Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RayesMt2.eu [Dedyk] [Easy]

dawidziorax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serio.Dziwna prezentacja.Już grałem na tym serwerze pod takimi plikami.Może wbije bo narazie nie startuje żaden easy.

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Tutaj w jedna noc robisz full eq na tych plikach ... Ale juz pobieram clienta i zaraz zawitam :D

Edit :

Tyle było z serwera ;s Off

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Czysty gotowiec Aline2 aka Tanirusa. Niby wasze screeny, ale wszystko to samo, nawet tekstur się wam nie chciało podmienić przy ostatniej broni.

Jeśli osoby nie wiedzą, to ostatnią bronią nie jest miecz na 1lvl, tylko po prostu nie podmienił tekstur.

Nie polecam serwera, bo pliki są prawie czyste, czyli za razem dziurawe jak ser szwajcarski.

Serwer na max 3dni. W krótkim czasie można wbić max lvl. Bodaj od 147 do 151 jest najgorzej, ale oczywiście jest fajny bug, dzięki któremu można wbić te lvl'e w minutkę :)

Opublikowano

nie rozumiem 1 rzeczy co robi eq na 1 lv w ostatnim secie broni WTF? tak naprawde jest? jesli tak nie zagram.

Opublikowano

No już ta prezka lepiej wygląda... tylko te bronie na 1 lv jako ostatni set? rly?^^

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

niezle no to pograne, log i wylączanie sie clienta przy wejsciu na postac  Wtf is going on?

przeczuwam ze serwer dlugo nie postoi i wystarczy pierwszy lepszy ddos i kaput

Opublikowano

Tak jak pisałem, okno statusu po niemiecku, ceny u NPC identyczne co kiedyś, 200 pelerynek za 4kk yang podczas gdy w eq mamy nieskończone, do tego cena za 5 pereł to 150kk podczas gdy na 10 lvl mamy ich już po 40-50  :D czysty gotowiec jak się patrzy, zero wkładu i pomyślunku istne " copy paste " . Co takimi cymbałami kieruje nie mam pojęcia, nie polecam . Za kilka dni pewnie trafi do kosza ot chłopaki zaczęli Nowy Rok 2015 od bubble game  xD

Opublikowano

Tak jak pisałem, okno statusu po niemiecku, ceny u NPC identyczne co kiedyś, 200 pelerynek za 4kk yang podczas gdy w eq mamy nieskończone, do tego cena za 5 pereł to 150kk podczas gdy na 10 lvl mamy ich już po 40-50  :D czysty gotowiec jak się patrzy, zero wkładu i pomyślunku istne " copy paste " . Co takimi cymbałami kieruje nie mam pojęcia, nie polecam . Za kilka dni pewnie trafi do kosza ot chłopaki zaczęli Nowy Rok 2015 od bubble game  xD

1. Może się nauczysz Niemieckiego

2. Dostajesz na początku nieskończoną pelerynke

3. 10 lvl po 50 ? no coment

Pierdolicie głupoty, że gotowiec itp. A sami chuyja wiecei i umiecie.

Po to są udostępniane pliki i inne chyjostwa, żeby z nich korzystać do uja. Nie pasuje nie graj, a nie opierdalacie dupe każdemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...