Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najstarszy gracz

Maybeline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jakiego najstarszega gracza poznaliscie ? Pytam sie poniewaz domyslam sie ze moj ojciec jest najstarszym metinczykiem ma obecnie 57 lat i gra juz cale 6,5 lat w metina gra od powstania serwera twierdza. Chodzi o gaczy takich co graja juz minimalnie z dwa lata. A nie ze jakis wnuczek da sie przejac dziadkowi po m1

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fubu

FuBu nie, to młody chłop :)

Grałem kiedyś na PL to mieliśmy w gildii goscia który miał 70 lat + nie pamietam ile dokładnie ale był starszy od Twojego starego :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Kolegi tata 42 lata. :) Nie starszy od tych waszych ale grałem z kolegą i jego tatą w metka :P Grał od jakiegoś czasu :D To pomagał mi i koledze grać jak zaczynaliśmy grać w metina dobre kilka lat temu :)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Na pewno nie jest najstarszą osobą, która gra w tą gre. A były jeszcze inne serwery przed twierdzą. Ja poznałem gościa co miał 35 lat na mt2.

Legenda
Opublikowano

Znałem elektryka na emeryturze, który miał 66lat 3 córki 28, 25, 23lat ta pierwsza ostra petarda do fap folderu. Grał na onyksie. A pamiętam go jak moja 13letnia siostra z nim "chodziła".

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ahhaha, to wasze historie się chowają xD

Słuchajcie.

Grałem z taką "Arletką" Miała 49 lat, męża coś po 50-tce i syna + córkę.

Arletka grała ninją daggerem

Mąż grał Surą WP

Syn grał Wojownikiem Body

Córka szamanką smokiem

Hahahaahha jaką ja beke miałem jak się rodzina logowała, albo taty się pytali kiedy będzie J4ck0b ( Synek ) Tez beka była ;D]

@Edit

Syn miał 14 lat

Córka około 12-13 :)

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

haha usmiałam się :P Najstarszego gracza którego spotkałam 56 lat lider gildi i tak był do dupy :P pozniej laska z kolesiem 36, 40 jakas ostra była kłotnia z nimi a jak podali wiek bo nas od "dzieci jechali" to taka beka juz nawet kłocic sie nie chciało no bo by jeszcze na zawał zeszli i co  o.O  :D

61lak2t0uwu1_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...