Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arutan.pl [Dedyk] [Hard]

BiGMen;*o.O

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SSy potwierdzeń przelewów od Szefa(TOP1) i GANGSTERA(TOP2)

2ic5zec.jpg

1000zł

4qjtvt.jpg

600zł

Pozdrawiam hejterów :)

I co hejterzy ? 

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

o6fp7p.jpgTopka Ustawiona ! Dlaczego wrzucasz SS jak to nie ty wygrales !?

Wrzucam SS Pana Remka aka "99" gdyz on nie posiada konta na forum.

Gratuluje biggrin.png

Edited_1.png

Opublikowano

bardzo fajny server, oby ludzi jeszcze przybywało :)

Dokładnie tak jak mówisz już za kolejny miesiąc nagrody realne za lvl'e 20 -50 i 51-99 : ) Zapraszam

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Serwer jest na prawdę konkretny, administracja wywiązała się z umowy, ba zapowiedzą niedługo kolejny event z realnymi nagrodami (w 2 przedziałach lvlowych, aby nowi gracze również mieli szanse).

+ w niedługim czasie zostaną dodane skrzynie petów i wierzchowców do IS'u i do dropu w grze, także dla tych, którzy mówili, że serwer jest zbyt ciężki będzie małe ułatwienie ! :)

Zapraszam wszystkich, którzy się wahają! Graczy coraz więcej :)

Opublikowano

Uwaga nie dawno był konkurs na sm i dopalacze w grze : ) .

1.Miejsce 150SM 600pelerynek 10x Obron Boga Smoków 10x Życie Boga
Smoków 10x Atak Boga Smoków 20x Dłoń Krytyka 20x Dłoń Przebicia +
fryzurka 20szt. Arut.Szkat. 8x Pierścień Doświadczenia

2.Miejsce 100SM 400pelerynek 5x Obron Boga Smoków 5x Życie Boga
Smoków 5x Atak Boga Smoków 20x Dłoń Krytyka 20x Dłoń Przebicia +
fryzurka 12szt. Arut.Szkat. 5x Pierścień Doświadczenia

3.Miejsce 80SM 300pelerynek 3x Obron Boga Smoków 5x Życie Boga
Smoków 5x Atak Boga Smoków 10x Dłoń Krytyka 10x Dłoń
Przebicia+fryzurka 10szt. Arut.Szkat. 3x Pierścień Doświadczenia

Więc chyba warto wpaść na serwer ?  :P  :P  :P

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

zapraszam wszystkich na serwer bardzo miłą atmosfera a graczy jest coraz więcej , ktoś kiedyś napisał że podobny do starego polskiego globala - nie widze podobieństwa ale i tak jest super ;) Polecam :P

Opublikowano

Uwaga nie dawno był konkurs na sm i dopalacze w grze : ) .

1.Miejsce 150SM 600pelerynek 10x Obron Boga Smoków 10x Życie Boga
Smoków 10x Atak Boga Smoków 20x Dłoń Krytyka 20x Dłoń Przebicia +
fryzurka 20szt. Arut.Szkat. 8x Pierścień Doświadczenia

2.Miejsce 100SM 400pelerynek 5x Obron Boga Smoków 5x Życie Boga
Smoków 5x Atak Boga Smoków 20x Dłoń Krytyka 20x Dłoń Przebicia +
fryzurka 12szt. Arut.Szkat. 5x Pierścień Doświadczenia

3.Miejsce 80SM 300pelerynek 3x Obron Boga Smoków 5x Życie Boga
Smoków 5x Atak Boga Smoków 10x Dłoń Krytyka 10x Dłoń
Przebicia+fryzurka 10szt. Arut.Szkat. 3x Pierścień Doświadczenia

Więc chyba warto wpaść na serwer ?  :P  :P  :P

Hm z tego co mi wiadomo to pliki arutana są już na sprzedaż? pliki, prezka, logowanie, patcher?

Opublikowano

Hm z tego co mi wiadomo to pliki arutana są już na sprzedaż? pliki, prezka, logowanie, patcher?

No tak, bo były tech je sprzedaje bo jest jebanym dałnem złodziejem etc.

Coś jeszcze?

~ a kto je kupi jest jeszcze większym dałnem.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

No tak, bo były tech je sprzedaje bo jest jebanym dałnem złodziejem etc.

Coś jeszcze?

~ a kto je kupi jest jeszcze większym dałnem.

Aaaa / no dzięki za wyjaśnienie co nieco :)

