Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arutan.pl [Dedyk] [Hard]

BiGMen;*o.O

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i jest pierwszy problem. Mogę prosić kogoś z GM-ów o kontakt? (w grze nick: Haapaj, albo tutaj na pw). Chodzi o SM i zakupy w IS  :angry:

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

No i jest pierwszy problem. Mogę prosić kogoś z GM-ów o kontakt? (w grze nick: Haapaj, albo tutaj na pw). Chodzi o SM i zakupy w IS  :angry:

Zgłoś się na ts3, masz na stronie. Tam są najczęściej.

ile online? oplaca sie wbic?

Wacha się 200/300 ale wydaje się że co dzień co raz więcej! Opłaca się wbić jeżeli lubisz harda to zapraszam.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Ile ludzi w poludnie i wieczorem?

Ciezko o eq ?

Ciezki jest start?

Jak zarobic na malym lvl?

Poprosze o screena z m1 handlowego ?

Opublikowano

Dziś raczej nie uzysksz pomocy technicznej z racji takiej ,ze wszyscy zapewne naje.. i nie ma ich na ts wbij jutro i pewnie kogos zlapiesz .

Wesołych Świąt i zapraszam na server

Opublikowano
Dziś raczej nie uzysksz pomocy technicznej z racji takiej ,ze wszyscy zapewne naje.. i nie ma ich na ts wbij jutro i pewnie kogos zlapiesz .

Od soku i potraw świątecznych nie można się upoić.

Also niepełnoletni nie pijo :/

Co do serwera, teraz jest 200 online. Założenia adminów w ciągu tygodnia zrobi się o dużo dużo więcej!

Ze względu na obszerne reklamy.

Ciekawe czy się wywiąże z obietnic.

Also wydali milion monet, teraz znów muszą wydać ;/

Heniek.

Opublikowano

Od soku i potraw świątecznych nie można się upoić.

Also niepełnoletni nie pijo :/

Co do serwera, teraz jest 200 online. Założenia adminów w ciągu tygodnia zrobi się o dużo dużo więcej!

Ze względu na obszerne reklamy.

Ciekawe czy się wywiąże z obietnic.

Also wydali milion monet, teraz znów muszą wydać ;/

A kto ci tak napisał, że zrobi się dużo dużo więcej?

Mówiłem że ten mikołajek to jest gówno jakieś. Jego teskty typu "możemy mieć wszystkie nowości na serwerze, ale nie chcemy" BEKA

Jak chcesz z Ciebie też mogę się pośmiać, ale szkoda mi rabbita. Mikołajek tu nie robi to tu nie pitol na jego temat.

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

Opublikowano

Licznik wyłączony, bo mała liczba graczy? Nie wiem czy warto grać. Prezentacja ładna, ale musicie mnie jakoś przekonać.

Licznik ma jakąś awarię, nowy technik będzie musiał się z tym uporać. Graczy i tak jest sporo bo ok. 300 ;)

Opublikowano

Licznik ma jakąś awarię, nowy technik będzie musiał się z tym uporać. Graczy i tak jest sporo bo ok. 300 ;)

Rozumiem. Jest nowy technik? To Administracja się zmieniła ;p?

Opublikowano

Rozumiem. Jest nowy technik? To Administracja się zmieniła ;p?

Tak, jest nowy technik. Mikołaj poddał się tzw. 'dymisji'.

Opublikowano

Jasne że jest i będzie reklama tylko wlaśnie chyba od jutro każdy spina dupe i ożywiamy ten serwer jak tylko się da (teraz też gra się bardzo przyjemnie) :)

Opublikowano

A kto ci tak napisał, że zrobi się dużo dużo więcej?

Jak chcesz z Ciebie też mogę się pośmiać, ale szkoda mi rabbita. Mikołajek tu nie robi to tu nie pitol na jego temat.

Dawaj dawaj, czekam na te Twoje słodkie riposty. Ja potrafię swój serwer naprawić i go stabilnie utrzymać. Czemu? bo pliki robiłem od kompletnego 0 a nie na terenzo z lekkimi edycjami tak jak ten syf.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Dawaj dawaj, czekam na te Twoje słodkie riposty. Ja potrafię swój serwer naprawić i go stabilnie utrzymać. Czemu? bo pliki robiłem od kompletnego 0 a nie na terenzo z lekkimi edycjami tak jak ten syf.

Wypierdalaj na ten swój mega serwer i się tutaj nie pojawiaj człowieku, pojebało Ci się ładnie już w d***e, wrzuce Ci screena żeby Ci się k***a przypomniały Twoje cudne czasy jak to się ma 20 osób online w ciągu dnia. Tak jest i tym razą ty k***a cwaniaku za 5zł. Macie tutaj screena koledzy by takie gówno jak DonMamutos gnębić i napierdalać po papie.

