Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody! Start 19.12.2014r

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

POLECAM!

Przy okazji mówię iż zawitam!

Polecam współpracę.

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Polecam z całego serca.Przesiedziałem z nimi na 3tygodnie testując i rozmawiając o różnych aspektach związanych z serwerem.Administracja jest najlepsza jaką znałem.Wszystko musi być zrobione jak należy i posprawdzane po 3 razy.Jeśli szukacie serwera gdzie nie musicie się martwić że serwer padnie a administracja oleje sprawę to wbijać ;)

Opublikowano

Polecam z całego serca.Przesiedziałem z nimi na 3tygodnie testując i rozmawiając o różnych aspektach związanych z serwerem.Administracja jest najlepsza jaką znałem.Wszystko musi być zrobione jak należy i posprawdzane po 3 razy.Jeśli szukacie serwera gdzie nie musicie się martwić że serwer padnie a administracja oleje sprawę to wbijać ;)

No wlasnie o to chodzi ze srednio... Nie znam nikogo z teamu ani troche ale wyglada to troche jakby nadzianemu chlopakowi sie nudzilo i tworzy swoj wlasny serw a jak mu sie juz znudzi to OUT.

Opublikowano

No wlasnie o to chodzi ze srednio... Nie znam nikogo z teamu ani troche ale wyglada to troche jakby nadzianemu chlopakowi sie nudzilo i tworzy swoj wlasny serw a jak mu sie juz znudzi to OUT.

nikt tutaj nie jest nadziany, sama bidota :P Mimo to zapraszamy!

Opublikowano

Polecam. Jeden z lepszych techników stawia serwer więc chyba musi to być coś poważnego ; )

Administracja good !

Na serwer może wbiję z ciekawości sprawdzę jak to all wyszło. Pozdro :D

Po czym stwierdzasz że jeden z lepszych?

Jak czytałem jego ofertę to chyba serwera jeszcze nie miał albo nie doczytałem to sorry.

Wszystko się okaże w trakcie serwera.

Do administracji nic nie mam jak coś, wszystko ok. 

Co do serwera neutral.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Po czym stwierdzasz że jeden z lepszych?

Jak czytałem jego ofertę to chyba serwera jeszcze nie miał albo nie doczytałem to sorry.

Wszystko się okaże w trakcie serwera.

Do administracji nic nie mam jak coś, wszystko ok. 

Co do serwera neutral.

to jest mój jeden z większych projektów jak do tej pory, nie lubię skakać z kwiatka na kwiatek :D

Opublikowano

to jest mój jeden z większych projektów jak do tej pory, nie lubię skakać z kwiatka na kwiatek :D

więc właśnie, dlatego go zapytałem skąd taka ocena  B)

także powodzenia i miłej pracy przy projekcie. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Większy projekt? Gdzie? :D

Przecież taki serwer można zrobić w tydzień, 0 nowości, wszystko z mpc. 

Jedyne co tu macie autorskiego to grafika, która jest mało ważna i praktycznie nic nie znacząca. 

Co do serwera neutral, nie zagram bo po co, skoro jak w is nie włożysz w uj $ to nie zdobędziesz topki, za której nagrody pewnie nie będzie. 

Opublikowano

Jedyne co tu macie autorskiego to grafika, która jest mało ważna i praktycznie nic nie znacząca. 

Co do serwera neutral, nie zagram bo po co, skoro jak w is nie włożysz w uj $ to nie zdobędziesz topki, za której nagrody pewnie nie będzie. 

hahahahhaha i Cię wyśmiałem :D Jak możesz powiedzieć, że nagrody nie będzie skoro nie próbowałeś? :D :D :D Co do serwera... Proszę bardzo rób w tydzień, tylko pamiętaj po jakiejkolwiek, nawet najmniejszej zmianie testuj to tak jak to robię ja ;) A co do MPC... Pokaż co tu jest z MPC :D

Opublikowano

zgadzam się z tobą w 100% tyle że można to zrobić w 5 dni a nie tydzień ;)

nie widzę tu nic nowego, nic specjalnego co miało by zachęcić potencjalnego gracza np mnie,

realne nagrody jak dla mnie są jednym wielkim fejkiem gdyż nie sądzę abyście chcieli aż tyle tracić na tak marnym serwerze,

serwera nie polecam, jeden wielki biedny fejk  ;)

