Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona marketofscripts.ovh - Pierwsza taka strona w POLSCE!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Sebek4321 Dawno nie wypowiadałem się w tym temacie, ale czas zacząć. Sebek może mam bana może i nie mam to wiem tylko ja, a co do bana to każdy pewnie wie za co a jak nie to już objaśniam "poprosiłem o bana ponieważ miałem już dość tego pieprzenia szofera na temat tego niby ciągłych SPAMÓW gdzie spamem to nie było, cenzurowanie forum także, nie usunięcie moich tematów, postów, wszystko co po mnie zostało na tym forum POPROSIŁEM ABY ZNIKŁO a dlaczego tego nie zrobiliście no właśnie, SDT upadło ponieważ nieroby się opieprzały cały dzień na skype ale mnie to wali sprawy forum itp". Od teraz każdy post nie na temat sklepu będzie uznawany oraz zgłaszany jako SPAM, ponieważ co to jest temat dyskusje na temat MarketofScripts.ovh i ekipom szofera no lepszej zabawy nie mogliście wymyślić.

@Edit

Ps. powiedz szoferowi że szukam kostiumu spidermana i lecę po niego <3

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Parę spraw:

• dostałeś bana całkowicie słusznie, nawet jeżeli byś o niego nie poprosił, to sam byś go otrzymał (prędzej czy później). Robiłeś tam okropny bajzel, spam i wszystko co najgorsze
  • SDT nie upadło, żyje i ma się bardzo dobrze
  • to BYŁA dyskusja na temat tej waszej nędznej stronki, ale wy zaczęliście wyjeżdżać z jakimiś tekstami typu "pupilki Sophera" "napaleni moderatorzy"

PS. Kozak w necie, p... w świecie. Chciałbym to zobaczyć. Serio. Spiderman dostający konkretny wpierdziel.... <3

@EDIT:

Tak a propo twojego czepiania sie, że był shitstorm że macie K a nie C w nazwie, a sami siedzimy na forum gdzie jest skript.

Jest jedna zasadnicza różnica. SKRIPT to TYLKO I WYŁĄCZNIE nazwa pluginu do Minecrafta. I takie też jest jego znaczenie w nazwie forum. Liczba mnoga nie oznacza czegoś innego, tylko właśnie LICZBĘ MNOGĄ PLUGINU. Wasza strona znaczyłaby wtedy coś w stylu "sklep z wieloma sztukami pluginu do Minecrafta o nazwie Skript". Nazwa "Skript" jest nazwą własną, jest taka sama i po Angielsku, i po Polsku.

Natomiast to, co się pisze w Skripcie to SKRYPTY. Nie SKRIPTY, tylko SKRYPTY. Ten wyraz oznacza zupełnie co innego, a w języku angielskim nie brzmi tak samo. Po Angielsku skrypty to "SCRIPTS".

A z tego co mi wiadomo, chcecie zrobić sklep z skryptami, a nie sprzedawać plugin do MC...

2iw7m89.jpg

Opublikowano

Dyskutujesz o nazwie, która już została zmeiniona. Nie widzę nad tym sensu.

Właśnie rozmawiam z jednym z użytkowników mpcforum nad polepszeniem strony.

Już dawn temu było wyjaśnione, że po prostu muszieliśmy przyjąć taką nazwę domeny...

"SDT nie upadło, żyje i ma się bardzo dobrze" - Nigdy nie żyło, mało kto tam co robił, a jak coś zrobili to i tak było to nie dopracowane i nie chce się tutaj rozwodzić nad jakimś SDT, bo to nie miejsce na to.

