Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RayesMt2.eu [Dedyk] [Easy]

dawidziorax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Może się nauczysz Niemieckiego

2. Dostajesz na początku nieskończoną pelerynke

3. 10 lvl po 50 ? no coment

Pierdolicie głupoty, że gotowiec itp. A sami chuyja wiecei i umiecie.

Po to są udostępniane pliki i inne chyjostwa, żeby z nich korzystać do uja. Nie pasuje nie graj, a nie opierdalacie dupe każdemu.

Znam j.niemiecki bardzo dobrze, sęk w tym że grają tu Polacy nie inne nacje rozumiesz ?

Pisałem przecież że mamy w eq niekończącą się pelerynkę ( czytasz uważnie ? )

Chcesz screena z ilością pereł w eq ?

jak już napisałeś bez komentarza, to dodaj jeszcze jedno "m" 

Za wulgarne słowa na czerwonym leci raport chłopcze malinowy, nie potrafisz się powstrzymać trzymaj język za zębami - tym samym wystawiłeś sobie świadectwo, brawo mistrzu  :D

Opublikowano

Tutaj w jedna noc robisz full eq na tych plikach ... Ale juz pobieram clienta i zaraz zawitam :D

Edit :

Tyle było z serwera ;s Off

Była przerwa :)

Opublikowano

Nie polecam. Serwer za łatwy (w 1 dzień można wbić 170lv), bugów multum, administracja to nieogary, technik pisze, że robi szybki reset serwa odrazu wywala, po chwili ON i cofło itemy, zgłaszam mu to, a ten się pyta czy mam SS...

Gracze jeżdzą po administracji jak chcą, a oni z tego nic nie robią..

Hajs w ogóle nie dropi (nawet 1yang nie dropnie w grocie)

Opublikowano

Powiem szczerze, że serwer nie jest na wysokim poziomie. Nie ukrywając faktów, system ulepszeń i ciąg gry pozostawia wiele do życzenia...

Swoim skromnym zdaniem muszę przyznać, że w ciągu kilku miesięcy poziom serwerów uległ znacznej zmianie. Niegdyś takie serwery były na porządku dziennym, a teraz to na szczęście rzadkość. 

Mówiąc niestety dodam, iż jest to nudny system gry, który jakiś czas temu jeszcze był dobry, ale czas ukazał jego monotonność i szybkość. Taki serwer na kilka godzin dla dobrego gracza...

Prezentacja również bardzo uboga i mało estetyczna (w moim odczuciu). Brakuję wielu informacji i mam wrażenie, iż administracja się troszeczkę pośpieszyła. :) 

To jednak muszę przyznać z całego serca, że ten projekt ma bardzo ogarniętych ludzi. Biorąc pod uwagę pewien ciekawy dodatek na forum (umowa w rekrutacji), wnioskuję, że jest to bardzo poważny plan na serwer. Może i wielkiego sukcesu nie uda Wam się osiągnąć (a przeciwnie Wam tego życzę), lecz zawsze będę patrzył na ten serwer z innej perspektywy. 

Na koniec jeszcze raz życzę Wam powodzenia i przyszłości na rynku.

Pamiętajcie, że ten serwer nie musi być ostatnim, a od czegoś trzeba zacząć. :)

Pozdrawiam serdecznie. 

Opublikowano

Po przegraniu 6 godzin na serwerze :

- dowiedziałem się, że jutro jest restart postaci, bo nie ogarniają jak zrobić, aby leciał exp do przodu a nie do tyłu ( i to dokładnie, bo za potwory niektóre odejmuje doświadczenie, expiąc wychodzimy na 0 )

- restarty co 30 minut,

- usuneli wszystkim trzecią reke i nie potrafią dodać jej, dlatego jest restart,

-wprowadzili drop karasi, które same wpadają do EQ ze spota po 40 karasi I się nie ŁĄCZĄ haha :D

- pisali wcześniej, że niby nie ma bugów, a tu proszę.

- na mapie od 120 lvl z bossem, po rozwaleniu jaj, boss się nie pojawia,

-zostało dzisaij zhakowane forum przez jakiegoś Gumisia i usunięte, teraz jest wszystko od nowa.

