Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2k10.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 663
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zagram, nie polecam, padnie tak szybko jak dziesiatki innych serwerow bez nowości czyt. "Old School" W tych czasach, życzę wam jak najmniej osób na starcie."

Opublikowano

Nie zagram, nie polecam, padnie tak szybko jak dziesiatki innych serwerow bez nowości czyt. "Old School" W tych czasach, życzę wam jak najmniej osób na starcie."

Dziękujemy za życzenia. Nawzajem :)

67844096046461082583.png

Opublikowano

Niestety nie będzie mnie na starcie;x

Na 18 muszę iść do Kościoła, bo rekolekcje i podpis do bierzmowania, a dziś ostatni termin.

No nic może uda się podbić topkę jak się ostro wezmę;)

Jeżeli ktoś chce do ekipy/gildii PW!

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Spierdalaj fanie Malesti aby ta Malestia  padła szybko ;* 

Opublikowano

@2k10.pl  od kiedy będą dropić skarpetki?

Opłaca się grać szamanem smokiem?

Skarpety będą dropić raczej od startu.

I tak opłaca się grać Szamanem Smokiem jak i innymi postaciami.

67844096046461082583.png

Opublikowano

Super, od dawna na coś takiego czekałem :D

Mam nadzieję, że start będzie o zaplanowanej porze i bez żadnych problemów.

też mamy taką nadzieje.

67844096046461082583.png

Opublikowano

O 18 widzimy się na starcie :D Po półrocznej przerwie od metina w końcu jakiś serwer mnie przekonał żeby powrócić. Mam nadzieje że start pójdzie bezproblemowo Pozdro.

Opublikowano

Czy ten serwer będzie miał w sobie klimat z newlongju? To był pierwszy chiński serwer i zbudował niepowtarzalny klimat, którego nigdzie później już nie było.

Będzie się można czegoś takiego spodziewać teraz?

Opublikowano

Serwer mega przypomina mi wszystko co lubie w metinie i to za czym tesknie :) Mam nadzieje ze klimat bedzie taki jak kiedys. Wszystko cacy moze tylko lvl obok nicku bylby fajny bo przydatny w pvp i itp.

No i ma pytanie

1.Czy zamierzacie zwiekszac w przyszlosci max lvl np do 110? Bo boje sie ze bedzie jak na balmorze... i prosze nie dodawajcie nowych broni jest dobrze.

Opublikowano

Możecie powiedzieć mnie więcej co będzie w IS?

Bo wygrałem to 338 sm za 30 zł i nie wiem czy coś sensownego z tego będzie czy będę musiał dokupić.

Mam nadzieję, że nie padnie, bo większość serwerów utrzymuje się z is kostiumów, petów i wierzchowców, więc tego się obawiam;x

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Możecie powiedzieć mnie więcej co będzie w IS?

Bo wygrałem to 338 sm za 30 zł i nie wiem czy coś sensownego z tego będzie czy będę musiał dokupić.

Mam nadzieję, że nie padnie, bo większość serwerów utrzymuje się z is kostiumów, petów i wierzchowców, więc tego się obawiam;x

Gdzie ty to wygrałeś :(?

Jak tak patrze na doładuj konto to wygrałeś największą ilość SM więc pewnie coś zakupisz dobrego .

Tylko Ciekawe co tam bedzie skoro nie ma petów i tych innych dupereli :O

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Klient pobrany i jestem zarejestrowany.

Mam nadzieję, że macie dobre zabezpieczenie i dobrych techników i wystartujecie o równej 18 chociaż w tych czasach te ddos'y są nie do wytrzymania,

psują sens gry i sens privów ale cóż nie każdy człowiek umie się bawić i musi psuć innym sens gry.

Zapraszam na serwer, na takie coś czekałem pełne dt itp :D

Mam nadzieję, że dużo ludzi zagra.

A mam PYTANIE czy będzie na stronie licznik online ludzi? Musi być ale czy będzie? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...