Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DEVCASSIO = FREE ELO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ora ora :v już Gold I na smurfie xD

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

skrypty sie nie kompilują? odznacz niepotrzebne, pobierz najnowszą paczke hehehema

no wlasnie mam ta pake, mam te oznaczone liby co autor paczki chyba poleca? A tak po za tym to devcassio nic wiecej.

sig.png

Opublikowano

Coś jeszcze polecacie oprócz casio? :D bo nie mam jej a srednio mi sie chce zbierac

Polecam ci bardzo serdecznie Jinx + Marksman + Evade + Tracker + BaseUlt3. Dzisiaj testowałem i zrobiłem nią quadre <3

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć do czego służy skrypt tracker? Nie za bardzo się orientuję.

Tracker.exe - Pokazuje nam CD spelli oraz summoner spelli przeciwników lub naszego teamu (zależy od ustawień) oraz zapisuje miejsce postawionego warda (przez enemy także).

Opublikowano

Tracker.exe - Pokazuje nam CD spelli oraz summoner spelli przeciwników lub naszego teamu (zależy od ustawień) oraz zapisuje miejsce postawionego warda (przez enemy także).

Tylko robi straszny spam na mini mapie timingami i innymi tego typu rzeczami, da się to jakoś wyłączyc? bo troche fps mi spadaja

­345mulx.jpg

Opublikowano

Tylko robi straszny spam na mini mapie timingami i innymi tego typu rzeczami, da się to jakoś wyłączyc? bo troche fps mi spadaja

U mnie tak samo jak u koleżanki wyżej :) Nie potrafię ci pomóc.

Opublikowano

Heh, mi Tracker działa normalnie, nie spamuje, pokazuje to co ma pokazywać i tyle ;-;.

Opublikowano

Kolejny easy mecz Cassio! Uwielbiam ją <3 Pozdrawiam i życzę wszystkim 100% win ratio.

Opublikowano

@BanuaN Moge wiedzieć z jakich czitów korzystasz (jakie masz włączone gdy grasz Cass)

Eee tam, czitowanie nie jest dla mnie.. Nigdy w lola nie gralem na czitach. Jak gram to kompletnie mi nic nie idzie. Wole byc niezaleznym od bota. Jak popełnie błąd, to wiem, że to moja wina.

To jest kwestia ogarnięcia. Pierwszy dzień gram na hackach w lolu. Tylko szkoda, że ten cheat ma słabe ulty.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

1. Co kupujecie na nią?

2. 1/4 dobre ulty...

3. 3 wygrane z rzędu i założę się, że w ostatnim meczu grałem z kimś na L#  (też cassio) bo potem mnie wyzywał, że jestem najsłabszym gracze na cassio mimo, że jechałem go równo xD

Opublikowano

@BanuaN Moge wiedzieć z jakich czitów korzystasz (jakie masz włączone gdy grasz Cass)

Eee tam, czitowanie nie jest dla mnie.. Nigdy w lola nie gralem na czitach. Jak gram to kompletnie mi nic nie idzie. Wole byc niezaleznym od bota. Jak popełnie błąd, to wiem, że to moja wina.

Korzystam tylko i wyłącznie ze skryptu Cassiopeia - DevCass do tego dołączam równie ważny Evade (żeby omijać skille, przy okazji działa miodnie) i Tracker jako taka pomoc dla mnie, nie musisz używać, ale polecam. Jeśli dobrze wyczujesz moment i będziesz współgrał ze swym mózgiem - jakkolwiek to brzmi  B) to będziesz niszczył wszystko co na twojej drodze.

Opublikowano

Ulty lipne, prawda, lepiej samemu je puszczać. E używa tylko po trafieniu przeciwnika z Q, a bot czasem targetuje obok enemy, co utrudnia gdy przeciwnik ucieka i skupiamy sie na bocie..

sig.png

Opublikowano

1. Co kupujecie na nią?

2. 1/4 dobre ulty...

3. 3 wygrane z rzędu i założę się, że w ostatnim meczu grałem z kimś na L#  (też cassio) bo potem mnie wyzywał, że jestem najsłabszym gracze na cassio mimo, że jechałem go równo xD

Na początek składam ważny item na cassio - Archangel Staff czy jak on się tam nazywał ten co z kropelki się robi. Jak się nastackuje to można powiedzieć, że masz nieskończoną ilość many, potem sytuacyjnie. Coś, żeby mieć w cholere AP czyli np. Rabadon, Void Staff.. ahh i nie zapominaj o czymś, żeby nie być strasznie papierowatym - ja w takich sytuacjach składam różnie.. czasaem Rod of Ages, a czasem Rylai'a. Chyba, że zależy ci na tym, żeby być w cholere mocnym - ja tego nie potrzebuję, bo zwykle wszystkich jadę tak czy siak to pamiętaj o Zhonyi. 

Kolejna sprawa to to, że w skrypcie jest załączona fajna opcja, bo pomaga ci namierzyć Ultem gdy używasz go ręcznie, więc nie wiem czemu 1/4 ulty tylko. Z resztą jak są sytuacje gdzie jest 5-ciu przeciwników to ult się sam używa, albo jak masz ginąć czy coś. 

Ja również mam 3 wygrane z rzędu na cassio, więc pjona!  :ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...