Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seven Heven Mt2 [No-Hamachi] [Easy]

mean3rd

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakieś aktualizacje czy coś ? bo na serwer nie można wejść

Zwykle w godzinach 23:00 - 1:00 są przeprowadzane aktualizacje, poprawiające błędy etc.

Jednak przez całą resztę czasu, serwer jest ciągle online, w dzień i noc

The past has gone

Opublikowano

Zagram, z chęcią gdzie najlepiej grać czerwoni/żółci/niebiescy?

Opublikowano

Zagram, z chęcią gdzie najlepiej grać czerwoni/żółci/niebiescy?

Masz tylko czerwonych i niebieskich, liczba osób w danym królestwie jest chyba taka sama .

75775358773159538492.png

Opublikowano

ddos ? nie  mogę zalogować się na serwer ;x 0 info :c

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

ddos ? nie  mogę zalogować się na serwer ;x 0 info :c

Wszystko działa normalnie, może jakieś chwilowe problemy z internetem miał heti.

75775358773159538492.png

Opublikowano

Jaki bs działa na ten serwer ?

BS jest na forum serwera. Wbijaj, bo nazwa EASY w temacie to nie tylko by ściągnąć graczy, jak w niektórych serwerach...

The past has gone

Opublikowano

BS jest na forum serwera. Wbijaj, bo nazwa EASY w temacie to nie tylko by ściągnąć graczy, jak w niektórych serwerach...

Ale ja już gram i dlatego pytam :)

Bardzo przyjemnie się gra i wszystko dostosowane, truta to najlepsza broń do expa ? ;)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ale ja już gram i dlatego pytam :)

Bardzo przyjemnie się gra i wszystko dostosowane, truta to najlepsza broń do expa ? ;)

Tak

Polecam serwer, liczba graczy rośnie :).

Opublikowano

Nie ma co, administracja bardzo się stara, pomaga często wprowadza nowe aktualizacje, naprawia bugi. Jakby na każdym serwerze była taka, to serwery były by zaj***ste :). Wyszła nowa aktualizacja do Bs'a, znajduje się w dziale poradniki na forum serwera.

Opublikowano

Serwer milo mnie zaskoczył. Expi się przyjemnie, dropi również. Nie ma problemów z ulepszaczami. Jako nowy gracz mam jednak kilka pytań:

- Gdzie dropią pierścienie i inne dopalacze do pvp?

- Czy są jakieś dungeony?

- Gdzie dropią pieczęcie wierzchowców?

Szkoda, że graczy jest niewielu, ale mam nadzieję, że będzie ich coraz więcej. Póki co serwer ma same pozytywne komentarze. Pogratulować administracji właściwego  podejścia do graczy i życzyć 1000+ graczy. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Serwer milo mnie zaskoczył. Expi się przyjemnie, dropi również. Nie ma problemów z ulepszaczami. Jako nowy gracz mam jednak kilka pytań:

- Gdzie dropią pierścienie i inne dopalacze do pvp?

- Czy są jakieś dungeony?

- Gdzie dropią pieczęcie wierzchowców?

Szkoda, że graczy jest niewielu, ale mam nadzieję, że będzie ich coraz więcej. Póki co serwer ma same pozytywne komentarze. Pogratulować administracji właściwego  podejścia do graczy i życzyć 1000+ graczy. 

-pd / rękawica z szkat. ebonitowej która leci z metków / bossów reszta dopalacz też

-dungi dojdą w update 2.0.0 nad którym cały czas pracuję

-pieczęcie lecą z bossów 

Opublikowano

Nie to prawda serwer był off line. Padło logowanie i nie chciało wstać, a ja dopiero wstałem bo do 5 siedziałem i przygotowywałem update 2.0.0 który jeszcze nie jest gotowy.. Uwierzcie mi tam będzie na prawda sporo zmian. Przepraszam was za ten czas który serwer nie działał. Już wszystko naprawiłem można się normalnie logować. 

Update 2.0.0 możliwe że wejdzie w wieczornej konserwacji od 23:00 do 1:00 ale nie jestem pewien na 100%.

Opublikowano

Nie to prawda serwer był off line. Padło logowanie i nie chciało wstać, a ja dopiero wstałem bo do 5 siedziałem i przygotowywałem update 2.0.0 który jeszcze nie jest gotowy.. Uwierzcie mi tam będzie na prawda sporo zmian. Przepraszam was za ten czas który serwer nie działał. Już wszystko naprawiłem można się normalnie logować. 

Update 2.0.0 możliwe że wejdzie w wieczornej konserwacji od 23:00 do 1:00 ale nie jestem pewien na 100%.

coś więcej ? grałem do wczoraj i zrezygnowałem przez głupie rzeczy, które są proste do zmienienia ale nie zostały wprowadzone tj. np. szybszy resp mobów, full hp po wstaniu, itp. :) 

czekam na jakiś opis, bo jak na razie serwer takie 4/10 fajnie było na początku ale nie widze po co grać dalej ;) 

i proszę o nie odsyłanie mnie na forum tylko wypisaniu tu

pozdrawiam :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

coś więcej ? grałem do wczoraj i zrezygnowałem przez głupie rzeczy, które są proste do zmienienia ale nie zostały wprowadzone tj. np. szybszy resp mobów, full hp po wstaniu, itp. :)

czekam na jakiś opis, bo jak na razie serwer takie 4/10 fajnie było na początku ale nie widze po co grać dalej ;)

Szybszego respu nie będzie bo exp jest wystarczająco duży, a idzie szybko wyexpić z tym respem dlatego nie ;) Dużo rzeczy dojdzie w następnym patchu więc wystarczy po prostu poczekać ;)

Opublikowano

Ja wyekspiłem 2 postać na 250 w 900 min gdzie na dropieniu ulepek spędziłem 450 min. mniej więcej. Więc nie wiem czemu marudzisz, w trakcie respienia spota możesz sobie iść ubić metina albo bosa więc to jest dobre.

75775358773159538492.png

Opublikowano

Jest może jakaś łatka aby moby z nowych map zamienić na psy ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Update v.2.0.0 
-dodano stakowanie itemów boga smoków, 
-dodano wyrzucanie itemów boga smoków, 
-naprawiony zwój SM, 
-dodano resetowanie umiejetności na G1, 
-dodano wymiar władców: 
-łatwy 75-110lv, 
-normalny 110-150lv, 
-trudny 160-225, 
-ekstremalny 230-250, 
wszystkie wyzwania z serii "Wymiar władców" są na czas. 
-dodano drop do nowych bossów, 
-dodano "Strażników" przed wejściem do Miast, 
-dodano podejrzenie statystyk postaci, 
-poprawiono olejek wygnania, 
-dodano pierścień do zmiany lidera gildi, 
-dodano nowe ulepszacze, 
-poprawiono wydajność serwera, 
-dodano godzinę i datę na nad czatem, 
-zwiększono wejście kd do 80% 
-skrócono leżenie przedmiotów do 15 sekund, 
-dodano wstawanie z full hp, 
-dodano niszczarkę przedmiotów u handlarki <wystarczy przeciągnąć przedmiot> 

Niestety ten update muszę podzielić na dwie części to jest pierwsza część tego update reszta wejdzie do max wtorku. 

Tak po tym update TRZEBA zaktualizować clienta patcherem bądź łatką którą dodam poniżej. 

Łatka dla osób którym nie działa patcher jest na forum aktualizacje> aktualizacja 2.0.0 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...