Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria S2 - Dołącz do tajemniczego świata!

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer super z prezentacji wygląda, o to jak będzie na starcie też się nie boję bo na s1 się nie zawiodłem.

Ogólnie to super, ale szkoda, że trzeba jeszcze niecałe 2 tygodnie czekać na start ;p

• Odpowiedzi 533
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wyczytałem tego w prezentacji: Skąd bronie 75? 15 szkatułek ripa/śmierci = broń 75?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie wyczytałem tego w prezentacji: Skąd bronie 75? 15 szkatułek ripa/śmierci = broń 75?

Szkata ripa/śmierci, wymiana skrzyń.

sygna1.png

Opublikowano

Tytułem wstępu : na dzień dobry dajecie do zrozumienia że macie coś za uszami, fabuła jest na żenującym poziomie więc prośba do was - darujcie sobie  :D generalnie prezentacja słaba, graficznie słaba trója, oczojebny zielony kolorek jest tego zwieńczeniem. Niby yang ma się nie sypać tak jak na S1 ale limit powiększony do 10 kkk, gdzie tu logika ? o ile S1 jako taki był, o tyle ze swojego doświadczenia wiem że kolejne części są słabsze i tak też zapewne będzie tutaj . Niby easy ale później medium, sami tak naprawdę nie wiecie, a już  szczytem obłudy jest stwierdzenie że wszystko jest dopracowane - dlatego nie mogę się doczekać startu by wam wszystkie błędy wytknąć po 1 h grania  :D

Opublikowano

Polecam ze względu na to, że s1 stoi ponad rok, więc o stabilność nie trzeba się martwić.

Poza tym ładne zbroje i bronie, w klimacie metina.

Niestety nie zagram, czekam na inny serwer.

Opublikowano

Tytułem wstępu : na dzień dobry dajecie do zrozumienia że macie coś za uszami, fabuła jest na żenującym poziomie więc prośba do was - darujcie sobie  :D generalnie prezentacja słaba, graficznie słaba trója, oczojebny zielony kolorek jest tego zwieńczeniem. Niby yang ma się nie sypać tak jak na S1 ale limit powiększony do 10 kkk, gdzie tu logika ? o ile S1 jako taki był, o tyle ze swojego doświadczenia wiem że kolejne części są słabsze i tak też zapewne będzie tutaj . Niby easy ale później medium, sami tak naprawdę nie wiecie, a już  szczytem obłudy jest stwierdzenie że wszystko jest dopracowane - dlatego nie mogę się doczekać startu by wam wszystkie błędy wytknąć po 1 h grania  :D

Ok, zapraszam - jeśli bedą jakieś bugi to wszystkie postaram się naprawić podczas bety, jak wiadomo zawsze są jakieś bugi, ale po to jest właśnie beta.

sygna1.png

Opublikowano

Ok, zapraszam - jeśli bedą jakieś bugi to wszystkie postaram się naprawić podczas bety, jak wiadomo zawsze są jakieś bugi, ale po to jest właśnie beta.

Beta otwarta/zamknięta?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Polecam Serwer, Francuska Zabcia (Quarel) sie przy nim napracowal, sam też sluzylem mu pomocą. Jednak jestem zdania, że 2x w to samo bagno sie nie wchodzi, wiec na nim nie zagram :P

:)

Opublikowano

Ile jest % na wydropienie truty ze szkaty ? bo skoro 15 szkat to 1 truta to musi słabo dropić :D

Przejść dt to zaden wyczyn, da sie to zrobić nawet w 10 minut, a szansy jest 6% (gdzie zbr 61 11%)

sygna1.png

Opublikowano

W sam raz start serwera 29.12.2014 startuje // No na aktualnym dokończę wbijanie topki i opchnięcie konta i załadujemy $$$

Serwer godny uwagi ! 

Nie pamiętam jak było z trutami na invori, a z czego dropiły ? Bo dawno temu tam grałem 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Grałem tu od początku przez kilka miesięcy i był to jeden z moich ulubionych serwerów, głównie przez administrację, która bardzo dbała o serwer i miała dobry kontakt z graczami. S2 również bardzo fajnie się zapowiada. Według mnie trochę za dużo dungeonów, ale to się jeszcze okaże.

Polecam i zawitam na serwer pod tym samym nickiem co na s1: UnStoppable :).

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

W sam raz start serwera 29.12.2014 startuje // No na aktualnym dokończę wbijanie topki i opchnięcie konta i załadujemy $$$

Serwer godny uwagi ! 

Nie pamiętam jak było z trutami na invori, a z czego dropiły ? Bo dawno temu tam grałem 

Z Szkat Ripera lub ewentualnie można było wymienić 15 skrzyń za wybraną broń a z Szkat Nieb śmierci leciała specjalna zbroja, która dawała hp oraz bonus na HP. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...