Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DEVCASSIO = FREE ELO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

syndre muszę jeszcze kupić i kosa będzie :D ale co zrobisz jak na mida nie puszczają ;D btw gra ktoś duo? zawsze łatwiej :D

Opublikowano

Mam serię pytań. Chodzi mi o exploity w tym skrypcie, o ich wyłaczenie.

Więc:

a) Taget Selector- jak najlepiej ustawić aby niszczyła. Target ustawiać umiem njednak chodzi mi o 2 pierwsze linijki ON/OFF (co one znaczą) i jak je ustawić oraz o przedostatnią.

B) I'm legit... :

Play legit ON/OFF

Disable.... ON/OFF

Cast 0-1500 (domyślne 500)

c) Misc ON/OFF

Mógłby ktoś napisac czy ma być ON/OFF i gdzie aby nie było podejrzanych akcji tzn. zbyt szykiego castowania E, rzucania ulti zza pleców, rzucania E zza pleców, rzucania skilli podczas ruchu bez zatrzymywania się. Będę bardzo wdzięczny. Skrypt testowałem na customie- jest mega ;)

1. ON

2. podaj całą linijke

3. 500 - co pół sekundy puszcza E, co jest minimalnym czasem ładowanie twojego E.

4c). nie będę mówił ;p

Głównie chodzi o to "play legit". Jak jest Off to grasz na exploitach itd. A jak On to grasz normalnie tyle, że samo combo się robi. :)

Opublikowano

^

|

|

|

Nie wchodzić w link - straszydło.

8/10 wygraych... Trafił mi się bot co nafeedował adc 16/0... Mimo to skończyłem mając staty z 15 killi na plusie poza dedami :P

Opublikowano

1. ON

2. podaj całą linijke

3. 500 - co pół sekundy puszcza E, co jest minimalnym czasem ładowanie twojego E.

4c). nie będę mówił ;p

Głównie chodzi o to "play legit". Jak jest Off to grasz na exploitach itd. A jak On to grasz normalnie tyle, że samo combo się robi. :)

Czemu w Misc nie będziesz mówił? ;) Czy to cos strasznego czy jak xD

Opublikowano

Czemu w Misc nie będziesz mówił? ;) Czy to cos strasznego czy jak xD

To już zależy od ciebie jak to sobie ustawisz ;p Ale za to bana nie oberwiesz hah xD

I powiem ci, że włącz wszystkie exploity itd. Szansa na bana to jak gra w lotto, a więcej warta jest wygrana niż przegrana ze strachu :)

Opublikowano

To już zależy od ciebie jak to sobie ustawisz ;p Ale za to bana nie oberwiesz hah xD

I powiem ci, że włącz wszystkie exploity itd. Szansa na bana to jak gra w lotto, a więcej warta jest wygrana niż przegrana ze strachu :)

Jednak będę grał bez exploitów bo kiedyś trafie na kogoś obeznanego i banik poleci. Przezorny zawsze ubezpieczony ;)

Opublikowano

To te exploity dzialaja?

Opublikowano

To te exploity dzialaja?

Z tego co wiem to nie ale nie jestem pewien czy ON/off odpowiada tylko za włączenie exploitu czy też za leciutkie inne zmiany więc wolę mieć wszystko włączone i grać na full exploitach, a nie się bawić w ukrywanie ;p

Kolejna gierka wygrana ;)

Myślisz, że przeczytają twoje ostrzeżenie, przed zobaczeniem linku? HAUEHUEUEHUEHUEHE ZŁOOOOOOOO!!!!!!!!

Zostałeś zgłoszony z moim zajebistym powodem i wiadomo było, że długo ten link nie posiedzi xD Nawet "Istny Diabeł" się tym zainteresował ;p

Opublikowano

Filip co do tej drugiej linijki to "Disable no face exploit ON/OFF"

A powie mi ktos jak najlepiej ustawić Target Selection? Bo niby grałem na heimera na midzie i troche dostałem, jednak w late robiłem akcje 1 vs 4..

Opublikowano

Filip co do tej drugiej linijki to "Disable no face exploit ON/OFF"

A powie mi ktos jak najlepiej ustawić Target Selection? Bo niby grałem na heimera na midzie i troche dostałem, jednak w late robiłem akcje 1 vs 4..

targetselection nie zmieniaj. Tak jak jest jest ok. Ja już akcje 1vs4 to co gre robię ;p Stun 2 kille, reszta mnie goni i padają, a się ciągle leczysz z E ;p

Disable no face exploit ON/OFF - to jest atakowanie zza pleców. Zakazane, bo to exploit. To chyba jedyna rzecz przez którą możesz dostać bana na cassiopei.

Opublikowano

Czyli to disable ustawić na ON czy OFF? A poza tym powiesz mi jak ustawić target selection od początku? Bo ja to poprzestawiałem i nei wiem jakie było domyślne. Ulti na ile HP masz ustawione?

Opublikowano

Czyli to disable ustawić na ON czy OFF? A poza tym powiesz mi jak ustawić target selection od początku? Bo ja to poprzestawiałem i nei wiem jakie było domyślne. Ulti na ile HP masz ustawione?

Ustaw na ON

Targetowanie mam chyba na lowhp, bo tak jest domyślnie w każdym skrypcie chyba ;p

Ulti nie przestawiałem. I tak słabo działa ale ja i tak mało razy używam ulta ;p tylko w early albo w sytuacjach 1vs4 ;p

Opublikowano

Ustaw na ON

Targetowanie mam chyba na lowhp, bo tak jest domyślnie w każdym skrypcie chyba ;p

Ulti nie przestawiałem. I tak słabo działa ale ja i tak mało razy używam ulta ;p tylko w early albo w sytuacjach 1vs4 ;p

U mnie ult zajebiscie dziala, wystarczy odpowiednio ustawic.

Opublikowano

U mnie ult zajebiscie dziala, wystarczy odpowiednio ustawic.

Podasz ustawienia ?

Jakieś picki na topa/suppa pany polecacie ; >?

Dostałeś już dwa reporty za ostatnie posty w tym temacie. 

Są totalnie nie na temat.

supp - janna

top - jayce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...