Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najstarszy gracz

Maybeline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Np Kasanga  2 właściciel już ni grający ma koło 40  Vektor 42 letni Górnik z Rybnika  GandalfBiały 50 lat all z samosa pewnie o wielu zapomniałem  ja sam mam 30 i też gram 

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SirMamutPol

Pamietam go od 1 serwera ktory sie zwal Poland czy jakos tak dopiero potem zmienil nazwe na monastyr

a o wiek ci chodzi, to wtedy Carmen na almanach dziadzius na emeryturze jakos po 50 ;p

Opublikowano

Kiedyś na pewnym serwerze mi się zdarzyło że rodzinka grała w metina xD
- Mama (48)
-Tata (52)
-Córka (16)
-Syn (15)

ddz8gi.png

Opublikowano

na Twierdzy był jeden body Siwy140 czy jakoś tak miał około 45 lat i był też adminem tsa na którym siedziałem ,

HotGold ( szaman healer 56 lvl  - jedna z pierwszych postaci ze skillami na G ) pamiętam jak się jarałem jego rzutem na  G ( a ja miałem aure M4)

Miał około 52 lata pamiętam jak pół gildii skupowała leczenia , rzut i przywołanie i odsprzedawała za bezcen ) wchodził rzadko  , a jak wchodził na skype to narzekał ogólnie na wszystko

pokazaliśmy mu V2 był rozczarowany , że nie potrafi ubić jednej grupki swoim szamanem :/ potem wbił skille na G , zmieniliśmy tsa odszedł z gildii i słuch o nim zaginał
Szkoda trochę  , może go ktoś kojarzy?

xD

• 1 miesiąc temu...
Pasjonat
Opublikowano

Pewien starszy pan odreagowywał, miał ~60 lat. 

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Ja na Samosie grałem z typem co miał 73 lata;p a wiem to z tąd ze to mój wujek i dalej tam gra ( grał ) bo nie wiem czy jeszcze mu się chce :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Mój wujek :) 68 lat gra do teraz na PL'u ;) tak zwana stara gwardia tej gry cały czas się trzyma i ma się w miarę dobrze  ^_^

Opublikowano

Pamiętam to jak dziś... Pewien "koleś", 46lat, bezrobotny rozwodnik... Ostro noł-lajfił, kilka postaci 250lv (Bo to Therisie było, takim privie), ale śmiesznie z nim było... Pierwszy raz widziałem, żeby ktoś 3ma postaciami 250lv z max eq. nie potrafił ubić jednej... To była najstarsza osoba, jaką znam (do tej pory).

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem tak boli...

"...Chodzi o gaczy takich co graja juz minimalnie z dwa lata..."

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

pra dziad [*]

dziad 97lat

Babcia 89lat

ojciec 69lat

matka 66lat

ciotka57lat

wujek 57lat

Syn 42lat

2syn 38 lat

córka 33lat

Wnuczek 18lat

Wnuczka 14lat

+ Każdy nolife i każdy gra/ł po 7 lat

Dlaczego? Bo życie w wirtualu jest piękne i kolorowe. Dlatego warto grać dzień i noc, wbijać poziomy doświadczenia i robić eq nie wydając ani centa.

Poznałem ich dawno temu... Och och tak.. Czujesz to? To ma sens! :D  Ja tam nie rozumiem, jak można grać ciągle w to samo... Ale jak kto woli :)

/edit. Rodzinka znalazła tak sposób na zarobek. Grają a potem sprzedają postacie i grają od nowa. Taki myk. Zawsze się zastanawiałem, czy ktoś dałby chociaż 2zł za konto w metinie.. A jednak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...