Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seven Heven Mt2 [No-Hamachi] [Easy]

mean3rd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer prawilny pamiętam jeszcze jak stawiałeś hamaki i grało po 50-90 ludu na hamachi to duzo na tamte czasy, a teraz pojawiasz się z C**j wie skąd i odpalasz serwa, z*********e :D mam nadzieje ze bedzie sie trzymał jak twe wczesniejsze edycje :) ;D

Edit

Serwer nie działa .?

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezka nawet ładna. Niektóre bronie ohydne ;).

PS: Czy w nazwie nie powinno być heAven?

Nie nazwa jest specjalnie z błędem ;) Fajnie się tak wymawia :D i czyta :D

Opublikowano

Wszedłem do m2 i mnie wywaliło postanowiłem usunąć klienta, serwer jaki ja pamiętam był 100 razy lepszy od tego

Opublikowano

Wszedłem do m2 i mnie wywaliło postanowiłem usunąć klienta, serwer jaki ja pamiętam był 100 razy lepszy od tego

Jeśli Ci wywaliło trzeba było zaktualizować clienta :) co do expa jest on cięższy na początku ale potem przyspiesza :) tak więc wystarczy tylko cierpliwość :)

Opublikowano

Jakoś nie mogę się połączyć z serwerem, a jak już się połącze to po wyborze postaci wywala a łączy tak powoli że masakra nie wiem czy to wina mojego internetu czy wasza...

Opublikowano

Jakoś nie mogę się połączyć z serwerem, a jak już się połącze to po wyborze postaci wywala a łączy tak powoli że masakra nie wiem czy to wina mojego internetu czy wasza...

Pisz na pw postaram się pomóc ;)

Opublikowano

Jeśli marzy wam się HARD hamachi to zapraszam, tylko tutaj respy spotów co 4 minuty i exp po 4% z grupki którą daggerem i tak ledwo co ubijasz :D

The past has gone

Opublikowano

Co ty czlowieku piszesz  , spoty respia sie co pare sekund + w v2 po 20% za spota .

Polecam 90 up  . .. 

stój sobie na jednym i zobacz...

Na większości Medium serwerów exp lepiej leci do 75 tutaj to jest hard/medium

The past has gone

Opublikowano

Ciekawe jak wbilem ten 75 , co ubilem spota pojawil sie nowy . . .

Od 70 - 75 leci po 12%+ a od 75  jakies 2-3 lv za spota . . .

A to ze nie umiesz zrobic eq i expic jak czlowiek to twoja sprawa .

Opublikowano

Bulwersuj się dalej, właśnie na to czekałem, wycieczki słowne do nieumiejętności gry drugiej strony z którą polemizujemy... Zawsze mnie to uświadamiało, że rozmawiam z idiotą...

poza tym czytaj uważnie, nigdzie nie napisałem połmózgu, że 4% leci ze SPOTA... wykolorowałem Ci, bo Twój mały móżdżek może tego nie ogarnąć...

The past has gone

Opublikowano

Bulwersuj się dalej, właśnie na to czekałem, wycieczki słowne do nieumiejętności gry drugiej strony z którą polemizujemy... Zawsze mnie to uświadamiało, że rozmawiam z idiotą...

poza tym czytaj uważnie, nigdzie nie napisałem połmózgu, że 4% leci ze SPOTA... wykolorowałem Ci, bo Twój mały móżdżek może tego nie ogarnąć...

Ale ty jestes madry, zaraz bede plakal .

Tacy wlasnie idioci jak ty odstraszaja graczy i to jest przykre .

Opublikowano

Pamiętam ten serwer jeszcze kiedyś, fajnie się grało i tutaj także zawitam, gra się już pobiera.

Jedyny minus to liczba graczy.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...