"to BYŁA dyskusja na temat tej waszej nędznej stronki, ale wy zaczęliście wyjeżdżać z jakimiś tekstami typu "pupilki Sophera" "napaleni moderatorzy"" - stronka jest robiona cały czas by nie była nędzna. Wiele rzeczy najpierw było nędznych, a potem wyszły fajne projekty ;)

A wyskoczyliśmy w pupulkami bo, tylko oni hejtują zawzięcie stronę ;)

@edit:

"A z tego co mi wiadomo, chcecie zrobić sklep z skryptami, a nie sprzedawać plugin do MC..." - chcesz powiedzieć, że wiesz lepiej co chcemy zrobić? Nasz plan nie jest sztywnie określony, staramy się być elastyczni, a jak stronka ma wyglądać zdecydujemy my i niektórzy jej użytkownicy - bo to oni będą z niej korzystać.

Swoją drogą dawna nazwa domeny też jest nazwą własną ;)
Ale najważniejsza jest uwaga że jest DAWNĄ domeną.
Opublikowano

Spoks komunikat po wejściu na stronę. 

PS. Strona słaba, i latwo po XSS puścić skrypt aby cookiesy ze strony zbierał... Już mi się nie chciało robić.

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

@OczkoSX dzięki za odkrycie dziury:)

PS. wiesz ze nie dajemy użytkownikom żadnych cookies? o treści haseł itp?

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

Chodziło mi bardziej o id sesji. Robię przekierowanie na swoją stronę z document.cooke, która następnie mi to wysyła na maila. Następnie mogę bezproblemu podszyć sie pod to ID i jestem na twoim koncie :)

3587513.png

Opublikowano

hmm tylko jeszcze jeden problem jak teraz wpuścisz js do str;)

Opublikowano

A jak to przed chwila zrobiłem? :)

3587513.png

Opublikowano

to spróbuj teraz :* zablokowane jak chcesz możesz protestować:)

Opublikowano

Brawo, znaczniki usuwasz :) (dałbyś lajka za Buga). Sprawdź podatność na sql injection bo jedyne co cie chroni to WAF (a są bypassy)

3587513.png

Opublikowano

Dzięki jak już pisałem heh łap tego lajka ;) właśnie sb patrze ogólnie na zabezpieczenia;)

Opublikowano

Z przykrością chciałbym poinformować ze marketofscripts.ovh zostaje na dłuższy okres(możliwe ze na dobre) zamknięte nie z przyczyn finansowych na utrzymanie strony czy coś lecz przyczyna jest taka ze mam dużo spraw rodzinnych ostatnimi czasy coraz mniej spędzam czasu gdziekolwiek. A co do slupika nie da rady pisać samemu strony ponieważ nie zna języka. Chcecie korzystajcie ze strony te ostatnie 12 dni

Opublikowano

Adi, w internecie jest mnóstwo osób, które się na tym znają. Php, JS, html to trudny "język" nie jest. PODOBNO, tak mówiliście, że system jest w pełni automatyczny. Kłamałeś?

//I nie pisze się "duży okres czasu" tylko "długi okres czasu"

Opublikowano

Wiem ze nie jest trudny ale przynajmniej w tyg na poziom strony slupik sie nie nauczy, a nie chce oddawac mojego kodu byle komu.co do automatyzaci, tak jest on automatyczny lecz ja lub slupik zatwierdzamy skripty, poniewaz no cow az tak dobrze nie pisze aby pisac tak ze napewno czegos nie pomine, sorrki za blad, nie zedytuje posta, poniewaz mobilny net mi na to nie pozwoli a konkrefnie na wlazenie javascripts

Opublikowano

-Nie script tylko skript bo tak nazywa sie plugin i na kazdym angielskim forum znajdziesz skript a nie script.

Wiecej nie chce mi sie pisac ale powiem jedynie o zarobkach.

Jezeli bedziecie zarabiac jako "donacje" to nie trzeba od tego odliczac podatku mozna powiedziec panstwu wielkie pierdolsie prosto w pysk.

Nie wiem czy ten projekt kogos zacheci takie cos, mnie nie zachecilo.

Opublikowano

@NeqGPlay hmm odnośnie nazwy było to wyjaśnione wyżej w postach.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podejrzewamy powrót MOS za nie długi czas!

• 2 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...