Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Sugestia odnośnie SOTW

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy coś takiego już było proponowane, jeżeli tak to z góry przepraszam.

Według mnie prace do sotw powinny być wysyłane do moderatora, który dany konkurs przewodzi po czym powinny być wstawiane anonimowo bez nicków w temacie z głosowaniem.
Z doświadczenia z pojedynków wiem że często głosy są kierowane dzięki sympatii do danego użytkownika bądź przeciwnie wrogości/przeszłej kłótni z jednym z uczestniczących w SOTW.

Z góry dzięki za przeczytanie i wyrażenie swojego zdania :D

///Ewentualnie w temacie z głosowaniem może być ankieta i brak możliwości dodanie odpowiedzi, ułatwi to przecież zliczanie głosów

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Zdecydowanie na tak, dodałbym jeszcze, że wykrycie jakiegokolwiek przekupstwa skutkuje jakąś karą... nie wiem... wykluczeniem z kilku nadchodzących SOTW?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Zdecydowanie na tak, dodałbym jeszcze, że wykrycie jakiegokolwiek przekupstwa skutkuje jakąś karą... nie wiem... wykluczeniem z kilku nadchodzących SOTW?

Przekupstwa ? w jakim sensie? 

Myślę, że nie jest to zły pomysł, dziwi mnie jedynie fakt, dlaczego nie pytałeś mnie o to na PW ;p

Mógłbym takie coś wprowadzić, myślę jednak, że dopiero od edycji nr, 24 ;) bo musiałbym się zastanowić jak najłatwiej było bi mi to ogarnąć :) 

Podsumowując :

Ja jako moderator zgadzam się, i uważam, że jest to dość dobry pomysł .

Jeśli użytkownicy tego chcą, to tak będzie ;) 

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Beznadziejny pomysł, osoby, które dostają głosy po znajomości i tak będą je dostawać, bo powiedzą, która praca należy do nich.

Opublikowano

Beznadziejny pomysł, osoby, które dostają głosy po znajomości i tak będą je dostawać, bo powiedzą, która praca należy do nich.

Dokładnie. 

­

Opublikowano

Przekupstwa ? w jakim sensie? 

Myślę, że nie jest to zły pomysł, dziwi mnie jedynie fakt, dlaczego nie pytałeś mnie o to na PW ;p

Mógłbym takie coś wprowadzić, myślę jednak, że dopiero od edycji nr, 24 ;) bo musiałbym się zastanowić jak najłatwiej było bi mi to ogarnąć :)

Podsumowując :

Ja jako moderator zgadzam się, i uważam, że jest to dość dobry pomysł .

Jeśli użytkownicy tego chcą, to tak będzie ;)

W jakim sensie? Osoba, której praca została wystawiona, mówi, że to jej komuś, gdzieś na pw, bądź daj Boże jeszcze gdzie indziej i namawia do głosowania na tą pracę. ;p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Jeśli nie będzie to żadnym kłopotem dla moderatora to tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...