Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Sugestia odnośnie SOTW

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że nie da się uniknąć kolesiostwa, bo jak ktoś będzie chciał to i tak namówi wiele osób do głosowania na jego pracę, ale pewnie w jakimś stopniu to pomoże. Tak.

Opublikowano

I tak później po GG/PW jest pisanie ' ej zagłosuj na numer 2 bo to moja ' - znam to z doświadczenia, jak dostawałem PW.

Ale mimo to jestem  na tak.

Opublikowano

W jakimś stopniu rozwiąże to problem. Ci co proszą o głosy przeważnie są lajkami, którzy nic nie potrafią, więc nawet w nieuczciwej walce wiele nie zyskają, pobije ich po prostu lepsza praca. Skończy się przede wszystkim głosowanie po nickach, bo niestety często tak bywa. Na wszystkich niemalże forach graficznych każdy konkurs, czy turniej jest organizowany w sposób anonimowy i sprawdza się to. Ja na tak.

Opublikowano

Sytuacja się zmieni.

Niby użytkownicy będą pisać do innych z prośbą o głos, jednak obecnie nie muszą tego robić, gdyż ich nick jest widoczny w temacie.

Na pewno zmniejszy to stopień faworyzowania prac, dlatego jestem na tak.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Beznadziejny pomysł, osoby, które dostają głosy po znajomości i tak będą je dostawać, bo powiedzą, która praca należy do nich.

Dokładnie.

Opublikowano

System zgłoszeń anonimowych został właśnie dodany do SOTW ... na razie na próbę. 

Informacja od moderatora działu.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...