Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arutan.pl [Dedyk] [Hard]

BiGMen;*o.O

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na takie servery trzeba ludzi. Ile online w godzinach szczytu? 

Dość ciekawy server.

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Bardzo pomysłowy grafik, prezentacja świetna, przejrzysta i wszystko najważniejsze jest w niej. Co do samego serwera, jak dla mnie zbyt mało rozwinięty względem item. Ale polecam. ;)

Opublikowano

Ile os. w godzinach szczytu bo na stronie post-127260-0-64776100-1420728109.png z tego co wynika z tej tabeli to jakieś 1000+  na wszystkich 4 ch.

Więc jestem ciekawy bo widzę u góry pisze kolega, że 200.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ile os. w godzinach szczytu bo na stronie attachicon.gifBez tytułu.png z tego co wynika z tej tabeli to jakieś 1000+  na wszystkich 4 ch.

To jest tylko GRAFIKA. Tam ciagle tyle wskazuje :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ile os. w godzinach szczytu bo na stronie attachicon.gifBez tytułu.png z tego co wynika z tej tabeli to jakieś 1000+  na wszystkich 4 ch.

Licznik nie działa jak na razie ale to poprawią , po za tym sam gram na tym serwerze i jest naprawdę dobry z hardów najlepszy ZAPRASZAM !

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Dlatego ja gram, ale na razie nic nie inwestuje jeśli chodzi o pieniądze ;)

Zdecydowanie polecam. Serwer byłby idealnym hardem, gdyby było 1k+ online.

Opublikowano

Chyba zagram ale nie mam pewności co do tego czy nie wyłączą go niedługo .. :)

O to się nie bój jeśli nie jesteś pewien Administracja jest ciągle na TS jak nie MISTRZU to Mattias lubi inni oni odpowiedzą ci na wszystkie pytania , ZAPRASZAM NA SERWER naprawdę spoko ;) .

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

To warto sie wstrzymac jeszcze do tego 19 i zobaczyc czy faktycznie zostana rozdane nagrody - spradzi to rzetelność administracji ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To warto sie wstrzymac jeszcze do tego 19 i zobaczyc czy faktycznie zostana rozdane nagrody - spradzi to rzetelność administracji ;)

Nie bój się rozdadzą zapraszamy na TS'a : ) .

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

HeHe, pykaliśmy na ex**on.

Wbijaj tutaj mam spoko gildie, serwer świetny.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Mógłbym prosić o ss'a z m1? ;p 

Myślę czy nie zagrać tylko, że to hard, a na harda trzeba ludzi. 

Polecam.

2e6ftab.png

Opublikowano

Polecam.

Powiem tak nie ma co screenów z m1 robić bo tam max z 50 osób stoi a serwer młody to wszyscy expią takie jest moje zdanie ale jutro gdzieś tak o 15 podrzuce SS'y ;).

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Polecam.

Serwer świetny, koniecznie musisz zagrać, sam się przekonasz jak wejdziesz a  ludzie z czasem przybędą. 

Opublikowano

No, muszę przyznać, że dziś dosyć sporo osób było jak na ten serwer, szczególnie po południu.

Mam nadzieję, że taki przyrost się utrzyma :D

Już jutro (w sumie to dzisiaj) ZUO. A w poniedziałek koniec miesięcznego konkursu z nagrodami, po którym ruszy kolejny.

Zapraszam i pozdrawiam.

Opublikowano

No, muszę przyznać, że dziś dosyć sporo osób było jak na ten serwer, szczególnie po południu.

Mam nadzieję, że taki przyrost się utrzyma :D

Już jutro (w sumie to dzisiaj) ZUO. A w poniedziałek koniec miesięcznego konkursu z nagrodami, po którym ruszy kolejny.

Zapraszam i pozdrawiam.

Własnie się zdziwiłem najwięcej graczy było widocznych chyba 01-03-2015 oby tak dalej : ) .

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

@DaMiX211

W tym tygodniu do IS zostaną prawdopodobnie dodane Skrzynie Petów, jak i Wierzchowców (również do dropu w grze)

Dziś o 21 rozdanie realnych nagród za TOPKĘ, niedowiarków zapraszamy :)

Opublikowano

Siemaneczko, takie szybkie info iz administracja tak jak obiecywala realne nagory dzis zostaly one rozdane http://forum-arutan.pl/index.php?/topic/386-%E2%84%A2-top-1-szef-%E2%84%A2/

a tak odemnie dla tych wszystkich hejterow co spamowali ze administracja poleci sobie w uja i nie bd zadnych nagrod wielki XXX wam w D...

Pozdrawiam i zapraszam na serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...