Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DEVCASSIO = FREE ELO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trybi ta casio aż miło :P, tylko czy to takie niewykrywalne? troche za szybko castuje te spele i wydaje mi sie ze jednak leci troszke zza pleców

­345mulx.jpg

Opublikowano

Trybi ta casio aż miło :P, tylko czy to takie niewykrywalne? troche za szybko castuje te spele i wydaje mi sie ze jednak leci troszke zza pleców

JAk ktoś się boi o konto to nie powinien grać cassiopeią ;p 

Ja się nie boję więc gram...

Tyle trollów co dzisiaj nie miałem chyba nigdy... już 3 gry przegrane dzisiaj tylko i wyłącznie przez kogoś ze statami 0/15...

Opublikowano

JAk ktoś się boi o konto to nie powinien grać cassiopeią ;p 

Ja się nie boję więc gram...

Tyle trollów co dzisiaj nie miałem chyba nigdy... już 3 gry przegrane dzisiaj tylko i wyłącznie przez kogoś ze statami 0/15...

A nie masz problemów z crashami na tej casio?:P bo ja zagrałem jedną gierke na niej po czym stwierdziłem ze zagram następny, wyleciał niestety crash.

Chyba po każdej gierce trzeba od nowa aktualizować skrypty?:P

­345mulx.jpg

Opublikowano

a jak myślicie jaki dealy na "E" Cassio bedzie najlepszy? tzn ile bedzie wyglądało na "ludzkie"

x

Opublikowano

a jak myślicie jaki dealy na "E" Cassio bedzie najlepszy? tzn ile bedzie wyglądało na "ludzkie"

500, tak jak jest ustawione 'fabrycznie'.

Opublikowano

A nie masz problemów z crashami na tej casio? :P bo ja zagrałem jedną gierke na niej po czym stwierdziłem ze zagram następny, wyleciał niestety crash.

Chyba po każdej gierce trzeba od nowa aktualizować skrypty? :P

evade + cassio nie powoduje crashów. Coś musisz mieć innego. Ja sam mam  z 5 innych włączonych które pomagają w grze i wiem po prostu które crashują, a które nie ;P Musisz popróbować.

Dodatkowo widziałem, że "cassio to sieka" w innym temacie jak polecałeś komuś ;P Myślę, że polecanie komuś jak sam nie masz w tym doświadczenia ;P

Opublikowano

evade + cassio nie powoduje crashów. Coś musisz mieć innego. Ja sam mam  z 5 innych włączonych które pomagają w grze i wiem po prostu które crashują, a które nie ;P Musisz popróbować.

Dodatkowo widziałem, że "cassio to sieka" w innym temacie jak polecałeś komuś ;P Myślę, że polecanie komuś jak sam nie masz w tym doświadczenia ;P

Ten ult do ustawienia jest mega latwy, wystarczy zmienic 2 rzeczy w jego ustawieniach.

Opublikowano

Ten ult do ustawienia jest mega latwy, wystarczy zmienic 2 rzeczy w jego ustawieniach.

A mozesz powiedziec jakie? :P

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Własnie w tym problem, że nie mam włączonego nic oprócz bibliotek +evade+casio i mam crashe, dosyć częste, a konkretnie wtedy kiedy to na początku gry wciskam f5 w celu załadowania skryptów, nie wiem czemu same się nie ładują, zawsze musze wciskać f5 ;/ . 

Co do doświadczenia na casio to może jakies nie przeogromne, ale jest :P po dwóch grach twierdze, że sieka , mimo że wchodziłem w 10 minucie z powodu własnie tych crashów.

­345mulx.jpg

Opublikowano

mam chęc cie zreportować za gadanie o ***

Własnie w tym problem, że nie mam włączonego nic oprócz bibliotek +evade+casio i mam crashe, dosyć częste, a konkretnie wtedy kiedy to na początku gry wciskam f5 w celu załadowania skryptów, nie wiem czemu same się nie ładują, zawsze musze wciskać f5 ;/ . 

Co do doświadczenia na casio to może jakies nie przeogromne, ale jest :P po dwóch grach twierdze, że sieka , mimo że wchodziłem w 10 minucie z powodu własnie tych crashów.

nie ładuj F5 - to twój problem. Minimalizuj i odznacz i zaznacz skrypty. Mozesz to zrobic w oknie ładowania gry. wejdziesz do gry i już załadowane, ja tak robię.

Opublikowano

mam chęc cie zreportować za gadanie o ***

nie ładuj F5 - to twój problem. Minimalizuj i odznacz i zaznacz skrypty. Mozesz to zrobic w oknie ładowania gry. wejdziesz do gry i już załadowane, ja tak robię.

