Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody! Start już jutro! godz. 18:00 [Dedyk] [Hard]

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie osobiście te realne nagrody nie zachęciły, bo serwer  w sobie nic fajnego nie ma, taki klasyczny Hard, jeżeli ktoś takie lubi to raczej warto wbić mnie osobiście się nie podoba ale życzę powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Polecam serdecznie, mikołajek wie co robi i robi to z pasji!

Mimo, że mogą nie mieć budżetu, to kupują dobrą maszynę i dają realne nagrody za topke ;).

579571423327107377857.png

Opublikowano

Jak dla mnie serwer jakoś zbytnio nie powala, klasyk taki, lecz to nie moje klimaty, ale oczywiście życzę powodzenia!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

A ja czekam aż Ci co tak piszą że nie będzie nagród za top będą mieli dowód że nie każda administracja robi serwer na tydzień i żeby zrobić w c***a :3

graphic.png

Opublikowano

Polecam serwer.
Wiele osób szuka takiego klasyka.

Mikołaj dobra osoba, sponsor również.

Kiedyś mieliśmy tak mały problem, ale już wyjaśniony dawno.

Osobiście nie zagram bo nie lubię Hardów.

Jeszcze raz polecam.

Cannzas.

7440414202894171306241.png

Opublikowano

Sztylety się przerabia normalnie a z tego co mi wiadomo złodziej będzie podkręcony na tyle żeby klimat nadal był i żeby mental nie odstawał 

Opublikowano

nie polecam, 200 online na starcie zapewnione, a te nagrody są żałosne, kolo wbije, zgarnie hajsik sprzeda konto i 5 trzymajcie się 

Nie polecasz ze względu na 200 online czy ze względu że nie potrafisz grać i nie zgarniesz nagrody bo nie rozumiem ? Skąd możesz wiedzieć że 200 online jak nawet pewnie prezentacji nie przeczytałeś. Elo

graphic.png

Opublikowano

kiedy start?

Edit : ok widzimy sie jutro haha :D jutro startuja 2 serwery, zobaczymy ktory mnie bardziej zaciekawi ;' ) ,ale chyba tutaj wpadne do top 1 bo jakiegos suprisa :D.

sygna2.png

Opublikowano

Nie zachęciły mnie te nagrody - zapewne i tak wbiją, w IS'a walną , zarobią i "padnie". :)
Jeszcze jak zobaczyłem prezentacje Małysza, to mi się odechciało dalej. ( mimo, że to tylko prezentacja )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...