Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2k10.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 663
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przypomina mi to starą dobrą chińszczyzne :D Tak dawno nie latałem w Hwangu :P :P Cała noc na dt, ten klimacik :) Myślę że przyciągnie trochę ludzi z klasą :)

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

Spełniłeś moje jakby skryte małe marzenie ;D grałem na pl ale jak wprowadzili te likany i wgl :) zrezygnowałem w sumie 50 lv to nie był kox ale skile na P to już coś :P i kazdy priv to samo napchane wszystko co sie da. A tu prosze bardzo :) serwer na jaki czekał nie jeden gracz, nocki na dt za trutą ;p wojny gildi :D klasóweczki ahh te czasy. nie lubiłem kiedyś tego 6/7 ale teraz z wiekiem czasu na taki serwer 6/7 10/5 to mus :) czekam na start mam nadzieje ze się nie zawiodę . powodzenia

Mam nadzieje że szycie działa ;d i nie ma epickiego bizu :P

Opublikowano

Zagram na pewno!

Takie pytanie, będą dropiły jakieś skarpetki z okazji świąt? / jak tak to kiedy?

Na 100%

Ten serwer ma być odpowiednikiem najlepszych czasów pl i privów, więc eventy świąteczne będą na pewno na święta. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nie grałeś chyba nigdy na serwerach które wychodziły w 2008/2009/10 r 6/7 na klasy zostaje ;)

Jak najbardziej czekam niecierpliwie do 18 Czy można już doładowywać is ?

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Nie grałeś chyba nigdy na serwerach które wychodziły w 2008/2009/10 r 6/7 na klasy zostaje ;)

Jak najbardziej czekam niecierpliwie do 18 Czy można już doładowywać is ?

HAHAHAHAHAHAHAH DOCZEKASZ SIĘ I CO ... TU TEŻ BĘDĄ BUGI PEWNIE .. HEJTERZE PIERDO .... WBIJASZ W INNE PREZKI I HEJTUJESZ  ..... 

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAH DOCZEKASZ SIĘ I CO ... TU TEŻ BĘDĄ BUGI PEWNIE .. HEJTERZE PIERDO .... WBIJASZ W INNE PREZKI I HEJTUJESZ  ..... 

On ma racje, kiedyś były 6/7 w sklepach i nikt nie miał do nikogo urazy. :) 

Najwidoczniej nie grałeś na chińskich serwerach. 

Ja z mojej strony mogę jak najbardziej polecić, dawno takiego czegoś nie było i chyba się skuszę na chwilkę pogrania tutaj. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

On ma racje, kiedyś były 6/7 w sklepach i nikt nie miał do nikogo urazy. :)

Najwidoczniej nie grałeś na chińskich serwerach. 

Ja z mojej strony mogę jak najbardziej polecić, dawno takiego czegoś nie było i chyba się skuszę na chwilkę pogrania tutaj. :)

Mi chodzi że on wbija w każdą prezentacje . i Poleca ten server a hejtuje wszystkie servery .

Opublikowano

6-7 bon ma zostać.

Na starych serwerach był i tu też będzie, więc niech nowi gracze tak nie przeżywają tylko zobaczą jak się fajnie gra na takim.

Największym plusem serwera to brak lvl obok nicku brakowało mi tego, bo na starym pl-u bawiłem się świetnie zakładając słabsze eq na większym lvl i robiąc pvp :)

O to chodzi, że w biżu zrobisz full na ninje. Na 61 lvl założysz fms i zbrojkę na 34 i bierzesz pvp z tym biżu ^^

"Upadli powstaną"

Opublikowano

6/7 jest super dla was? Po chwili będzie tu druga pandora i pvp polegajaca na hitach i przeszywach.Pozdro dla adminow za pomysl, kiedys ludzie tego wykorzystywac nie umieli i dlatego byl 6/7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...