W sumie racja, dobry pomysł. Dzięki.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Panowie, w zakładce freeze jest teoretycznie opcja używania E, lasthituje wam to, czy jest zepsute? Mi osoboście E na mobach używa tylko i wyłącznie pod V na zatrutych, a bardzo przydało by się do zwykłego farmienia(niezatrutych), żeby manę odnawiać, kij z cooldownem. Czasami many jest na tyle mało, że walnięcie Q i E nie pyknie...

Opublikowano

Dobra cenzurka panie swaq, juz ticket poleciał xD

Grałem ta cassio i powiem ze jak trafi q to juz napierdala, tyle żeby trafila..

No co ty nie powiesz, czekam. 

ps cebula  <3

Opublikowano

Dobra cenzurka panie swaq, juz ticket poleciał xD

Grałem ta cassio i powiem ze jak trafi q to juz napierdala, tyle żeby trafila..

Jak nie trafisz w teamfighcie z Q to jeszcze zostaje W, które trafia na 99%.

Powiem wam, że ani jednej gry tej z poro nie przegrałem na cassio dzisiaj. Zawsze staty najlepsze z teamu (inni mają mniej niż 10, a ja 20+) <3

@Angred za pomoc nagradzamy lajkami.

Opublikowano

Mnie tylko jedno zastanawia. Czemu jak mam te pakiety/exploity czy jak to się nazywa mam off. Play legit mam ON i oólnie mma ustawione aby nie używała exploitów, to czemu mi puszcza ulta w lewo stronę, gdy przeciwnicy stoją prosto do mnie i to ulti jakoś trafia (nie mówię, że stunuje ale spowalnia). Za używanie tego jest ban, oczywiście bez exploitów? Tak jak pisałem UP mma ustawione:

Play legit ON

Disable.... ON

Cast 700

c) Misc ON

Czy to są te ustawienia, bez explotiów?

Opublikowano

Mnie tylko jedno zastanawia. Czemu jak mam te pakiety/exploity czy jak to się nazywa mam off. Play legit mam ON i oólnie mma ustawione aby nie używała exploitów, to czemu mi puszcza ulta w lewo stronę, gdy przeciwnicy stoją prosto do mnie i to ulti jakoś trafia (nie mówię, że stunuje ale spowalnia). Za używanie tego jest ban, oczywiście bez exploitów? Tak jak pisałem UP mma ustawione:

Play legit ON

Disable.... ON

Cast 700

c) Misc ON

Czy to są te ustawienia, bez explotiów?

Tak. Chociaż bez exploitów już możesz chyba ustawić Cast na 500. To możliwe do wyklikania chyba xD

Opublikowano

Jeśli wyklikasz dam ci stówkę xD A inne skrypty aby kosiły to Honda Syndra (ten mi przypadł do gustu), Ryze (tylko jaki?) i ori (tylko jaka)

Opublikowano

mi przy lasthitach używa, ale tylko gdy są zatrute (chyba taka idea tego właśnie)

Trochę to bez sensu, bo trzymając X, nie rzuca w ogóle Q ani W(co jest logiczne, bo chodzi o to, aby nie pushować), więc ogranicza się tylko do zwykłego AA, gdyby walił E odnawiając manę, kosztem coldowna 3s to było by znacznie lepiej, a jakby komuś nie pasowało, to zawsze można by było odznaczyć tą opcję, żeby powrócić do obecnego stanu rzeczy, czyli tylko AA pod X

#edit

Z racji że mnie to trochę irytowało pod tym X, to sobie pozmieniałem, zgarnia teraz z E + AA(pod X) około 100 farmy w 10 minut na wolnej linii(raz testowałem tylko, pewnie można to jakoś lepiej zrobić jeszcze), czasami zdarza jej się walnąć najpierw AA + E prawie w tej samej chwili i wtedy traci manę, ale ogólnie to rzadko taka sytuacja występuje, znacznie częściej pomaga to, kiedy są 2 miniony które mają low hp i normalnie dobiło bo tylko jednego, a teraz potrafi zgarnąć dwa :)

Tylko w 3 linijkach grzebałem(bo się na tym nie znam), jakby ktoś chciał:

public static void Freeze()
        {
            MinionList = MinionManager.GetMinions(Player.ServerPosition, Q.Range, MinionTypes.All, MinionTeam.Enemy, MinionOrderTypes.Health);

if (!MinionList.Any())
                return;

var packetCast = Config.Item("PacketCast").GetValue<bool>();
            var useE = Config.Item("UseEFreeze").GetValue<bool>();

if (useE)
            {
                foreach (var minion in MinionList.ToList()) // TU ZMIENILEM
                {
                    var buffEndTime = GetPoisonBuffEndTime(minion);

if (E.IsReady() && minion.IsValidTarget(E.Range)) // TU ZMIENILEM
                    {
						if ((GetEDamageToMinion(minion)-(GetEDamageToMinion(minion)*0.2))*0.85 > minion.Health) // I TU ZMIENILEM
                        {
                            CastE(minion);
                        }
                    }
                }
            }

}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...