Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arutan.pl [Dedyk] [Hard]

BiGMen;*o.O

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz za to, że przez miesiąc będą mieć najwyższy poziom to otrzymają nagrody?

To za kolejny miesiąc za co będzie nagroda?

Rekatywacja i od nowa? xD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Teraz za to, że przez miesiąc będą mieć najwyższy poziom to otrzymają nagrody?

To za kolejny miesiąc za co będzie nagroda?

Rekatywacja i od nowa? xD

Tak zgadza się, teraz będą nagrody za bycie top1 itp. A w następnym miesiącu nie będzie wyścigu szczurów, poprostu nagrody realne będziemy robić w ostatnią Niedziele miesiąca od godziny 10 do 22 przez 12h np. kto zabije w ciągu tego czasu najwięcej: bossów/potworów/metków itp. dostanie nagrodę w postaci realnej. Zrobiliśmy to z tego powodu aby każdy gracz miał szanse. Tak że będzie miejsce 1,2,3.

Opublikowano

Serwer się rozkręca, coraz więcej ludzi.

Polecam grę dla tych co lubią hardy, serwer naprawdę stabilny i od tak nie zniknie.

Sponsor to konkret osoba, stara się jak może.

Gra się naprawdę mega.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Serwer off? Patcher taki nieudolny że wyskakuje mu jakiś error, a tego ze strony nawet nie da się pobrać bo link jest źle wstawiony xD

Hmm da się da.

Patchera się nie odpala bo po co. Pobierasz klienta i jest on już gotowy do gry, nie ma żadnych aktualizacji.

Klient:

x

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

Opublikowano

283671419415363172156.png

Na naszym fanpagu pojawił się konkurs na SM'y! Jeżeli rozpoczynacie grę napewno wam się przyda taka ilość, link do facebooka jest umieszczony na stronie głównej serwera po lewej stronie! 

Strona Główna

http://arutan.pl/

Chciałbym również zaprosić na mój let's play z serwera, zapraszam do oglądania od początku małe oprowadzenie o serwerze ! :)

https://www.youtube.com/watch?v=bNo7hcdKqk0

Opublikowano

Gra sie fajnie, ludzi przybywa, wiec polecanko ;d

ZR_o79.gif

Opublikowano

Początkowo podchodziłem dość sceptycznie do tego projektu, jednak zmieniłem zdanie serwer jest naprawdę okej, także zachęcam ludzi nie idących na łatwiznę do zagrania. 

Opublikowano

Nagłówek mnie rozbawił.

Admin chyba sądzi, że będzie wyścig szczurów.

Kto pierwszy wbiję max dostane nagrodę.

Znając życie wygra ten który więcej wydał w IS niż liczy ta nagroda.

W końcu to "Hard". Bez Is się nie obejdzie, więc admin już zaciesza.

Liczy pewnie na gromadę gimbusów, które w święta siedzą w domku i no łajfią.

Życzę powodzenia :)

BTW.

Będzie 10k ludzi, admin wydał na reklame milion monet.

Heniek.

Opublikowano

Nagłówek mnie rozbawił.

BTW.

Radzę pierw zobaczyć jak wygląda itemshop :) A potem pisać takie posty. 

Wypowiadanie się bez znajomości serwera jest żałosne.

EDIT: Tutaj nie chodzi o to kto 1 wbiję max lvl :) Tylko osoba która będzie 1 w TOPce do danego dnia. 

Opublikowano

Nagłówek mnie rozbawił.

BTW.

Gadasz, ja kupiłem w is tylko pd [nie jest drogi] i jakoś exp jest dobry. Mam aktualnie 52 i rośnie, eq już porobiłem że expie w v2.

Bez is też się da, wystarczy sobie radzić. Ale tak płaczą takie osoby jak ty heniu, takie które nie grają na hardach.

Jak tam twój gm na promt2? Jak masz to pilnuj dalej tamtego syfu a nie się udzielasz bez sensownie.

Serwer po prostu nie dla leszczy. Nagrody będą co każdy miesiąc więc spoko, zachęcam do gry ;)

Opublikowano

Radzę pierw zobaczyć jak wygląda itemshop :) A potem pisać takie posty. 

Wypowiadanie się bez znajomości serwera jest żałosne.

EDIT: Tutaj nie chodzi o to kto 1 wbiję max lvl :) Tylko osoba która będzie 1 w TOPce do danego dnia. 

A co jak w ten miesiąc 99lvl wbije np. 5 osób? Bo pewnie macie z rankingiem tak, że wyżej w topce jest osoba, która szybciej się zarejestrowała. To co będzie jak ktoś w 3 tygodnie wbije 99lvl, a w następny tydzień wbije ktoś inny co się szybciej zarejestrował?

tenor.gif

Opublikowano

Mikolajek,ktory byl inicjatorem nagrod odszedl z teamu tak ze watpie aby ktokolwiek cos dostal.Serwer tez stoi pod znakiem zapytania ale czego spodziewac sie po nieedytowanych plikch terenzo.

Srij9JT.png

Opublikowano

Mikolajek,ktory byl inicjatorem nagrod odszedl z teamu tak ze watpie aby ktokolwiek cos dostal.Serwer tez stoi pod znakiem zapytania ale czego spodziewac sie po nieedytowanych plikch terenzo.

Bad info, nagrody jak i sam serwer sponsorował i dalej trzyma Mistrzuniu :)

Mikołajek był technikiem, jak widać słabym i nie podołał. Samo to, że zostawił serwer w takim stanie i miał na niego wyjebane na to wskazuje.

A Mistrzuniu powiedział raz i wyraźnie, jak ktoś lub coś mu serwer rozpierdoli, to on odda pieniądze tym co wydali na is. Naprawdę jest to w porządku człowiek.

Cóż, jest nowy technik, sponsor nie ma zamiaru zamykać serwera nawet jak mu się nie opłaci sam, więc jest okej.

Graczy przybywa, handel się kręci więc nic tylko grać.

Opublikowano

A co jak w ten miesiąc 99lvl wbije np. 5 osób? Bo pewnie macie z rankingiem tak, że wyżej w topce jest osoba, która szybciej się zarejestrowała. To co będzie jak ktoś w 3 tygodnie wbije 99lvl, a w następny tydzień wbije ktoś inny co się szybciej zarejestrował?

Weź to sobie przemyśl ;) Chyba logiczne że będzie to zanotowane kto 1 wbił ten 99 lvl przed rozdaniem nagród :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o sytuacje z rankingiem 99lvli to MISTRZUNIU powiedział że jak ktoś wbije pierwszy maxa to będzie tam świecił jako TOP 1 aż do końca serwera ;)

Serwer oczywiście polecam.Nowy technik daje rade,sponsor najlepszy jakiego widziałem a ROZGRYWKA JAK ZA STARYCH CZASÓW PLA CZYLI Z*******A :D

Opublikowano

Kurde spodziewałem się naprawdę dużej liczby na starcie a tu lipa

Trochę dziwne bo na zapowiedzi ludzie byli bardziej zainteresowani niż po tym jak serwer wystartował

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

Kurde spodziewałem się naprawdę dużej liczby na starcie a tu lipa

Trochę dziwne bo na zapowiedzi ludzie byli bardziej zainteresowani niż po tym jak serwer wystartował

Jak wejdziesz o jednego gracza więcej, narzekaniem jej nie zwiększymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...