Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RayesMt2.eu [Dedyk] [Easy]

dawidziorax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój serwer działa i ma się dobrze, więc o czym Ty mówisz?

Działa i ma się dobrze ?! z ts chcą was wywalić bo nikt od was nie wchodzi a poza tym na ts jest max 8 osób hahaha bekowo -.-

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mapka na 140 odbugowana ;3? (Chodzi mi o moby czy je widać normalnie wszystkie..)?

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

mapka na 140 to mapa na zuo jakbyś umiał czytać

Najlepiej napisac ze na zuo bo sie naprawic nie potrafi ;d

I od kiedy mapa atlantydy jest brana pod zuo? jakies nowe rozwiazaniaw metinie widze ;D

Bugi poprawiliscie czy dalej nie ma dropu z metina na 120?

Metin na 150 buguje expa?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

3 restarty w ciągu 24h, chodź miał byc to official. strone wcześniej pisałem, co tutaj jest.

teraz jest kolejny restart, z nową podstawą, ze względu na to, ze nie potrafili dodać z ITEm Shop'a do wszystkich kont trzeciej ręki oraz konia (aby nie był zdechły podczas zaczęcia gry). Wiem, ze na poczatku bylo, ale cos porobili i nie potrafili tego odkrecic.

Nie polecam gry, gdyż pewnie jutro znowu bedzie restart, bo nowa podstawa = nowe bugi.

Administracja bierze załoge z dupy, był GM, który dzis cale rano spamował swoim serwerem. Mowil, ze ten serwer zamkna itd. Potwierdzenie tego :

http://screenshooter.net/100627902/btroajg

Piszą rowniez, ze restart jest dla tego, bo były niby bugi Yang i Expa. Tak expa były wczoraj, po czym był restart, YANG buga nie bylo, to nie wiem po co usuwac dozorce + od wczoraj od 23 ( kiedy byl kolejny restart (drugi) nei bylo zadnego exp buga), a i tak usuwaja wszystko od nowa. Tylko dlatego, bo nie potrafią przenieść kont z postaciami + dodać wszystkim 3 reke. Jezeli tak nie jest to chce wiedziec, dlaczego niby tak na prawde jest restart? Chociaż wczoraj był oficjalny start ! Pisali na 2 stronie, ze all jest posprawdzane a tu prosze. Dramat.

W koncu 3reke dodali do sklepu, ale smieszne, ze co 3 godziny trzeba ja kupowac hah ^^

Ssik z rozmowy, ze niby dzis jest bug yang i bug exp, a takego czegos nie ma.

http://screenshooter.net/100627902/omniscm

Aa i jeszzce jedno. Wczoraj kazali gdy mieli gracze 130 lvl'e zakładac nowe postacie, bo niby była 3 reka, chociaż to była gówno prawda.

http://screenshooter.net/100627902/okwwddu

Zastanówcie się czy warto tutaj grać. Serwer moim zdaniem jest SKREŚLONY !

Opublikowano

W końcu na jakimś serwerze widzę Ognistego Feniksa, a nie tylko Lodowego jak na innych serwerach.

Mapka z zombi i metiny to bardzo fajny pomysł.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Gówno serwer, gówno administracja, zapowiadało sie fajnie, po wejściu na serwer istna masakra ! Ciągle resety itp.
NAPRAWDE NIE WARTO TRACIĆ TU CZASU!

Opublikowano

KU RWA NAPRAWDE ALBO OGARNIECIE TEN SERWER ALBO WYPIERDALAM STAD PELNA PARA BO TO ISTNA KATORGA choc pliki sa spoko wiec k***a zappierdalac i dzialac a nie

!

Opublikowano

Inteligent nastepny k***a jego mac co to za logika nie chcesz to nie graj sek w tym ze chce grac bo mowie pliki sa spoko i przyjemnie sie gra ale nie z taką iloscia  bugów, wiec nie pierdol mi tu farmazonow czlowieku

Opublikowano

Inteligent nastepny k***a jego mac co to za logika nie chcesz to nie graj sek w tym ze chce grac bo mowie pliki sa spoko i przyjemnie sie gra ale nie z taką iloscia  bugów, wiec nie pierdol mi tu farmazonow czlowieku

przecież oni nie potrafili wgrać prostego zapytania na trzecią ręke także ty mówisz o bugach? już sam w sobie team mnie śmieszy no ale..

jak wejsc na baranaowa?

seon hae.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Czemu wy tu gracie, jak to nie ma najmniejszego sensu ? ściągnięty gotowiec, administracja to zgraja małolatów o zerowym pojęciu . To coś już 1 stycznia stało się niepodważalnym kandydatem do nagrody " największy badziew 2015 " - nie mogę pojąc czemu wy tacy naiwni jesteście i pchacie się tam gdzie najbardziej śmierdzi ?

