego trafić :) 

Opublikowano

Zostaną jedynie pewnie obrońcy, tak jak w zeszłym roku.

W FIFA 14 PC można było jedynie wyszukiwać Ramosa i Alvesa.

Ceny obu były i tak astronomiczne.

Opublikowano

Mam do was małe pytanie, tak pi razy oko ile trzeba będzie mieć coinsów aby otworzyć wszystkie specjalne paczki oprócz tych po 15k ( czyli te po 25, 50 i 100k ) . Pytam bo nie wiem jak rozłożyć moje 1.5kk na paczki żeby mieć szanse coś sensownego trafić :)

Kasy powinno starczyć na wszystkie paczki specjalne, ale szansa na trafienie kogoś dobrego zależy od szczęścia. :)

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedz :)

Mam jeszcze jedno pytanie, czy takie wydarzenia jak TOTY mają jakiś wpływ na ceny coinsów, i jeśli tak to jaki ? 

Ceny coinsów idą w górę, natomiast ceny zawodników idą w dół.

Opublikowano

Dlatego lepiej kupić coins teraz po niższej cenie, a gdy spadną ceny zawodników (monet wtedy wzrosną) kupić zawodników.

Opublikowano

A jakbym trafił np. TOTY Ramosa to sprzedawać go czym prędzej czy poczekać, aż TOTY zniknie i dopiero sprzedać?

Wydaje mi się, że poczekać ;d

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

A jakbym trafił np. TOTY Ramosa to sprzedawać go czym prędzej czy poczekać, aż TOTY zniknie i dopiero sprzedać?

Lepiej poczekać.

Większość wystawi od razu, aby mieć jeszcze więcej monet na paczki. 

­

Opublikowano

Zdecydowanie poczekać. W 14 nawet teraz Ramos czy Alves chodzą po 15kk.

­

Opublikowano

Wyjdzie na to samo, bo limit ceny sprzedaży wynosi 15kk.

Opublikowano

Coinsy w poniedziałek skoczą jeszcze w górę jeśli tak to mniej więcej o ile?

Raczej tak, ciężko powiedzieć o ile, ale wzrost cen coins podczas TOTY, może być wysoki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...