Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2k10.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ten serwer jest tak stary że nie ma nawet lv przy postaci , to czyżby działały tutaj drop hacki , trade hacki , kick hacki ? 

Nie, teraz to już przesadzasz... 

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

• Odpowiedzi 663
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

do autora:

Pisałem już Tobie kolego w zapowiedzi żebyś zmienił nazwę z easy na medium, bo szkoda tracić graczy z powodu faktu że z easy ma tyle wspólnego co ja z baletem . Pisali Tobie o smoku, nawet wyliczali i nic, idziesz w zaparte i dalej resp smoka co 8h - powodzenia . To samo badania biologa, mało śmieszne zważywszy na fakt że gracze wejdą, chwile zagrają i wyjdą bo nie tego oczekiwali . Może się mylę ale za dużo już w Metinie widziałem by wierzyć w powodzenie i dużą ilość graczy . 

Opublikowano

5h? Dobrze się czujecie? Wiem, że loffciacie ten stary klimat metina, ale akurat nie o to tutaj chodzi...Wychodzi jakieś 16 smoków na dobe..Licząc, że będzie..hmm 600-700 graczy nie wygląda to fajnie nawet licząc fakt, że ma to być trudne do zrobienia

Opublikowano

5h? Dobrze się czujecie? Wiem, że loffciacie ten stary klimat metina, ale akurat nie o to tutaj chodzi...Wychodzi jakieś 16 smoków na dobe..Licząc, że będzie..hmm 600-700 graczy nie wygląda to fajnie nawet licząc fakt, że ma to być trudne do zrobienia

dlatego nie masz zrobić tej broni w jedną dobę, a w 15 ^^

1377531174-U173186.png
Opublikowano

co do długości repu smoka to powinno to być zależne od liczby graczy ;P ale moim zdaniem 4h byłby odpowiedni i tak ;P 6 smoków na jedną dobę na każdym ch to razem będzie można w 1 dzień wydropic 24 bryłki :P

Opublikowano

Ale skoro jest napisane że to easy to powinno być w 2-3 dni a nie tyle. Nie zagram

Mam nick tutaj dadus21 bo na konto Medion zapomniałem hasła ;)

arijh2.jpg

Opublikowano

Przyciągnął moją uwagę dopisek o tym, że jest to stary Metin2. Jak dla mnie jest to jedno wielkie kłamstwo, dodaliście wszystkiego po trochu z różnych okresów. Dosłownie nasraliście. Dalej trzeba poczeka na jakiś porządny klasyczny serwer Metina.

Nie polecam. 

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Bryłki dropią też z Ripera, ze smoka leci od 1 do 2. Wiec będzie wszystko ok.

Przyciągnął moją uwagę dopisek o tym, że jest to stary Metin2. Jak dla mnie jest to jedno wielkie kłamstwo, dodaliście wszystkiego po trochu z różnych okresów. Dosłownie nasraliście. Dalej trzeba poczeka na jakiś porządny klasyczny serwer Metina.

Nie polecam.

Kolejny heterek w temacie się pojawił. Nasrane powiedź mi co. Piszesz coś a nie dajesz przykładów.

67844096046461082583.png

Opublikowano

dlatego nie masz zrobić tej broni w jedną dobę, a w 15 ^^

Tej broni nie zrobi 3/4 serwera z prostego powodu :

- powstanie gildia która opanuje miejsce respu smoka i nie dojdzie tam nikt postronny

- nawet jak jakimś cudem dojdziesz, ukatrupia Cię na koniec i zabiorą łup

- sami zrobią sobie legendarne bronie i będą masakrować cały serwer

- będzie handel bryłkami za niebotyczne kwoty także PLN

innymi słowy odechce Ci się wszystkiego wcześniej czy później, a cały zapał pójdzie na spacer  :D

Opublikowano

Ale skoro jest napisane że to easy to powinno być w 2-3 dni a nie tyle. Nie zagram

Licząc resp smoka co 5 godzin, dziennie ubijamy +16 (każde CH), więc nie rozumiem, skąd ten płacz. Zanim wbijesz ten 95lvl, to już kilka bryłek zdobędziesz, więc nie sraj się tak :)

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Kolejny bullshit...Pierscien tylko do miast? Robicie z tego harda a nie easy/medium...to nie jest aż takim ważnym aspektem jak exp/drop także dodajcie normalny pierścień, a nie na siłe staracie się pokazać jakie to stare serwery były trudne i wgl..

