Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seven Heven Mt2 [No-Hamachi] [Easy]

mean3rd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co Ci zieloni strażnicy są? Fajnie wyglądają nawet :D

The past has gone

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer powinien się nazywać LagMt2

Przykro mi to nie dedyk, szukam od czego mogą występować lagi ale jeszcze troszkę trzeba się z nimi przemęczyć.

Opublikowano

Przykro mi to nie dedyk, szukam od czego mogą występować lagi ale jeszcze troszkę trzeba się z nimi przemęczyć.

Ale jeszcze kiedyś trzymało Ci 50 graczy bez najmniejszych lagów :P

PS. możesz mi rzucić SSam albo wypisać mi jakie DMG ma wachlarz na 250 i dzwon na 250? ;D

The past has gone

Opublikowano

Ale jeszcze kiedyś trzymało Ci 50 graczy bez najmniejszych lagów :P

PS. możesz mi rzucić SSam albo wypisać mi jakie DMG ma wachlarz na 250 i dzwon na 250? ;D

dlatego piszę że szukam błędu jaki musiał się wkraść ;d wczoraj jak kończyłem dodawać update to spałem dlatego nie ogarnęłem :D i niestety nie mam tych dmg bo w każdej broni do pvp zmieni się dmg ;d

Opublikowano

dlatego piszę że szukam błędu jaki musiał się wkraść ;d wczoraj jak kończyłem dodawać update to spałem dlatego nie ogarnęłem :D i niestety nie mam tych dmg bo w każdej broni do pvp zmieni się dmg ;d

W każdej będziecie zmieniać DMG? a to dlaczego? Postace wyglądają mniej więcej na zbalansowane.

Trochę tylko HP jest mało bo PVP trwa skill + kilka hitów

The past has gone

Opublikowano

W każdej będziecie zmieniać DMG? a to dlaczego? Postace wyglądają mniej więcej na zbalansowane.

Trochę tylko HP jest mało bo PVP trwa skill + kilka hitów

Czyli proponujesz zostawić dmg i dodać hapsa?

Opublikowano

To jest jedno z rozwiązania zmniejszysz dmg albo zwiększysz hp to na to samo wyjdzie. Jednak dla mnie powinieneś obniżyć dmg, bo jak chcesz z tego potem robić medium to juz mniej więcej będziesz może wiedział jakie dać dmg w broniach .

75775358773159538492.png

Opublikowano

A ktoś się skarżył, że coś za mocne coś za słabe? Ja chyba nie wdziałem takich naganiaczy. Chyba, że jakiś noobek który nie wie jakie bony wklepać krzyczy, że mało bije.

Więc jeśli kwestię balansowania mamy za sobą zostaje nam popatrzeć w czym leży problem w pvp, a według mnie jest to zbyt mała ilość hp, jeśli siadnie kryt to już nie ma połowy.

The past has gone

Opublikowano

UWAGA!

Serwer będzie offline przez dłuższy czas, powód jest taki, że w serwerze padł dysk zabieram się własnie za przekładanie dysku<na szczęście mam zapasowy nowy dysk> i na nowo instalacji FreeBSD to może chwilę potrwać odzyskanie danych jak i sama instalacja. Przepraszam was za to zdarzenie byłem pewny że zamontowany dysk jest w 100% sprawny jednak okazało się inaczej. Wrogość rzeczy martwych. Ale koniec pierdolenia biorę się za to żeby jak najszybciej przywrócić serwer na nogi!

Opublikowano

Dłuższy czas czyli max do jutrzejszego dnia dłużej nie przewiduję, właśnie odzyskuję wszystkie dane. Jeśli mi się uda to strona i forum serwerowe będą przywrócone za max 2-3h 

Opublikowano

No to czekamy hetisek. Ze spokojem :D. Jak forum będzie za kilka godzinek to luz :D. Jak jutro już będzie online no to idealnie ^^. Akurat wolne :D. Przy okazji zapraszam na serwer pozostałych graczy, naprawdę warto zagrać choćby nawet dla rozluźnienia ;)

Opublikowano

A już szykowałem robić sobie szamana :c no cóż, widocznie musiało się tak stać. Teraz bez pośpiechu i mam nadzieję, na jakieś raty po uruchomieniu :D

The past has gone

Opublikowano

To będzie trzeba przystopować z dropieniem do jutra albo piątku :D, i takie pytanie czy dodałeś aktualizacje która miała wczoraj być czy nie zdążyłeś ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że uporacie się szybko z problemami. Z niecierpliwością czekam na serwer, bo warto. Powodzenia w naprawie. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Uwaga serwer zostanie włączony jutro w godzinach porannych ale ostrzegam iż nie udało mi się przywrócić starych danych i będzie wgrana dobra kopia sprzed 4 dni dokładnie z 2014-12-14 23:00:00 czyli jeszcze przed update. Na forum serwerowych pytałem się ludzi co wolą czy taki zabieg czy mam dalej walczyć z dyskiem i możliwe że i tak nie przywrócił bym tych danych bo dysk jest b. uszkodzony. Tak więc widzimy się rano w grze, a ja na serwerze będę dawał raty expa i dropu by szło wszystko nadrobić. Prosiłbym również o niespamowanie w temacie tylko będzie się można wypowiadać gdy forum serwerowe znów ruszy tym razem już na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...