Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RayesMt2.eu [Dedyk] [Easy]

dawidziorax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękujemy za to, że jesteście z nami :) Już jutro możecie spodziewać się dużych poprawek z naszej strony. 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziękujemy za to, że jesteście z nami :) Już jutro możecie spodziewać się dużych poprawek z naszej strony. 

To czekamy, jeśli będę nadal ujeżdżał Ognistego Feniksa niczym Lwa czy Tygrysa, to kupię koledze " Prawa Murphy'ego " by sobie poczytał, a jedno z nich brzmi tak : "jeżeli coś może się nie udać, to się nie uda! " i tym optymistycznym akcentem czekamy na jutrzejsze zmiany  :D

Opublikowano

Powaznie ostatni set broni jak na 1 lvl? to jest kpina...
A do tego u handlarzy nie ma 5 bonow, pewnie trzeba dropnac albo zapomniales dac...
Nie zagram ze wzgledu na sety.

Opublikowano

serwer z*******y!!!!

polecam z calego serca: ogarniety team, czeste eventy, pomysl na serwer, autorskie pomysly jak np. ujezdzanie petow. Serwer poziomem jest bliski Memoriala(po lognieciu resetowal nam sie biolog dzieki czemu moglismy go robic po raz drugi- HIT!!!) czy tez Tayen i jego slynne znikajace kd :) Widac u kogo braliscie lekcje techniko- mechanikowania MT2.

Opublikowano

Powaznie ostatni set broni jak na 1 lvl? to jest kpina...

A do tego u handlarzy nie ma 5 bonow, pewnie trzeba dropnac albo zapomniales dac...

Nie zagram ze wzgledu na sety.

Proponuję najpierw zagrać, a potem komentować. 5 bon jest ze skrzynki dostępnej u NPC, a ostatni set to coś w stylu "runicznych" broni, wyglądaja jak na 1 lvl tylko i wyłącznie w miniaturce. Na postaci wyglądają normalnie jak epiki.

szafanaciuchy_eune_91_3_nozg.png

Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać?

Opublikowano

Ja powiem tak moze i dosc przyjemnie sie gra, ale pvp tutaj to istna katorga woj body i sura Wp strasznie ssa na tym serwerze, ninja z chmurki napierdala po calym hp a szaman zjedzie Ciebie na 4 hity nie rozumiem totalnie tego i pytam sie gdzie w koncu jest zwoj przywolania statusu ktory mial byc najpierw  w IS a pozniej w sklepach ale jak dotad go nie widac nigdzie..

PS i nie mowcie mi ze nie umiem robic eq pod Pvp dlatego taki ninja badz szaman mnie klada bo mam praktycznie full eq klasowe po 80 % ABS na kazdego a ninja z chmurki wali po 30k + WTF IS GONNA HERE

Opublikowano

Pograliśmy na tym ,,syfie'' nawet nie umieją ogarnąć DDoSu.Więc pozdro.A serwer nadal off.Pewnie poszli spać bo się znudzili....

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Serwerek jak i pomysł fajny ,chłopaki po prostu maja jakieś tam problemy lecz ciągle to ogarniają . Gra się przyjemnie i nie ma problemu z znalezieniem spota do expa czy dropem itemkow. Minusem jest mapa na 94 z nagami , gdzie słabsze kompy czy laptopy (taki jak mój :/) maja duży problem z expem :/ 

Opublikowano

Poprawcie mapkę na 94lvl.

Z moim starym sprzętem, muszę co chwila wychodzić z gry, bo mam ,,Ciągłe zwiechy" I to już na prawdę irytuje..

Opublikowano

W d***e mam kto tez serwer ma ale wiem kto go sponsoruje i wiem ze w team sa jebani zlodzieje ktorzy nawet regulaminu nie potrafia na forum napisac sami ( nie patrzac juz na dzialy i reszte), naprawde jest to smieszne ale napisze sobie do waszego sponsora ktorego bardzo dobrze znam. 

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...