Opublikowano

smok powinien być raz na 2h lub więcej niż jedna bryłka, wiecie ile osób tam będzie?

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Dawne serwery metina nie były easy/medium/hard...Jak grało się na chinolu to nie miałeś pojęcią czy bedzie łatwo czy nie...Poprostu grałeś i z czasem o wszystkim się dowiadywałeś...Robicie coś, a tak naprawde nie macie o tym najmniejszego pojęcia...

Odkrywca
Opublikowano

Hmm bonusu od 1 do 20 silna na... ? To jest żart ? albo ten smok co 5h ? o ile dobrze pamiętam.. jakaś kpina.. nie ma napisane jakie bony 6/7 bądz nie doczytałem , oraz nie widze nic o skilach. lipna prezetacja ;/

edit. / 190 osób w prezce.. a 1h przed startem. lipa na moyes było 1.000

Opublikowano

Hmm bonusu od 1 do 20 silna na... ? To jest żart ? albo ten smok co 5h ? o ile dobrze pamiętam.. jakaś kpina.. nie ma napisane jakie bony 6/7 bądz nie doczytałem , oraz nie widze nic o skilach. lipna prezetacja ;/

Czytaj wyżej :)

smok powinien być raz na 2h lub więcej niż jedna bryłka, wiecie ile osób tam będzie?

Polecam czytać posty :)

Drop bryłek także z Ripera, a ze smoka 2 mogą wylecieć :)

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

edit. / 190 osób w prezce.. a 1h przed startem. lipa na moyes było 1.000

Tobie też polecam czytać, o skillach jest. Handlarze :)

W zapowiedzi temat ogladalo wczoraj 600 osób.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

TeamSpeak3 ? 

Ciekawie się zapowiada 

truty standard dt ? 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Dzisiaj 136 xD

Czyli ludzie nie mają co robić, tylko oglądać temat? Nie rozumiem Twojego toku myślenia.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Czyli ludzie nie mają co robić, tylko oglądać temat? Nie rozumiem Twojego toku myślenia.

Ja również nie rozumiem twojego toku myślenia.

"Temat oglądało wczoraj 600 osób" - Chwalisz się czy żalisz? Połowa z tej liczby przegląda tylko temat, bo nie mają co do roboty. Mój tok myślenia jest jak najbardziej poprawny bo:

• Jeśli wbije te 500-700 osób, to polowa odejdzie w ciągu 3-4 dni, ponieważ na Smoka trzeba czekać 5 godzin (?) ( Tak wyczytałem z prezentacji), z którego dropiom najważniejsze przedmioty. Komu by się chciało na Serwerze Easy/Medium robić eq Miesiąc/ Ponad Miesiąc? To już bardziej należy pod Medium/ Hard. Uwzględniam to fakt, że inni gracze nie są " Nocnymi Markami" - inni wolą odpocząć i dobrze się wyspać w nocy, niż dropić.
  • Skoro jest to "OldSchool" to nie będzie aktualizacji wprowadzające nowe bronie/zbroje czy dungeony - A ludzie najbardziej to uwielbiają. Cieszą się, że Administracja coś robi i chce, by gracze pozostali na ich serwerze i zapraszali nowych. ( Ja tak rozumiem pojęcie "OldSchool")

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Tej broni nie zrobi 3/4 serwera z prostego powodu :

- powstanie gildia która opanuje miejsce respu smoka i nie dojdzie tam nikt postronny

- nawet jak jakimś cudem dojdziesz, ukatrupia Cię na koniec i zabiorą łup

- sami zrobią sobie legendarne bronie i będą masakrować cały serwer

- będzie handel bryłkami za niebotyczne kwoty także PLN

innymi słowy odechce Ci się wszystkiego wcześniej czy później, a cały zapał pójdzie na spacer  :D

mi się nie odechcę, bo mam taką gildię :3 pewnie nie tylko ja, więc będzie rywalizacja o niego ^^

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...