Opublikowano

Czemu wy tu gracie, jak to nie ma najmniejszego sensu ? ściągnięty gotowiec, administracja to zgraja małolatów o zerowym pojęciu . To coś już 1 stycznia stało się niepodważalnym kandydatem do nagrody " największy badziew 2015 " - nie mogę pojąc czemu wy tacy naiwni jesteście i pchacie się tam gdzie najbardziej śmierdzi ?

Ahh zapomniałem, że wszyscy żyjemy w Polsce, przecież tu nikt nie może robić co mu się podoba...

Są serwery lepsze i gorsze, są ludzie którzy potrafią zrobić cuda z serwerem i są tacy którzy co dopiero się uczą. Jednak i jednym i drugim nikt nie zabrania stawiania i upubliczniania swojej pracy.

Najabardziej śmieszą mnie inni pseudo admini wypowiadający się pod tematami słabszych serwerów. 

The past has gone

Opublikowano

Dobra. Uczą się to niech się uczą ale jak mają wypuszczać zbugowane g****o to albo hamachi albo close beta bo się poniżają...

Opublikowano

Ahh zapomniałem, że wszyscy żyjemy w Polsce, przecież tu nikt nie może robić co mu się podoba...

Są serwery lepsze i gorsze, są ludzie którzy potrafią zrobić cuda z serwerem i są tacy którzy co dopiero się uczą. Jednak i jednym i drugim nikt nie zabrania stawiania i upubliczniania swojej pracy.

Najabardziej śmieszą mnie inni pseudo admini wypowiadający się pod tematami słabszych serwerów. 

Wybacz kolego jesteś w błędzie ! jeśli ktoś zapowiada serwer , wstawia prezentację publicznie i zaprasza ludzi do gry, to wypadało by nie robić z ludzi idiotów którzy wchodząc do gry oczekują tego co im zaprezentowano czyż nie ? rozumiem że Tobie to nie sprawia najmniejszego kłopotu i lubisz być na bieżąco mamiony rzekomym profesjonalizmem administracji która to się stara ze wszystkich swoich sił by podołać zadaniu z " prezentacji " - szkoda tylko że zapomnieli nabyć doświadczenia wcześniej, a takich jak Ty traktują niczym króliki doświadczalne  :DPrzeczytaj swoje ostatnie zdanie kilka razy i się zastanów nad jego sensem, podpowiem (skąd wiesz kim są rzekomi pseudo admini hym ) ? znasz ich ? masz z nimi kontakt ? Twoi koledzy, przyjaciele, współpracownicy ? ja oceniam ich pracę oraz wiedzę na podstawie tego jak się serwer prezentuje oraz co wnoszą poprawki ... akurat to jest temat rzeka i chyba nie chciałbyś bym zaczął wymienić ich efekty, a może jednak wolisz wybór należy do Ciebie  :D

Opublikowano

Dobra. Uczą się to niech się uczą ale jak mają wypuszczać zbugowane g****o to albo hamachi albo close beta bo się poniżają...

To nie są ich pliki to raz, ściągnęli gotowca ze sławetnym "Aline2" i myśleli że to wypali . Nie, nie wypali, bo te pliki są tak pobugowane że wielu już zdążyło się o tym na własnej skórze przekonać ! Tutaj chodzi o to że w dobie internetu, pseudo poradników które można podejrzeć na YouTube, ludzie myślą że można zarobić parę złotych, nie mając odpowiedniej wiedzy . To tak samo jakbyś chciał się bawić w "overclocking" obejrzał ileś tam filmików i wierzył że już wszystko wiesz, później efekty są takie jak niestabilny komputer w najlepszym wydaniu, a często kończy się "typowym smrodem" i wymianą podzespołów praktycznie od nowa, zaczynając od zasilacza, płytę główną itd. 

Opublikowano

Wybacz kolego jesteś w błędzie ! jeśli ktoś zapowiada serwer , wstawia prezentację publicznie i zaprasza ludzi do gry, to wypadało by nie robić z ludzi idiotów którzy wchodząc do gry oczekują tego co im zaprezentowano czyż nie ? rozumiem że Tobie to nie sprawia najmniejszego kłopotu i lubisz być na bieżąco mamiony rzekomym profesjonalizmem administracji która to się stara ze wszystkich swoich sił by podołać zadaniu z " prezentacji " - szkoda tylko że zapomnieli nabyć doświadczenia wcześniej, a takich jak Ty traktują niczym króliki doświadczalne  :DPrzeczytaj swoje ostatnie zdanie kilka razy i się zastanów nad jego sensem, podpowiem (skąd wiesz kim są rzekomi pseudo admini hym ) ? znasz ich ? masz z nimi kontakt ? Twoi koledzy, przyjaciele, współpracownicy ? ja oceniam ich pracę oraz wiedzę na podstawie tego jak się serwer prezentuje oraz co wnoszą poprawki ... akurat to jest temat rzeka i chyba nie chciałbyś bym zaczął wymienić ich efekty, a może jednak wolisz wybór należy do Ciebie  :D

Nawet nie wchodziłem na stronę tego serwera. Poza tym nie tworzę serwerów metka bo nie umiem na tyle by zrobić coś profesjonalnego ale dosyć regularnie przeglądam wszystkie działy dotyczące tworzenia serwerów i... smutno mi się robi jak widzę wyższość, pyche, jad i złość jaką sączą niektórzy względem innych. Nie będę się tu rozpisywał bo nie o to chodzi.

