Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to tlumaczenie i zganianie calej winy na 1 osobe jest smieszne, ale teraz go juz nie ma wiec bedzie pieknie jak w bajce.

zeby z tiveri jeszcze cos kiedys bylo to infinity musialby byc prawdziwym infinitym a nie podrabiancem, w obecnym stanie rzeczy nic z tego nie bedzie. 

IS bedzie podobny do oryginalnego? PRZYPOMNE SŁOWA HASKIEGO Z PRZED STARTU, było coś podobnego "is identyczny jak na starej tiverii" :) a skończyło się na nędznym chłamie pod hajs. I nie mam nic do tego. ze ktos chce zarobic na tym co robi, bo w koncu wydaje swoj hajs i jakas kasa sie nalezy, aczkolwiek nie niszcząc rozgrywke przez to...

potem sie chlop troche ogarnal i co z tego? skoro w stworzonym przez siebie temacie odnosnie zmian w is I TAK NIE WZIAL POD UWAGE ZDANIA GRACZY, perły w is'ie były do konca xD

do czego dążę, na tiverii ludzie grali bo IS był tani i nie miał wpływu na gre, bo nie bylo tych syfów typu eliksir poszukiwacza,perły itp. TO PRZYCIĄGA, a na dodatek ogarnieta administracja ktora jest OBIEKTYWNA. 

haski musisz ogarnac ze tez wiele zjebales a nie wszystko na bladora zgonic a samemu aniolka udawac, ludzie pisali z problemami, jakimis sugestiami odnosnie serwera a ty potrafiles odpisac tylko w jakis problemach z platnosciami (bo wiadomo $$), a na nic innego czasu nie miales? czy hajs liczyles zarobiony? juz nie bede wspominal tego, że start byl przesuwany przez to, ze wziales webmastera o stowe taniej a on naprawiajac jedno, psuł drugie. A no i LENNY, kolejny swietny pomysl, pewnie chcial najmniej. 

Ta teraz zwalać na jedną osobe to jest latwo hehe ale do prawdy to ty HASKI tez duzy zrypałeś i tyle :)

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta teraz zwalać na jedną osobe to jest latwo hehe ale do prawdy to ty HASKI tez duzy zrypałeś i tyle :)

Według mnie co najwyżej można zarzucić za małą komunikację z graczami. Co do is'u tak jak chyba Aqua pisał był tworzony przez bladora.

Opublikowano

Teraz najlepiej zrzucić wszystko na bladora. Trzeba się jakoś oczyścić z zarzutów, mało ważne, że patrzycie na niego zamiast patrzeć na siebie. Wy wszyscy również jesteście winni tego "gowna" które zrobiliście z tego serwa.

Opublikowano

Według mnie co najwyżej można zarzucić za małą komunikację z graczami. Co do is'u tak jak chyba Aqua pisał był tworzony przez bladora.

no nie wiem komu wierzyc aczkolwiek blador wielokrotnie wspominal ze is tworzyl haski i nikt nie mial ku temu wtedy sprzeciwow.

Opublikowano

Powróciwszy.

Po pierwsze niech ten pseudo Infinity z forum zmieni nick bo myli tylko ludzi i stwarza zamęt.

Po drugie jak to w końcu jest,posiadacie te pliki tiverii pobugowane czy robicie wszystko od nowa na plikach terenzo? Bo już sam nie wiem.

Po trzecie jeśli jest to inny technik niech poda swoje inne prywatne serwery/pseudonimy pod którymi działał w 'świecie' metina- sam oceniam serwer najpierw pod względem tym kto jest w składzie projektu. Podajcie najlepiej pełny skład administracji.

Po czwarte już dosyć spier*doliliście dobre imię tej marki jaką była Tiveria a nadal próbujecie na siłę stworzyć jej idealne odwzorowanie,jest sens?

Na razie tyle,elo.

PS @Aqualite podziwiam,że chcę Ci się taplać w tym g*wnie jakim jest rework tego projektu i marnowanie po raz enty swojego czasu .

#rein

Opublikowano

Powróciwszy.

Po pierwsze niech ten pseudo Infinity z forum zmieni nick bo myli tylko ludzi i stwarza zamęt.

Po drugie jak to w końcu jest,posiadacie te pliki tiverii pobugowane czy robicie wszystko od nowa na plikach terenzo? Bo już sam nie wiem.

Po trzecie jeśli jest to inny technik niech poda swoje inne prywatne serwery/pseudonimy pod którymi działał w 'świecie' metina- sam oceniam serwer najpierw pod względem tym kto jest w składzie projektu. Podajcie najlepiej pełny skład administracji.