Opublikowano

zgadzam się z tobą w 100% tyle że można to zrobić w 5 dni a nie tydzień ;)

nie widzę tu nic nowego, nic specjalnego co miało by zachęcić potencjalnego gracza np mnie,

realne nagrody jak dla mnie są jednym wielkim fejkiem gdyż nie sądzę abyście chcieli aż tyle tracić na tak marnym serwerze,

serwera nie polecam, jeden wielki biedny fejk  ;)

możesz wbić na tsa, nikt nie widzi problemu ci przedstawić wszystkich faktur za opłaty itp itd, popytaj osób co z nami pracowały na temat tego "fejku" i tych pieniędzy, które poszły w serwer. Uwierz, że te 1800zł to jest na prawde mało w porównaniu do tego co jest już włożone :D co do tego, że tu nic nie ma, pisałem już w zapowiedzi poprzedniej, że jak będziemy chcieli to będziemy mieć wszystkie modele broni BombWorka i wiele nowości na serwerze, nikt nie mowil ze tak nie będzie ponieważ o przyszłości serwera decydują gracze co na nim będzie. Naszym postanowieniem było stworzenie serwera z dawnych lat. Nagrody są tylko po to by zwiekszyć rywalizację na serwerze. Co do osób, które twierdzą, że nie damy nagród ponieważ mamy być stratni, czy też nie mamy budżetu na to przedstawiam wam screena maszyny z Beta Testów na dowód, że tu nie chodzi o pieniądze :)

http://screenshooter.net/100628510/hpshtrq
Opublikowano

możesz wbić na tsa, nikt nie widzi problemu ci przedstawić wszystkich faktur za opłaty itp itd, popytaj osób co z nami pracowały na temat tego "fejku" i tych pieniędzy, które poszły w serwer. Uwierz, że te 1800zł to jest na prawde mało w porównaniu do tego co jest już włożone :D co do tego, że tu nic nie ma, pisałem już w zapowiedzi poprzedniej, że jak będziemy chcieli to będziemy mieć wszystkie modele broni BombWorka i wiele nowości na serwerze, nikt nie mowil ze tak nie będzie ponieważ o przyszłości serwera decydują gracze co na nim będzie. Naszym postanowieniem było stworzenie serwera z dawnych lat. Nagrody są tylko po to by zwiekszyć rywalizację na serwerze. Co do osób, które twierdzą, że nie damy nagród ponieważ mamy być stratni, czy też nie mamy budżetu na to przedstawiam wam screena maszyny z Beta Testów na dowód, że tu nie chodzi o pieniądze :)

http://screenshooter.net/100628510/hpshtrq

modele bomworka? czy ja wiem czy one są takie super świetne? zróbcie coś swojego a dopiero potem się tym chwalcie publicznie,

co do maszyny to świadczy ona tylko o waszym braku kompetencji jak i wiedzy na temat serwerów metin2, tyle w temacie  ;)

Opublikowano

Dobra wiemy że starasz się psuć reputacje konkurencji  bo startuje malestia(widać po sygnie i avku) ale serio daruj sobie bo takie gadanie nic nie daje

Opublikowano

Jak już mówiłem Mikolajek umie tylko kraść czyjeś paczki, wgrać to co wgrał i tyle, bo sam nic nie potrafi tylko pieniądze się marnują ;) Nie polecam.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Dobra wiemy że starasz się psuć reputacje konkurencji  bo startuje malestia(widać po sygnie i avku) ale serio daruj sobie bo takie gadanie nic nie daje

przepraszam Cię bardzo lecz ten serwer nie jest nawet najmniejszą konkurencją dla Malestii  ;)

Opublikowano

modele bomworka? czy ja wiem czy one są takie super świetne? zróbcie coś swojego a dopiero potem się tym chwalcie publicznie,

co do maszyny to świadczy ona tylko o waszym braku kompetencji jak i wiedzy na temat serwerów metin2, tyle w temacie  ;)

Wiedza jest wystarczająca jak i budżet :D :D :D Nikt tu nie zamierza żałować na dobro graczy (brak lagów) itp.

@Edit Nie zajmuj się moim serwerem tylko malestią :D :D :D :D :D :D Zawitam w m1 :)

Jak już mówiłem Mikolajek umie tylko kraść czyjeś paczki, wgrać to co wgrał i tyle, bo sam nic nie potrafi tylko pieniądze się marnują ;) Nie polecam.

pokaż mi co komu ukradłem :D Rozbawiłeś mnie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...