Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie wybieracie zawsze królestwo?

harnaś

lolololo  

117 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie?

• Chunjo
      24
    • Shinsoo
      41
    • Jinno
      52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do Was - graczy, głównie serwerów prywatnych bo większośc taka tutaj siedzi. Jakie najczęściej wybieracie królestwo? Ankieta ma charakter informacyjny, że tak to ujme... :)

Pozdrawiam i prosze o nie wywalanie mi tego tematu.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja gram wszędzie, raz Chunjo, raz Shinsoo, a raz Jinno. Ale najczęściej gram w Jinno (niebiescy), ponieważ jest tam najwięcej graczy. Dodam jeszcze, że moim ulubionym królestwem jest Chunjo (żółci), to tam zacząłem swoją grę.

Opublikowano

Ja zawsze startuje w Shinsoo, potem jak coś się zmieni, np. z gildią, zmieniam na Chunjo bądź Jinno :)

Pewnie chcesz się dowiedzieć, ponieważ to związane z serwerem :)

Najlepiej zrobić nowe królestwa, od podstaw, itd. Tego jeszcze nie było :)

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Przeważnie gram w shinsoo, ale jak jest za dużo osób w shinsoo to chodzę do chunjo :D

Opublikowano

Moja pierwsza postać była w chunjo, ale krótką nią grałam bo wtedy miałam pierwszy raz styczność z metinem. Następnie jinno i to najbardziej mi się podoba:D

Opublikowano

Zazwyczaj wybieram Shinsoo, gdyż zaczynałem w nim przygodę z Metinem i przez te lata zdążyłem się do niego przyzwyczaić. Jednakże gdy na serwerze gra mała liczba osób w Shinsoo, wtedy rozważam między nim a Jinno. :D

Opublikowano

Na każdym serwerze u niebieskich, ale teraz zacząłem wybierać czerwonych nie wiem dlaczego :D, więc nie wiem jaką odpowiedź wybrać najczęściej wybierałem jinno, ale teraz wybieram redów, więc zaznaczam jinno :D.

Specjalista
Opublikowano

Zazwyczaj Jinno,lecz czasami dla odmiany wybieram Shinsoo Chunjo.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Teraz to tylko shinsoo a kiedyś Only-Chunjo dlaczego? Bo zaczynałem wtedy, kiedy Fubu nagrywał z "NoToWio" i nie było gimbusów ani łubu dubu... Te czasy [R.I.P.]

Opublikowano

Jinno ze względu. na dużą aktywność graczy na tym serwerze. Na globalu wszystim praktycznie znane, dobre spoty w m1, m2 na privach tak się jakoś przyjęło :P

//

Opublikowano

Jinno było moim pierwszym królestwem i grałam w nim przez większość swojej przygody z Metinem.

Po jakimś czasie "przerzuciłam się" na Shinsoo, ale był to niezbyt długi okres.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Jinno bo to moje pierwsze królestwo ;)

Acz czasem, jak ekipa fajna to można zrobić wyjątek. Co nie zmienia faktu, że do dziś nie ogarniam np m2 chunjo :)

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...