Po czwarte już dosyć spier*doliliście dobre imię tej marki jaką była Tiveria a nadal próbujecie na siłę stworzyć jej idealne odwzorowanie,jest sens?

Na razie tyle,elo.

PS @Aqualite podziwiam,że chcę Ci się taplać w tym g*wnie jakim jest rework tego projektu i marnowanie po raz enty swojego czasu .

W sumie to tez go podziwiam bo na jego miejscu dawno bym mial to w 4 literach , a Co do tego nicku Infinity to niech zmieni  i nie podszywa się pod prawdziwego Sui'ego :D

Opublikowano

A co może być, na starcie już 'zajmowanie nicków' za 10zł? Chore trochę, bo widać było że od razu na IS napaleni. Dawna Tiveria nie wróci, tego jestem pewien. 

Opublikowano

A co może być, na starcie już 'zajmowanie nicków' za 10zł? Chore trochę, bo widać było że od razu na IS napaleni. Dawna Tiveria nie wróci, tego jestem pewien. 

rly zajmowanie nicków ? Trzeba być dobrze pokurwionym żeby myśleć w ten sposób o zarobku. Proponuje zbanować takie osoby na starcie, dotarcie do nich nie będzie trudne. Wystarczy poprosić ładnie o nick na czacie, który będzię zajęty:) Zapytać ile za ile gdzie i kiedy xD i ban !

Opublikowano

No tu masz racje, że stara tveria nie wroci niestety chyba ,że by była stara ekipa Sui itp ale oni troche leniwi byli ale za to dobrze to robili

Opublikowano

No tu masz racje, że stara tveria nie wroci niestety chyba ,że by była stara ekipa Sui itp ale oni troche leniwi byli ale za to dobrze to robili

Nie wiem w jakim okresie grałeś (pewnie pod koniec starej Tiverii) ale na początku byli bardzo aktywni, szczególnie Sui, jedynie Soon'a nigdy nie było.

Opublikowano

Nie wiem w jakim okresie grałeś (pewnie pod koniec starej Tiverii) ale na początku byli bardzo aktywni, szczególnie Sui, jedynie Soon'a nigdy nie było.

Gre zaczołem od początku tiveri owszem na początku byli bardzo aktywni jakies eventy nawet były ale pożniej to juz porażka

Opublikowano

Niby start mialbyc kolo polowy wrzesnia a cisza na ich forum. Znowu ruszy bez reklamy i większego rozglosu? Poprzednio grali ludzie z orginalnej wersji,teraz nawet nie mają co na to liczyć.@haski dotrze do ciebie to w końcu ze nie wypali ten Server bez inwestycji kilku tysięcy w reklamę? Na samej domenie się nie wybijesz. Nie te czasy.

Opublikowano

Niby start mialbyc kolo polowy wrzesnia a cisza na ich forum. Znowu ruszy bez reklamy i większego rozglosu? Poprzednio grali ludzie z orginalnej wersji,teraz nawet nie mają co na to liczyć.@haski dotrze do ciebie to w końcu ze nie wypali ten Server bez inwestycji kilku tysięcy w reklamę? Na samej domenie się nie wybijesz. Nie te czasy.

Trwają prace wykończeniowe, brakuje kilku drobiazgów. Niedługo pojawi się zapowiedź i wtedy wszystkiego się dowiecie.

Opublikowano

Trwają prace wykończeniowe, brakuje kilku drobiazgów. Niedługo pojawi się zapowiedź i wtedy wszystkiego się dowiecie.

a w itemshopie na pewno niczego nei brakuje? 

Opublikowano

A takie pytanko apropo prezentacji serwera czy pojawi sie ona na MPC ?

Opublikowano

a w itemshopie na pewno niczego nei brakuje? 

Nie, jest taki jak powinien być.

A takie pytanko apropo prezentacji serwera czy pojawi sie ona na MPC ?

Tak.

Opublikowano

hahah Ja to śmiechłem jak ta Tivera teraz wystartowała jakos w wakacje bug na bugu ludzie IS'a załadowali server postał max tydzien i po sprawie a fajnie sie zapowiadało

Opublikowano

hahah Ja to śmiechłem jak ta Tivera teraz wystartowała jakos w wakacje bug na bugu ludzie IS'a załadowali server postał max tydzien i po sprawie a fajnie sie zapowiadało

Bug na bugu ale fajnie sie zapowiadalo?

Strona i forum off. Co jest?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...