Nie znam administracji tego serwera ale koło dupy mi to lata czy zrobili serwer z bugami czy nie, czy da się na nim grać... Niech się uczą, mają do tego pełne prawo, wystawiania tutaj prezentacji. Każdy również ma prawo do krytyki, ale już jakieś wulgaryzmy etc. są po prostu żałosne.

Wiem, że według Was lepiej by było żyć w Państwie totalitarnym.

The past has gone

Opublikowano

Nawet nie wchodziłem na stronę tego serwera. Poza tym nie tworzę serwerów metka bo nie umiem na tyle by zrobić coś profesjonalnego ale dosyć regularnie przeglądam wszystkie działy dotyczące tworzenia serwerów i... smutno mi się robi jak widzę wyższość, pyche, jad i złość jaką sączą niektórzy względem innych. Nie będę się tu rozpisywał bo nie o to chodzi.

Nie znam administracji tego serwera ale koło dupy mi to lata czy zrobili serwer z bugami czy nie, czy da się na nim grać... Niech się uczą, mają do tego pełne prawo, wystawiania tutaj prezentacji. Każdy również ma prawo do krytyki, ale już jakieś wulgaryzmy etc. są po prostu żałosne.

Popieram w 101%. Administracja serwera jest przyjazna dla graczy oraz ma prawo popełniać błędy. Poza tym serwer jest baaardzo często wyłączany na 5-10minut, bo co chwila wgrywają poprawki. Jak wiemy nie jest to bardzo proste, aby ogarnąć 150 osób z czego połowa zachowuje się jak 10-11 latkowie. Mam swoje zdanie na temat serwera, ale wiem, że stworzenie serwera idealnego nigdy nie będzie możliwe, bo każdemu będzie coś nie pasować.

Co do serwera:

- 145 lv wbiłem w 4h wraz z robieniem eq

- Drop pereł to jest po prostu miodzio. 3-5k pereł na 110 lv już miałem.

- Złote perły dropi się łatwo wbrew pozorom

- Jedyne do czego można się przyczepić to Wczorajsze DoS'y, które spowodowały cofkę, lecz nawet coś takiego nie może popsuć klimatu tego serwera.

Pozdrawiam

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Popieram w 101%. Administracja serwera jest przyjazna dla graczy oraz ma prawo popełniać błędy. Poza tym serwer jest baaardzo często wyłączany na 5-10minut, bo co chwila wgrywają poprawki. Jak wiemy nie jest to bardzo proste, aby ogarnąć 150 osób z czego połowa zachowuje się jak 10-11 latkowie. Mam swoje zdanie na temat serwera, ale wiem, że stworzenie serwera idealnego nigdy nie będzie możliwe, bo każdemu będzie coś nie pasować.

Co do serwera:

- 145 lv wbiłem w 4h wraz z robieniem eq

- Drop pereł to jest po prostu miodzio. 3-5k pereł na 110 lv już miałem.

- Złote perły dropi się łatwo wbrew pozorom

- Jedyne do czego można się przyczepić to Wczorajsze DoS'y, które spowodowały cofkę, lecz nawet coś takiego nie może popsuć klimatu tego serwera.

Pozdrawiam

Mistrzu, to teraz spróbuj otworzyć skrzynki z perłami i podziękuj administracji za ten hojny dar  :D

Opublikowano

Państwie totalitarnym ? wchodzisz na tematy o których być może niewiele wiesz, zresztą polityka to niewygodny temat i nie na tym forum, ale jak już chcesz wiedzieć jesteśmy w UE, która sama w sobie to państwo i na swoich zasadach . Tak żyjesz w Polsce która jedzie na kredytach owego tworu, wyzyskując swoich rodaków jak się da, wprowadzając debilne uchwały i prawa na które nie masz wpływu, decyduje o tym co możesz, a czego nie możesz, gdzie urzędnik państwowy może wedle humoru i nastroju wydać zgodę albo i nie, na budowę garażu na Twojej działce ( tak musisz się prosić o to by na swojej działce postawić garaż ), gdzie Urząd Skarbowy może Cię wsadzić do paki bo nie zapłaciłeś im paru drobnych albo zapomniałeś ale jak oni zapomną albo Urzędnik da dupy na kilka milionów bo źle oszacował, to rozchodzi się po kościach,a my zapłacimy ... obudź się facet bo spoglądasz na świat z wewnątrz klatki której dotknąć nie możesz, a wyjeżdżasz z państwem totalitarnym  :D koniec polityki, nie to forum !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...