Opublikowano

Na samym wstępie chciałbym przeprosić Administracje ponieważ szczerze byłem przekonany w 100% że nagród nie dacie i sam odradzałem ludziom  z Pla aby na Arutana nie szli bo to syf i hejtowałem ten serwer jak tylko o nim słyszałem ponieważ nie wierzyłem w te nagrody i nie dawałem dłużej niż tydzień temu serwerowi ! Co się okazało dostałem info że nagrody administracja rozdała i mówię tak: dali swoim ludziom i teraz szukają głupich! . No ale mówię sprawdzę co i jak bo nie wierze aby ktoś dał nagrody o wartości 2 tysie zł. Poszperałem z przekonaniem ze ich oczernię tak  aż się pod ziemie zapadną ! Co się okazało z moich wiadomości nagrody zostały rozdane sprawiedliwie i nie są to ludzie z administracji a jednak gracze . Przepraszam i pełen szacunek dla administracji za to ze zachowali się wobec graczy bardzo uczciwie i z pełnym szacunkiem mogę powiedzieć że będę ten serwer reklamował gdzie się da za to że dużo ludzi przeze mnie tutaj nie przyszło a takiej administracji należy się szacunek za to co zrobili naprawdę! Nie realne jest to co zrobiliście naprawdę dla mnie bomba !! Zacząłem tutaj grać i powiem szczerze cud miód malina jest tylko jeden problem , mało graczy i odpowiedzcie mi czemu?????? Serwer jest jak najbardziej ok i daliście nagrody to co jest nie tak??? I słyszałem o nagrodach w następnym miesiacu czy przy takiej liczbie graczy wam sie to opłaca?? Trzeba coś zrobić aby graczy przybyło bo naprawde wszystko jest na + !

Opublikowano

Serwer jest jak najbardziej ok i daliście nagrody to co jest nie tak???

Odp:

sam odradzałem ludziom  z Pla aby na Arutana nie szli bo to syf i hejtowałem ten serwer jak tylko o nim słyszałem

Opublikowano

O to, że na początku wszyscy hejtowali i odradzali przez co było mało osób na starcie.

Tak dniem za dniem, aż okazało się, że nagrody są prawdziwe.

Teraz pewnie też wielu osobom nie chce się zaczynać jak widzi topke i liczbę graczy.

A gdyby tak mieli to przez pewien czas w nosie, zaczęli grać nie patrząc na nic, to graczy byłoby o wiele więcej.

Ale już chyba po ptakach.

Szkoda też, że Admini zbyt często się tu nie wypowiadają...

Opublikowano

Dokładnie wszyscy się chyba nastawili negatywnie tak jak ja ;/ Ale ja się rozczarowałem pozytywnie serwer konkret tylko graczy brak i wątpię aby były nagrody w następnym miesiącu ;/ Kurde a admini nic nie myślą aby graczy przyciągnąć ?? No jak ten serwer padnie to nie wiem czego k***a ludzie szukają ;/ Ilu jest tam administratorów??? To jest idealny serwer hard moim zdaniem i bardzo się przyjemnie gra . Gdyby ludzi przybyło to ładna zabawa by była z tymi nagrodami , już sobie to wyobrażam jak by ludzie się na wzajem katowali :) Te nagrody bardzo na hardzie podkręciłyby rywalizacje , tym bardziej ze admini nie wala w chu.. ehhhhhh . Mam nadzieje że dużo ludzi się przekona do tego serwera !

Opublikowano

Dokładnie wszyscy się chyba nastawili negatywnie tak jak ja ;/ Ale ja się rozczarowałem pozytywnie serwer konkret tylko graczy brak i wątpię aby były nagrody w następnym miesiącu ;/ Kurde a admini nic nie myślą aby graczy przyciągnąć ?? No jak ten serwer padnie to nie wiem czego k***a ludzie szukają ;/ Ilu jest tam administratorów??? To jest idealny serwer hard moim zdaniem i bardzo się przyjemnie gra . Gdyby ludzi przybyło to ładna zabawa by była z tymi nagrodami , już sobie to wyobrażam jak by ludzie się na wzajem katowali :) Te nagrody bardzo na hardzie podkręciłyby rywalizacje , tym bardziej ze admini nie wala w chu.. ehhhhhh . Mam nadzieje że dużo ludzi się przekona do tego serwera !

Administratorzy to : 

WŁAŚCICIEL 

MISTRZUNIU 

ADMINISTRATOR GRY 

RainMan 

ADMINISTRATOR FORUM 

Byku 

GAMEMASTER 

Mattias 

MODERATOR 

Nasus™ 

A NAGRODY BĘDĄ ZAPEWNIAM CIE I WSZYSTKICH TU ZEBRANYCH !

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

To ja wiem że jak zrobią event z realnymi nagrodami to dadzą bo już się na tych nagrodach zdziwiłem bardzo . No ale powiedz mi jak oni na tym wyjdą jak będzie brało udział w evencie z 100 osób?? Ten założyciel to kto to kierownik banku ?? Bo chyba dokłada do serwera tak mi się zdaje . Nie no czapka z głowy dla administracji a ludzi nie rozumiem czemu tutaj nie grają ;/

Opublikowano

To ja wiem że jak zrobią event z realnymi nagrodami to dadzą bo już się na tych nagrodach zdziwiłem bardzo . No ale powiedz mi jak oni na tym wyjdą jak będzie brało udział w evencie z 100 osób?? Ten założyciel to kto to kierownik banku ?? Bo chyba dokłada do serwera tak mi się zdaje . Nie no czapka z głowy dla administracji a ludzi nie rozumiem czemu tutaj nie grają ;/

Też nie rozumiem ; / .

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano
ludzi nie rozumiem czemu tutaj nie grają ;/

Same "realne nagrody" nie zapewnią graczy. Jeżeli serwer nie trafia w gusta potencjalnych graczy, to nawet "święty boże nie pomoże". Pieniądze to nie wszystko.

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...