Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer

SuschiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kliknąć możesz kiedy chcesz, tylko potem strzelać bramek nie możesz bo po strzelonej nie sumuje tylko np. z 5 daje 1. Spróbuj zagrać cały mecz nie zrywając połączenia

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a jak goscie sami strzelaja samobuje

Dzieki za pomoc, juz ogarnołem co i jak z tym trainerem, zarobiolem juz ponad 15k :D

Opublikowano

Rozłączyć to już pisałem u góry żeby poszukać ale ulegnę.  Spróbuj:
http://www.mpcforum.pl/topic/1239372-jak-poprawnie-uzywac-minitrainera-by-pawellek/  ->  Process Suspender

http://www.mpcforum.pl/topic/1198586-fifa-world-dodawanie-bramek-i-rozlaczanie/  -> HotSpot Shield

http://www.mpcforum.pl/topic/1190255-fifa-world-cheat/ -> HotSpot Shield

Ja osobiście gram do końca ;)

Edit. Jest też sposób na spauzowanie przez CE. Podłączamy pod proces fify. W obcjach binda na stop procesu podłączonego np. na z i podczas gry z na jakieś 10 s

Edit.2. To działa tylko online ;)

Opublikowano

Chodź nie jestem twórcą to postaram się wytłumaczyć : Włączasz, klikasz i masz :D. Powinieneś usłyszeć taki dźwięk, jeżeli go nie slyszysz kliknij numlock i wtedy kliknij

Opublikowano

A powiedziałby mi ktoś jak rozłączać mecz? Bo ja próbowałem używać tego proces suspendera od pawelka, no i kilkam zeby rozlaczylo, fifa zwiesza mi sie na jakies kilka(naście) sekund ale mecz dalej trwa, nie pisze mi ze utracono polaczenie czy cos ;_; pls help

Opublikowano

Dobra, ze sa święta podsunę autorowi latwy sposob na zatrzymanie procesu, choc bedzie w oddzielnym pliku, poszukaj biblioteki do AutoIT "Process suspender", a jesli chcesz miec all w 1 programie zainteresuj sie takze biblioteka "Nomadmemory.au3". Chociaz to nienajlepsze sposoby (jezyk skryptowy...) to powinny ci whstarczyc.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Na razie zagłębiam się w CE i cheatach :D Staram się jak pozwala wolny czas.

Szukam sposobu na to co chcę zrobić :D Moje plany (jeżeli są możliwe):
Timery -> skończyć pierwszą/druga połowę, a w najlepszym wypadku na zmianę czasu na 1 min, 44,45  i 89 :P

Jeżeli chodzi o wywalanie poprzez pauzowanie procesu to będę musiał własny program pisać, a programowania będę się dopiero uczył xD
Dodam jeszcze reset score dla home i questu.

Zmienię ctr+XXX na F5-F8 bo ktoś prosił że nie wygodne dwa przyciski.
Zamrożenie czasu
Przyśpieszenie czasu

Tylko na wszystko trzeba patrzeć przez pryzmat tego że jestem sam i się jeszcze tego uczę nie ? ;)

Edit
@VereX.
Dziękować :D

Opublikowano

Nie mozna. ; d

A własnie, że można ;) Wystarczy nie korzystać z "Wygeneruj prosty trainer lua" (czy jakoś tak), a samemu poznać lua i napisać stosowną funkcję...

Jeżeli chodzi o wywalanie poprzez pauzowanie procesu to będę musiał własny program pisać, a programowania będę się dopiero uczył xD

Jak będę miał czas może cię w tym wyręczę.

Tylko na wszystko trzeba patrzeć przez pryzmat tego że jestem sam i się jeszcze tego uczę nie ? ;)

To że jesteś sam to nie przeszkoda, gorzej z tym, że z pustego i Salomon nie naleje.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVerex
Haha :D

A własnie, że można ;) Wystarczy nie korzystać z "Wygeneruj prosty trainer lua" (czy jakoś tak), a samemu poznać lua i napisać stosowną funkcję...

Dzięki za kolejną wskazówkę by samemu w lua napisać :D Jest możliwość zamiast w lua to w autoit napisać nie? Mylę się?

Jak będę miał czas może cię w tym wyręczę.

Najlepsza pomoc byłaby z tym jakbyś pomógł się nauczyć, a nie sam zrobił :P

To że jesteś sam to nie przeszkoda, gorzej z tym, że z pustego i Salomon nie naleje.

Od wczoraj jakoś 22-23 szukam, czytam i dowiaduje sie jak się cheaty robi itd. Będę się tu musiał zapoznać bliżej z cheat engine, autoit, wpe pro. Możliwe że coś jeszcze >.<

Opublikowano

Dzięki za kolejną wskazówkę by samemu w lua napisać :D Jest możliwość zamiast w lua to w autoit napisać nie? Mylę się?

Lua nie opłacę się uczyć, no chyba, że chcesz pisać skrypty w CE i Bol'u.

Lepiej już przejść na AutoIT (co tez jest słabym wyborem), a potem jakieś języki programowania, assembler itp.

Od wczoraj jakoś 22-23 szukam, czytam i dowiaduje sie jak się cheaty robi itd. Będę się tu musiał zapoznać bliżej z cheat engine, autoit, wpe pro. Możliwe że coś jeszcze >.<

W CE powinny ci 3 opcję wystarczyć. Skan, Pointer scan, Generator. AutoIT jest łopatologicznym językiem, jak już liźniesz jego składnie to jest łatwy. A za WPE się nawet nie bierz ;)

PS. http://www.mpcforum.pl/topic/1339053-process-suspender-by-verex/

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Lua nie opłacę się uczyć, no chyba, że chcesz pisać skrypty w CE i Bol'u.

Lepiej już przejść na AutoIT (co tez jest słabym wyborem), a potem jakieś języki programowania, assembler itp.

W CE powinny ci 3 opcję wystarczyć. Skan, Pointer scan, Generator. AutoIT jest łopatologicznym językiem, jak już liźniesz jego składnie to jest łatwy. A za WPE się nawet nie bierz ;)

PS. http://www.mpcforum.pl/topic/1339053-process-suspender-by-verex/

(nie mam czasu żeby wszystko dokładnie ogarnąć (wygooglować) xD)

Niby czemu AutoIT jest słabym wyborem? :P Skoro jest to po co się za niego zabierać?

W CE generator? Tu chodzi o ten z luny w którym jest teraz mój trainer?

WPE czytałem że wysyła zapytania do serwera,a  zakończenie 1 i 2 połowy meczu przypuszczam że jest zapytaniem :P

PS. Process Suspender - dobra robota ;)

Opublikowano

AutoIT jest językiem skryptowym, ma problemy z optymalizacją i jest ogólnie ma mało możliwości.

Jest złym wyborem na przyszłość, ale na tyle co ty chcesz powinnien ci starczyć.

Tak w CE generator.

Ładnie brzmi w teorii ;) W praktyce będzie tylko gorzej.

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...