Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DEVCASSIO = FREE ELO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Korzystam tylko i wyłącznie ze skryptu Cassiopeia - DevCass do tego dołączam równie ważny Evade (żeby omijać skille, przy okazji działa miodnie) i Tracker jako taka pomoc dla mnie, nie musisz używać, ale polecam. Jeśli dobrze wyczujesz moment i będziesz współgrał ze swym mózgiem - jakkolwiek to brzmi  B) to będziesz niszczył wszystko co na twojej drodze.

Ja jakoś nie ogarniam last hitów na tym bocie. Mam np. 30 w 10 min na tym hacku. Gdy grałm bez wspomagaczy wyciągam 70/80 cs'ów w 1 0 minucie.

skcg.png

by kml14

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ulty lipne, prawda, lepiej samemu je puszczać. E używa tylko po trafieniu przeciwnika z Q, a bot czasem targetuje obok enemy, co utrudnia gdy przeciwnik ucieka i skupiamy sie na bocie..

Czasami czuję się tak jakby tylko u mnie wszystko działało tak naprawdę poprawnie!!.. 

Nie wiem jak wy to robicie, ale u mnie naprawdę wszystko działa rewelacyjnie. 

Kiedy cassio trafia z "Q" to wtedy może napierdzielać tymi "E" jak szalona, więc pamiętaj o tym. 

A jeśli chodzi o to targetowanie obok enemy, to nie narzekaj tak na to, bo co prawda nie zawsze trafia, ale jak trafi to frag dla Cb jest, albo mocny harras. Mi też z resztą czasami nie trafia "Q", ale nie ma co się dziwić gdy enemy biega jak paralityk. 

Macie jakieś appki na instalocki? xD Właśnie zamierzam wygrać 4 rankeda z rzędu xD

Z tego co się orientuję to kiedyś użytkownik SzczuruPROS robił coś takiego w dziale z Bot of Legends. Nie wiem jak teraz czy nadal to działa itd. więc musisz podpytać.

Ja jakoś nie ogarniam last hitów na tym bocie. Mam np. 30 w 10 min na tym hacku. Gdy grałm bez wspomagaczy wyciągam 70/80 cs'ów w 1 0 minucie.

Jak złożysz kropelkę to polecam zacząć farmić na "v" - domyślnie Lane Clear wtedy farmi 90% obiektów jak nie lepiej. A jak nie będziesz miał już gdzie farmić na linii zawsze możesz udać się do swojej jungli i coś podkraść :)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Czasami czuję się tak jakby tylko u mnie wszystko działało tak naprawdę poprawnie!!.. 

Nie wiem jak wy to robicie, ale u mnie naprawdę wszystko działa rewelacyjnie. 

Kiedy cassio trafia z "Q" to wtedy może napierdzielać tymi "E" jak szalona, więc pamiętaj o tym. 

A jeśli chodzi o to targetowanie obok enemy, to nie narzekaj tak na to, bo co prawda nie zawsze trafia, ale jak trafi to frag dla Cb jest, albo mocny harras. Mi też z resztą czasami nie trafia "Q", ale nie ma co się dziwić gdy enemy biega jak paralityk. 

Z tego co się orientuję to kiedyś użytkownik SzczuruPROS robił coś takiego w dziale z Bot of Legends. Nie wiem jak teraz czy nadal to działa itd. więc musisz podpytać.

Jak złożysz kropelkę to polecam zacząć farmić na "v" - domyślnie Lane Clear wtedy farmi 90% obiektów jak nie lepiej. A jak nie będziesz miał już gdzie farmić na linii zawsze możesz udać się do swojej jungli i coś podkraść :)

@BanuaN mi również wszystko działa poprawnie, ani jednego bugsplata, nic. ALE z Q trafia 50/50 ;-;

Opublikowano

Bugsplat jak reloaduje ;/

Staraj się nie reloadować na razie, póki jeszcze nie ma poprawek w Sharpie itd. 