- nie potrafią zapisać serwera przed restartem i podczas restartu cofki są o 15-30 minut, po czym duzej ilosci graczy usuwa itemy ( jezeli przez 15 minut, zmienilismy w przedmiocie bony, zalozylismy lub zdjelismy miecz to go stracimy, dramat )

-próbująć poprawić stare bugi ( próbująć bo i tak nei poprawili ) dodali nowe bugi, ze np. przy biciu metina i po zabiciu jego dostajemy 6 lvl i to na 150 lvl dostajemy 6 lvli,

-kazdy wyzywa administracje, od dzieci, wyzywa ich, klnie oni nic nie robią.

ŻENADA

Jedny słowem, chociaż wcześniej chwaliłem serwer, ale to za wczesnie teraz stwierdzam, że jest do dupy i lipa straszna.

Wysmienita

Opublikowano

Ten ponowny start jutro o 14 czy dzisiaj bo się pogubiłem już -_-

50 postów - Zrobione! :) 400 postów - W trakcie
100 postów - Zrobione! :) 500 postów - W trakcie
200 postów - W trakcie 750 postów - Może
300 postów - W trakcie 1000 postów - Chyba mnie coś xD

Opublikowano

Tak to jest jak serwer robi banda no-name. (tylko tak to można nazwać, sorry ale kradzioną prezką już się popisaliście)

Nie będę wam wypisywał jak naprawić wszystkie bugi bo aż się śmieje jak to czytam, na przyszłość gdy robicie restart serwera zacznijcie może od shutdown w grze? ;)

serwera nadal nie polecam, jestem pewien że padnie na dniach.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Dokładnie, zrobili wszystkie postacie do 1 lvla, które nie miały 3 ręki. Jedni gracze po zabiciu psa dostali 80 lvl'e, drudzy pół koła pierwszego lvla i sie normalnie musieli meczyć. Eq było u dozorcy. Ja np. wbiłem 95 lvl, miałem EQ, a oni wyjechali, ze nagle restart postaci i pojdzie sie walic postać i całe eq, chociaz 30 min wczensiej tez byl restart postaci, dramat -.-

Opublikowano

Wystartował a dalej 3 ręki nie ma

50 postów - Zrobione! :) 400 postów - W trakcie
100 postów - Zrobione! :) 500 postów - W trakcie
200 postów - W trakcie 750 postów - Może
300 postów - W trakcie 1000 postów - Chyba mnie coś xD

Opublikowano

hhahaahahahh zalosne gowno nie ma sensu angazowac sie w ten serwer DNO TOTALNE 18 milionow resetow ktore nic nie wprowadzaja No 1 raz  widze taki serwer do k***y nedzy juz trzeba przeklnac...

Opublikowano

Polecam ogarnięta administracja , bardzo pomocna , serwer sam w sobie również bardzo fajnie zrobiony jak i urozmaicony aczkolwiek brak reklamy .

hahahha

bo padne xD

Opublikowano

Na mapce od 94lvl spokojnie leci 170? Bez żadnych haczyków?

Mentos? Ten Mentos który tworzył serwer Longju2.pl? Czy mi się tylko zdaje? Bo dużo.. na prawdę dużo tych mentosów jest, i już głowa od tego boli..

Zagram z chęcią na serwerze, jak znajdę chwilę czasu.

Opublikowano

Jakbyście zmienili ostatni set broni, bo wyglądają paskudnie, nienawidzę tych broni na 1lv, jak najszybciej je zmieniam, to jeszcze tutaj na max lvl są. Nie zagram ze względu na ten ostatni set broni, ale powodzenia.

Nie zmienią bo nie potrafią.

Srij9JT.png

Opublikowano

Tak to jest jak serwer robi banda no-name. (tylko tak to można nazwać, sorry ale kradzioną prezką już się popisaliście)

Nie będę wam wypisywał jak naprawić wszystkie bugi bo aż się śmieje jak to czytam, na przyszłość gdy robicie restart serwera zacznijcie może od shutdown w grze? ;)

serwera nadal nie polecam, jestem pewien że padnie na dniach.

Taa i mówi to człowiek serwera który pada i padnie na dniach..chłopie zrobiłeś gówno nie harda i jeszcze wywaliłeś Perserge buhahaah nie rób z siebie posmiewiska :)

Opublikowano

Taa i mówi to człowiek serwera który pada i padnie na dniach..chłopie zrobiłeś gówno nie harda i jeszcze wywaliłeś Perserge buhahaah nie rób z siebie posmiewiska :)

Mój serwer działa i ma się dobrze, więc o czym Ty mówisz?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...