Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DEVCASSIO = FREE ELO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :) Testowałem właśnie DevCassio.. I powiem wam, że jest mega boska, jeszcze nigdy nie grałem tak łatwego rankeda. Ogólnie, byłem też lekko przestraszony, enemy Jax pisał mi, że zreportuje mnie za Bot of Legends, oczywiście śmiałem się z niego i pisałem mu teksty typu "eazy", albo "dont forget report me" itp. I trochę jednak boję się, że może mi coś zrobić, dlatego osoba, która zna się na L# niech napisze tutaj coś na ten temat. Ogólnie rzecz biorąc ciekawi mnie też jedna rzecz. Bo w skrypcie są exploity, z tym że na włączonym i wyłączonym cisnąłem jak maszynka do zabijania i teraz chciałbym się dowiedzieć jednej rzeczy.. Czy jak jest opcja bodajże.. "Disable Face-exploit" - czy coś w ten deseń, to jak będzie na ON czy na OFF jest włączony? Bo nie chciałbym bana wyłapać za to. Pod sumując jeszcze to skończyłem mecz ze statami 20/3, nawet była śmieszna akcja na bodajżę 6 lvl, kiedy Jax próbował mnie gankować i wtedy na pomoc ruszył mu yasuo, a cassio w pięknym stylu użyła ulta na skaczącym w moją stronę Jaxie i zdobyłem double :) Podoba mi się jeszcze to, że E strasznie szybko się używa, ale to pewnie normalne. 

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Legit mode

Ohh właśnie to! zapomniałem nawet. Co on dokładnie daje? Bo jestem ciekaw.

Opublikowano

Ohh właśnie to! zapomniałem nawet. Co on dokładnie daje? Bo jestem ciekaw.

Też chciał bym się dowiedzieć.

Wyłącza No Face Direction.

Castuje wolniej "E", zależnie od ustawienia.

QUhIR7.png

Opublikowano

Legit Mode włącza exploit tak jak napisał @Kondzior1

Na przyszłość zignoruj takiego gracza jak ten Jax. Nie warto się denerwować i marnować czasu pisząc z idiotą na chacie.

Jeśli nie ma filmików ani niczego innego na Ciebie to nie masz się czego bać, nie dostaniesz bana ;)

Opublikowano

mozecie mi wytlumaczyc jal to dziala? sciagnalem evade i devcassio i wyglada to tak jakby sie bugowalo, do tego nie trafia ulta, spacja jest do pelnego comba ta? harras to G

Opublikowano

prosze nie wyzywac :) chce sobie zobaczyc moc tego skrypta, nigdy nie bocilem, ktos pomoze w ustawieniu?

Mi nic nie bugowało. ;) Combo idealnie, czasami nawet za bardzo :D Do ustawienia jest to proste, otwórz sobie customa z botem i posprawdzaj sobie ten haras ;) masz tam w jednej zakładce chyba wypisane jaki przycisk aktywuję poszczególne opcje.

Opublikowano

jak dla mnie slabo trafia z q :) i to bardzo

i prosze o podpowiedzenie co dokladnie zaznaczyc ( off/on) dac w tym Legit mode  i ile dac castowanie z e 500 ( docelowe)

Opublikowano

Jeśli w Evade mam na spacji coś ustawione i na cassopei combo na spacji jest,to się nie będzie gryzło?

Może tak być, podpisz to pod inny klawisz

Opublikowano

to wszysko dzieje sie na spacji? tylko combo na spacji jest czy o czyms jeszcze nie wiem? :D

no na spacji masz combo, a na G harass ;)

Ktoś powie jak mu ten skrypt używa ulta? Czy dzieje się to gdy jest 3 wrogów przy tobie, czy gdy walczysz z kimś i on może umrzeć, czy gdy ktoś cię goni itd.

Bardzo tego potrzebuję, bo nie wiem czy ręcznie trzeba używać tego ulta, a mam z tym czasem problem ;p

Opublikowano

Polecam DevCassio xD pierwsza gra 10/2 enemy surr w 20 :D

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

Właśnie wygrałem kolejny mecz 18/9. Polecam jeszcze raz bardzo gorąco :) Aktualnie planuję zająć się postaciami pod Marksman, więc planuję też wybrać jakąś tier listę i zrobić oddzielny temat o tym. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...