Opublikowano

Teraz używam tylko przycisku "v" gdy farmie (lane clear) [w mid gamie] a w early farmie normalnie, nie zapomocą bota i... JEST MIODZIO <3. Totalna kosa. Np. Po co mam stawiać wardy, skoro zawsze moge zrobić double killa na ganku ; )

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Pushy spróbuj wyłączyć z opcji LaneClear używanie E,W,Q to będzie po prostu lasthitował z autoataku. Ja tak mam, a potem jak już mam piewrszy item/drugi to zmieniam te opcje ;)

Opublikowano

Pushy spróbuj wyłączyć z opcji LaneClear używanie E,W,Q to będzie po prostu lasthitował z autoataku. Ja tak mam, a potem jak już mam piewrszy item/drugi to zmieniam te opcje ;)

Dzięki :) . Spróbuje.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Mi też wywala bugsplaty, dziwi mnie też to że np w bolu zaznaczam all skrypty i grając cassio nie zaladuje mi się np gragas a tutaj tak jest ;D

Opublikowano

co wy za l# używacie jak mi wszystko śmiga, ja mam załączone wszystkie skrypty a w grze załącza mi się i tak tylko ten do której jest przypisanej postaci :D

Opublikowano

co wy za l# używacie jak mi wszystko śmiga, ja mam załączone wszystkie skrypty a w grze załącza mi się i tak tylko ten do której jest przypisanej postaci :D

mi tak samo ;p Mam włączonego karthusa i Nami i gówno się ładuje... 

e2mgas.jpg

Także pozdro xD

Opublikowano

24084141980346896890.jpg

kolejny win cassio.

Gdyby tylko używała ulta gdy powinna...

Hah! Kolego widzę, że odkryłeś prawdziwą moc Kasi! 

No szkoda, szkoda, że nie używa tego ulta, ale zawsze można robić to ręcznie, prawda?  B)

Opublikowano

mi się teraz coś dziwnego stało od kilku min, a mianowicie gdy mam włączone l# i chcę normalnie wbić na gry ładuje mi się  gra, poczekalnia i wgl i gdy już jestem w grze klikam F5 i bugsplat, wyłączam całkowicie l# poprzez krzyżyk na nowo go załączam wchodze do gry na nowo i już działa a gdybym nie resetował l# to by dalej wywalało bugsplata, pomoże ktoś?

Opublikowano

Hah! Kolego widzę, że odkryłeś prawdziwą moc Kasi! 

No szkoda, szkoda, że nie używa tego ulta, ale zawsze można robić to ręcznie, prawda?  B)

8 na 9 gier wygrane. Myślę, że to mój kolejny main xD

Najlepsze jest to, że przeciwko żadnej cassio nie przegralem a chyba w 3 grach miałem ją na lini ;P Jedynie Le blanc w jednej grze ostro grała i wygrała innym gre...

Co do ulta to jednak nawet jak strzela komuś w plecy to potem kogos zabijam xD Recznie nie umiem zbytnio, bo ma to czas ładowania 1s czy coś, a to już dla mnie za dużo ;p Najlepsze jest to, że gram na czitach w lolu odkąd wbiłem 8lvl sam i przypomniało mi się o bolu xD Do teraz każda gra to były czity <3

Opublikowano

Mam serię pytań. Chodzi mi o exploity w tym skrypcie, o ich wyłaczenie.

Więc:

a) Taget Selector- jak najlepiej ustawić aby niszczyła. Target ustawiać umiem njednak chodzi mi o 2 pierwsze linijki ON/OFF (co one znaczą) i jak je ustawić oraz o przedostatnią.

B) I'm legit... :

Play legit ON/OFF

Disable.... ON/OFF

Cast 0-1500 (domyślne 500)

c) Misc ON/OFF

Mógłby ktoś napisac czy ma być ON/OFF i gdzie aby nie było podejrzanych akcji tzn. zbyt szykiego castowania E, rzucania ulti zza pleców, rzucania E zza pleców, rzucania skilli podczas ruchu bez zatrzymywania się. Będę bardzo wdzięczny. Skrypt testowałem na customie- jest mega ;)

Opublikowano

miażdżyć miażdży ale w bolu też jest podobny cassiopeia du couteau tyle że w L# lepsze evadee od tego bol free, szkoda tylko ze jak mam odpalonego L# to nie mam chatu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...