Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World - Dodawanie Bramek i Rozłączanie

markez07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Wielu z Was zastanawia się jak dodać bramki w grze Fifa World, a tak naprawdę jest to banalna czynność. Pragnę przyjść Wam z pomocą, a jednocześnie zapobiec powstawaniu nowych tematów dotyczących tego zagadnienia.

Oczywiście każdy kto chce dodawać bramki w Fifa World wie, że musi mieć zainstalowaną tę grę.

Potrzebujemy następujące programy:

- Cheat Engine (będziemy nim dodawać bramki)

http://cheatengine.org/

- HotSpot Shield (za pomocą tego program będziemy rozłączać grę)

http://www.hotspotshield.com/

Na samym początku należy włączyć Fifa World i wejść w UT. Następnym krokiem jest odpalenie programu Cheat Engine i ustawienie procesu Fifa World. Kolejny krok to odpalenie drużyny tygodnia i rozpoczęcie meczu na możliwie najniższym poziomie, by jak najłatwiej można było zdobywać bramki.

Gdy już strzelimy pierwszą bramkę (najlepiej grać w okienku) to przechodzimy z okienka gry do programu Cheat Engine, gdzie wpisujemy 1 i naciskamy „First Scan”. Następnie przechodzimy znów do gry i strzelamy 2 gola. Po strzeleniu wykonujemy tę samą czynność co poprzednio z tym, że wpisujemy 2 i klikamy „Next Scan”, bo to drugi gol. Czynność powtarzamy do 3-4 bramek.

Na tym etapie, gdy mamy już znacznie mniejszą ilość adresów do sprawdzenia należy sprawdzać je grupami np. przerzucając po 20 do listy adresów. Sprawdzanie polega na tym by zmienić ich wartość i sprawdzać w grze czy się zmieniła ilość bramek na wartość, którą wpisaliśmy (pamiętaj, że grę trzeba zatrzymać i wznowić by bramki w grze się odświeżyły i żebyś mógł zobaczyć czy edytowałeś prawidłowy adres). Żeby edytować adresy najlepiej zaznaczyć wszystkie 20, które są do sprawdzenia, kliknąć prawym „Change record”, „Change Value” i wpisać wartość np. 3 (będą to 3 bramki). Jeżeli ilość goli w grze zmieniła się to znaczy, że w danej grupie znajduje się interesujący nas adres i teraz trzeba dla każdego z osobna zmieniać wartość by sprawdzić, który to ten właściwy.

Gdy już mamy nasz adres gospodarza to ustawiamy jego wartość na 3 i „zamrażamy” zaznaczając kwadracik znajdujący się po lewej stronie.

Teraz mamy już z górki. Wyszukujemy przeciwnika (ale musimy być zawsze jako gospodarz, bo adres szukany był dla gospodarza), łączymy się i po rozpoczęciu gry zauważymy, że na starcie mamy 3 BRAMKI! Teraz wystarczy nacisnąć „Start Protection” w programie Hotspot Shield by po chwili gra rozłączyła się i dopisała nam 3 punkty. Później stopujemy ochronę w Hotspot i znów szukamy gracza z którym się rozłączymy i otrzymamy 3 punkty.

Wszystko jest proste i przyjemne. Miłego punktowania i miłego grania. :)

Pozdrowienia dla  tych, którzy prosili bym nie udostępniał tego sposobu... <3

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Udało mi się znaleźć bramkę gospodarza, ale gdy wrzuciłem ten odraz z wartością do *.exe, to wywaliła fifa i wszystko od nowa. mało stabilna Fifa się z tym robi. Przynajmniej u mnie.

Opublikowano

Ziomki, jak wyłączę fife i od nowa włączę to nowe adresy trzeba szukać??

Tak. Polecam przy szukaniu adresu stracić jednego gola , outomatycznie odoło 30% adresów jest mniej :)

Opublikowano

nie bzdura tylko fakty 3x liga 1  moze robisz po 4-5 na dwoch kontach;]

Ziomki, jak wyłączę fife i od nowa włączę to nowe adresy trzeba szukać??

nie wystarczy raz i zapisac i masz caly czas ten sam adres

wystarczy wczytac w Ce tylko adres potem;] i smiga

Opublikowano

Mógłby ktoś polecić jakiś inny program niż Hotspot Shield, ponieważ mi on działał max 3-5 dni i teraz mam z nim problemy (Po włączeniu nie mam żadnych przycisków typu turn on itd)

Opublikowano

Potwierdzam że działa właśnie rozegrałem sobie 3 mecze.

Jednak myślałem że przy wygranej będę dostawał co naj mniej 500monet, a za każdą wygraną dostałem 110-140 monet tylko.

Opublikowano

chcialem zobaczyc czy dziala i zrobilem se 200k coinsów i stwierdzilem po co ja to robie skoro gram w 14 i w dodatku do 14 mam trainera gdzie nie musze nic robic tylko autobota ustawic ;D wiec wydalem wszystko na paczki a w paczkach najlepszy alexandre pato 0 TOTSÓW przez 200k a w fifie za 500k opening bpl trafilem juz 6 xD

ps: na wszelki wypadek skopiowałem ten przepis se do worda jakby znowu go tu nie było :D

Człowiek się uczy na błędach  :angry: A założyciel tego tematu mógłby jeszcze bezczelnie napisać,że to On,to wymyślił  xD

i bezczelnie napisze że to ja wymyśliłem :D pozdro

s-08-13-564289.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...