Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DEVCASSIO = FREE ELO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę to bez sensu, bo trzymając X, nie rzuca w ogóle Q ani W(co jest logiczne, bo chodzi o to, aby nie pushować), więc ogranicza się tylko do zwykłego AA, gdyby walił E odnawiając manę, kosztem coldowna 3s to było by znacznie lepiej, a jakby komuś nie pasowało, to zawsze można by było odznaczyć tą opcję, żeby powrócić do obecnego stanu rzeczy, czyli tylko AA pod X

#edit

Z racji że mnie to trochę irytowało pod tym X, to sobie pozmieniałem, zgarnia teraz z E + AA(pod X) około 100 farmy w 10 minut na wolnej linii(raz testowałem tylko, pewnie można to jakoś lepiej zrobić jeszcze), czasami zdarza jej się walnąć najpierw AA + E prawie w tej samej chwili i wtedy traci manę, ale ogólnie to rzadko taka sytuacja występuje, znacznie częściej pomaga to, kiedy są 2 miniony które mają low hp i normalnie dobiło bo tylko jednego, a teraz potrafi zgarnąć dwa :)

Tylko w 3 linijkach grzebałem(bo się na tym nie znam), jakby ktoś chciał:

public static void Freeze()
        {
            MinionList = MinionManager.GetMinions(Player.ServerPosition, Q.Range, MinionTypes.All, MinionTeam.Enemy, MinionOrderTypes.Health);

if (!MinionList.Any())
                return;

var packetCast = Config.Item("PacketCast").GetValue<bool>();
            var useE = Config.Item("UseEFreeze").GetValue<bool>();

if (useE)
            {
                foreach (var minion in MinionList.ToList()) // TU ZMIENILEM
                {
                    var buffEndTime = GetPoisonBuffEndTime(minion);

if (E.IsReady() && minion.IsValidTarget(E.Range)) // TU ZMIENILEM
                    {
						if ((GetEDamageToMinion(minion)-(GetEDamageToMinion(minion)*0.2))*0.85 > minion.Health) // I TU ZMIENILEM
                        {
                            CastE(minion);
                        }
                    }
                }
            }

}

Jak to dokładnie zmienić krok po kroczku ? :) 

Sam się na tym dokładnie nie znam i chciałbym trochę więcej wyjaśnień, bo nie potrafię grzebać w linijkach od L#.

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to dokładnie zmienić krok po kroczku ? :) 

Sam się na tym dokładnie nie znam i chciałbym trochę więcej wyjaśnień, bo nie potrafię grzebać w linijkach od L#.

ściągnij sobie folder z tą cassio https://github.com/InjectionDev/LeagueSharp odszukaj pliczek Program.cs, możesz go otworzyć nawet w notatniku, ale chyba formatowanie się nie zachowa i będzie wszystko nasrane jedno na drugim, ja używam do tego MonoDevelopa(#edit w WordPadzie się formatowanie w miarę zachowuje i coś można z tym zrobić na szybko, jak się komuś nie chce pobierać jakiegoś IDE :P).

W tym pliku masz wszystkie funkcje wypisane, szukasz tam funkcji "public static void Freeze()" i tam edytujesz co chcesz, ja zmieniłem pętle foreach, żeby przeszukiwał wszystkie miniony, a nie tylko te zatrute, potem z pierwszego warunku wywaliłem coś co było odpowiedzialne za sprawdzanie czy trucizna jeszcze trwa i w drugim warunku odjąłem 20%(bo GetEDamageToMinion(minion) chyba zakłada, że minion jest zatruty) i przemnożyłem wszystko * 0,85 żeby nie było sytuacji w której walnie E, a minionkowi zostanie jeszcze trochę hp(traciło by się więcej cs). Jak sobie pozmieniasz to wedle uznania, to zapisujesz i po prostu wgrywasz do L# z komputera (trzeba wcześniej wywalić DevCassio), jak się skompiluje to znaczy, że jest ok, jak wywali błąd to coś się skopało :P

Nie wiem, czy o takie wyjaśnienie Ci chodziło, ale mam nadzieję, że tak :)

To jest mój zedytowany plik .cs(przerabiałem wersję 1.0.0.18, InjectionDev już coś tam aktualizował i obecnie jest wersja chyba 1.0.0.19)

http://www41.zippyshare.com/v/36487492/file.html

https://www.virustotal.com/pl/file/eb769d70ce80ceb571edfc94dd87fc018d0d64524646c9cd8340cc3e435ba072/analysis/1419903938/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...