Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]♦ konradkosik.pl - usługi graficzne

Scientist.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grafik godny polecenia. Słowny, wykazujący się własną inwencją twórczą i nie boi się podejmowania wyzwań.
Jak najbardziej na plus.
Pozdrawiam serdecznie.

rWAjc.png

Opublikowano

Napisałem do CB na gg, mimo że jesteś dostępny to nie odpowiadasz. Szukam dobrego i taniego grafika, bo aktualnie potrzebuje bardzo proste tło na forum, a jak mi się spodoba i cena będzie "przyjazna klientowi" czyli po prostu niska to dostaniesz o de mnie z 20 / 30 zleceń, bo robię dość poważny serwer, więc sobie konkretną sumkę zarobisz.

Czekam na odpowiedź na gg...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zmiana grafiki w temacie.

Odświeżam!

Z całym szacunkiem, ale czy ja tego gdzieś nie widziałem? 

ribbons__flat__psd_by_nishithv-d6pkh5r.p

Gotowe PSD. :s

I nie to, że chcę ciebie tępić w tym momencie, bo psd jest do modyfikacji, aczkolwiek w portfolio nieciekawie wygląda coś z gotowego projektu. ;c

zSCFQrN.png

Opublikowano

Wiem, wiem.

Ale sama oprawa jest bardzo ładna, bo same te wstążki mi się spodobały.

To jest free license dlaczego miałbym nie użyć? :D

Ale jasne, w niedługim czasie na pewno zmienię na swoje.

Chciałem po prostu na chwilę odświeżyć.

Opublikowano

Super grafik. Rzetelny, wykonuje swoją pracę bardzo dobrze za odpowiednią cenę. Polecam!

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Jak dla mnie prace na wysokim poziomie, ładne, rozbudowane, estetyczne, wprawiające obserwatora w osłupienie i jak najbardziej warte swojej ceny. Patrząc na jego prace można poczuć w duszy miłe uczucie, które odzwierciedla wszystko dobre co się w nas kryje. Można śmiało powiedzieć, z czystym sumieniem, że potrafi wykonywać swoją prace, jest sumienny i ma zamysł artystyczny, który w pełni wykorzystuje. Jego prace mają potencjał, tak jak on sam, przez co może zostać najlepszym grafikiem. Jakby poszedł do programu "Mam talent" albo do programu wyższych lotów będę wysyłać na niego smsy, aby doszedł do finału i wygrał. W sumie moje smsy nie byłyby aż tak potrzebne, bo sam broni się swoimi pracami. Myślę, że warto jest teraz kupować jego prace, bo kiedyś zrobią furorę na rynku międzynarodowym i będą sprzedawane za grube miliony. Teraz jest jedyna okazja, żeby się wzbogacić. Podsumowując - warto, polecam, wszystko dopięte na ostatni guzik!

Opublikowano

bardzo polecam.

kondziu zawsze był dobry i dawał mi rady na gg. xD

prace są na bardzo wysokim poziomie.

grafiki warte swojej ceny, bo robi je jak najlepiej i to widać.

polecam, Piotr Fronczewski.

Opublikowano

Profesjonalista! Ładnie zrobiona praca, szybko i na najwyższym poziomie. Doskonały kontakt. Serdecznie polecam :) 

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

180451420733154990090.pngTa praca bardzo mi się spodobała. Dobrze dopasowana czcionka, lighty i inne rzeczy :) Reszta taka sobie, przeciętne rzeczy. Polecam., 

2zrnmns.png

Serwer, który zatrzęsie całym mpcforum jest w trakcie tworzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...