Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najstarszy gracz

Maybeline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pra dziad [*]

dziad 97lat

Babcia 89lat

ojciec 69lat

matka 66lat

ciotka57lat

wujek 57lat

Syn 42lat

2syn 38 lat

córka 33lat

Wnuczek 18lat

Wnuczka 14lat

+ Każdy nolife i każdy gra/ł po 7 lat

Dlaczego? Bo życie w wirtualu jest piękne i kolorowe. Dlatego warto grać dzień i noc, wbijać poziomy doświadczenia i robić eq nie wydając ani centa.

Poznałem ich dawno temu... Och och tak.. Czujesz to? To ma sens! :D  Ja tam nie rozumiem, jak można grać ciągle w to samo... Ale jak kto woli :)

/edit. Rodzinka znalazła tak sposób na zarobek. Grają a potem sprzedają postacie i grają od nowa. Taki myk. Zawsze się zastanawiałem, czy ktoś dałby chociaż 2zł za konto w metinie.. A jednak.

Z jakiej książki to zacytowałes :D Czy po prostu masz bujną wyobraźnię :D

54169037467327365173.png

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałem typka w gildii co miał 54lata.

Opowiadał że grał z kolesiem co miał 71lat i kasę w emerytury na IS przepierdalał hah :DxD

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

Ja własnie gadąłem na TS z gostkiem który twierdzi że ma 64 lata i gra na Wetarze :) ( po głosie faktycznie, daje mu tyle , bo modulator łątwo wyłapać :) )

54169037467327365173.png

Opublikowano

Z jakiej książki to zacytowałes :D Czy po prostu masz bujną wyobraźnię :D

Z książki "Sposób na Życie!" Na nałogowcach łatwo można dorobić :D

Opublikowano

Moja babka naku*wia, ma 88 lat i nosi pampersy. Kiedy ją niedźwiedzie w m1 atakują, to robi kupę i wnuczek musi ją przebrać.

i know i'm acting a bit crazy

strung out, a little bit hazy

Opublikowano

Grałem z typem ok. 16 lat, który wkręcił do gry swojego 40 letniego ojca. Tatuśkowi się spodobało i w parę tygodni wydał tyle na IS i allegro, że w parę tygodni osiągnął wszystko. 

Opublikowano

Grałem z panem 51 lat i jego córką ;)

Wysłał Ci zdjęcie córki za yang?  :P

Sam w zasadzie nie znam tak starych graczy, ale to co tu piszecie to mnie szokuję widzę, że metin forever :P

Opublikowano

Ja bodajże w 2009 roku grałem z gościem po czterdziestce, który grał z swoim synem. I to chyba jedyny taki przypadek w moim życiu.

Opublikowano

Ja grałem z chyba 40 latkiem kryminalistą który miał opaske na nodze ,że nie mógł z dom wychodzić xD

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

Opublikowano

Ja grałem z gościem miesiąc temu 48lata 

dowiedziałem się, że żona go zdradziła i sąd dał mu opieke nad synem 13 lat ma.

i Ojciec gra Wojownikiem bodym a synek gra Wojownikiem mentalem xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

TOP3 najstarszych

1. Global, kolega miał dziadka, który napierdalał w Metina 69-letni.

2. Balmora, Ojciec znajomego na TS nawet z nim gadałem i jego ojciec grał na laptopie na tym samym serwie i podobno gdzieś tam TOP8 był czy TOP7. 42 lata

3. Viste ria, 37-letni koleś, który wyłudzał itemy od innych podając się za laskę xD z nim też na TS gadałem nawet FB dostałem od niego :D

i taki mały P.S Na TS kiedyś kolega dał swojemu bratu pograć w Metina, ten brat miał 7 lat :D Ale to było może z 30 minut gry wspólnej

@edit: ta śpiewka o babci 80-letniej niemożliwa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...