Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer

SuschiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVerex
Dziękować :D

A jest jakiś program do analizy w tym przypadku fify który powie co zachodzi w grze a co na serwerze? Wiadomo bramki można bezpośrednio z gry dodać, ale to nie jest zapytanie od serwera odnośnie strzelonej bramki i zaczęcia od połowy czy jeżeli chodzi o czas końca połowy/zakończenia meczu ? Teraz sam do tego doszedłem, ale znów nie mogę być pewny czy mam racje :P

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie działa wszystko dobrze, proponuje zamienić odejmowanie goli -1 i -5 na jedna opcje resetowanie goli do 0 dla gości i gospodarzy i tak jak wspomniałeś ustawienie bindów na F1-F12.

Dzięki za poświęcony czas na napisanie tego cheatu a tak że życzę ci wesołych świąt.

Opublikowano

Na jakiej zasadzie dziala ten rozlaczac od Verexa ?

Bo klikam Rozlacz i tak jakby fifa się zawiesza, i gdy klikam Ponow mecz dalej sie gra...

Prosze o pomoc

Opublikowano

Na jakiej zasadzie dziala ten rozlaczac od Verexa ?

Bo klikam Rozlacz i tak jakby fifa się zawiesza, i gdy klikam Ponow mecz dalej sie gra...

Prosze o pomoc

Klikacz " Rozłącz" i wtedy czekasz aż rozłączy cię z przeciwnikiem nie klikasz "Ponów" i tyle.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

z aktualizacją gry z 25:02:2015 tj wczoraj trainer stał se bezuzyteczny i przestał działać,przez co nie da sie normalnie grac w ten szajs z przewalającymi dziećmi jesli będziesz wtsanie sprawic ze bedzie działał bede wdzieczny

Opublikowano

Witam. Co zrobić gdy nie działa mi w tym trainerze f1 i f5 , a reszta przycisków działa. Przez to nie da sie trainować gdyż jak dodaje 3 b ramki to mi nie zalicza tych bramek

Opublikowano

Witam, jestem nowy na forum ale znam sytuacje, co do kolegi wyżej, jak to jest mozliwe ze cos wgl dziala, wczorajsza akualizacja zniszczyła działanie trainerów...

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...