Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie wybieracie zawsze królestwo?

harnaś

lolololo  

117 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie?

• Chunjo
      24
    • Shinsoo
      41
    • Jinno
      52

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jinno 4ever. Wolałbym grać sam w tym królestwie, niż ze znajomymi w innym.

Opublikowano

Moim ulubionym królestwem jest i było Shinsoo - tam najwięcej spędziłem czasu i zacząłem po raz pierwszy grę na globalu.

Jeśli chodzi o te które najczęściej wybieram (zwłaszcza na serwerach prywatnych) to Jinno. Głównie dlatego, że jest tam najwięcej ludzi.Też całkiem spoko królestwo, fajne pojedynki koło uriela można było robić. Jednak denerwujące było bieganie na drugi koniec, aby wyjąć coś od dozorcy (ah te problemy.. :D). 

W Chunjo grałem może z 2 tygodnie na jakimś privie, najprawdopodobniej przez fuzje gildii. Sam bym tego królestwa nigdy nie wybrał. Jakoś mi nie pasuje C:

Opublikowano

Moim pierwszym królestwem było chunjo.Grałem jeszcze w czasach,kiedy to królestwo nie świeciło pustkami jak dziś.Potem gdy weszły priv.serwery w 2010 roku zacząłem grać w jinno i dosyć długo tam grałem.A teraz Jinno mi się znudziło i gram w shinsoo. ;)

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Shinsoo na PLu.

Privy Jinno/Shinsoo.

Ale w JInno dzieci, a Shinsoo dla mnie to Elita . ;d

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Chunjo, od samych poczatków Metin'a <3

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...