255361419515856664896.jpg

@Edit Znany ci Don loyaut strony co? czy tego też się wykręcisz, że to nie twoje? xD xD  Pisałem Ci grzecznie do czasu gdyż byłem w Teamie i tylko to mnie trzymało żeby nie zjechać Cię jak świnie, szybko zapomniałeś co się na revilli działo xD

Opublikowano

Na serwer w najbliższym czasie zastanie wprowadzona mapa handlowa ,event świateczny oraz masa atrakcji związana z tym wydarzeniem więc oczywiście pozytywnie i do przodu ;)

Opublikowano

Wypierdalaj na ten swój mega serwer i się tutaj nie pojawiaj człowieku, pojebało Ci się ładnie już w d***e, wrzuce Ci screena żeby Ci się k***a przypomniały Twoje cudne czasy jak to się ma 20 osób online w ciągu dnia. Tak jest i tym razą ty k***a cwaniaku za 5zł. Macie tutaj screena koledzy by takie gówno jak DonMamutos gnębić i napierdalać po papie.

255361419515856664896.jpg

@Edit Znany ci Don loyaut strony co? czy tego też się wykręcisz, że to nie twoje? xD xD  Pisałem Ci grzecznie do czasu gdyż byłem w Teamie i tylko to mnie trzymało żeby nie zjechać Cię jak świnie, szybko zapomniałeś co się na revilli działo xD

Ja przynajmniej trzymam serwery do ostatniego gracza, a to był akurat koniec serwera (0 reklamy, starty innych serwerów). Nie wyłączam serwera gdy są na nim gracze. I nie zapomniałem co tam się działo pseudo techniku ponieważ robiłem co w mojej mocy by było jak najlepiej, gdyż już było niestety nie było graczy. W plikach serwerowych poruszasz się niczym asfen. Nic kompletnie nie potrafisz. Nie wyciągaj brudów śmierdzielu bo widzę lubisz to robić, popatrz na ten który teraz trzymam. Jesteś gównem i prawda Cie boli a jedyny Twój argument w moją stronę to fakt że nie wypalił mi jeden serwer. Na początku bez żadnej reklamy miałem 350 graczy. Tu ssy http://scr.hu/1j5c/oiczxhttp://scr.hu/1j5c/sod9w http://scr.hu/1j5c/vqn4f http://scr.hu/1j5c/y5nuj . Jesteś człowieki pokroju cyca. Spierdalaj łapsie.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ja przynajmniej trzymam serwery do ostatniego gracza, a to był akurat koniec serwera (0 reklamy, starty innych serwerów). Nie wyłączam serwera gdy są na nim gracze. I nie zapomniałem co tam się działo pseudo techniku ponieważ robiłem co w mojej mocy by było jak najlepiej, gdyż już było niestety nie było graczy. W plikach serwerowych poruszasz się niczym asfen. Nic kompletnie nie potrafisz. Nie wyciągaj brudów śmierdzielu bo widzę lubisz to robić, popatrz na ten który teraz trzymam. Jesteś gównem i prawda Cie boli a jedyny Twój argument w moją stronę to fakt że nie wypalił mi jeden serwer. Na początku bez żadnej reklamy miałem 350 graczy. Tu ssy http://scr.hu/1j5c/oiczxhttp://scr.hu/1j5c/sod9w http://scr.hu/1j5c/vqn4f http://scr.hu/1j5c/y5nuj . Jesteś człowieki pokroju cyca. Spierdalaj łapsie.

hahahahaha czy ja k***a śnię "popatrz na ten, który trzymam teraz" hahaha ja jebie ty na prawdę jesteś tak głupi i przyjebany jak myślałem :D Teraz? Masz nowości i w dalszym ciągu 20 online! Serwer Arutan.pl stoi dalej ty k***a nędzo niewyrośnięta, nic tu nie padło i znając Damiana nie padnie :D Robiłeś wszystko co w Twojej mocy, żeby ratować?? xD Mówisz o tym yang bugu, którego nie było sensu usuwać według Ciebie? xD xD xD xD

@Edit Ja tutaj nie wyciągam brudów tylko wstawiłem screena bo coś ci się w głowie poprzestawiało i szybko zapomniałeś 

Opublikowano

hahahahaha czy ja k***a śnię "popatrz na ten, który trzymam teraz" hahaha ja jebie ty na prawdę jesteś tak głupi i przyjebany jak myślałem :D Teraz? Masz nowości i w dalszym ciągu 20 online! Serwer Arutan.pl stoi dalej ty k***a nędzo niewyrośnięta, nic tu nie padło i znając Damiana nie padnie :D Robiłeś wszystko co w Twojej mocy, żeby ratować?? xD Mówisz o tym yang bugu, którego nie było sensu usuwać według Ciebie? xD xD xD xD

@Edit Ja tutaj nie wyciągam brudów tylko wstawiłem screena bo coś ci się w głowie poprzestawiało i szybko zapomniałeś 

Na armentisie 20 online? Dobrze masz najebane pod kopułą. Dalej tylko ten jeden jedyny argument. Jesteś gównem po prostu i kończę z Tobą rozmowę.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Na armentisie 20 online? Dobrze masz najebane pod kopułą. Dalej tylko ten jeden jedyny argument. Jesteś gównem po prostu i kończę z Tobą rozmowę.

Nom kończ i wypierdalaj parówo z tematu jak najdalej na ten swój Armentis :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...