Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seven Heven Mt2 [No-Hamachi] [Easy]

mean3rd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary dobry SevenHeven i jak tu nie wrócić na taki z*******y serwer. Polecam wszystkim. Serwer miał mnóstwo wspaniałych odsłon :). I prośba do Hetiska odpowiedz na Skypie :D.

@Edit 

Serwer jest on ? Bo coś mi nie tryka logowanie.

75775358773159538492.png

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajny serwer.

Zagram,nagram,zaprezentuje.

@Edit

W rejestracji zaciekawiło mnie to ze nie trzeba podawać e-maila :P

Jakim cudem hasło mogę sobie przypomnieć?:D

Opublikowano

W końcu zmiany z expem i dmg mobow ale i tak do 75 lvla ciężko się expi każdą inną klasą niż WP albo SMOK.

Tak czy inaczej teraz polecam. Gra więcej ludzi niż na niejednym dedyku :P licznik na stronie źle działa

The past has gone

Opublikowano

Podobnież to jest 4fun, tak?

Czy na 4fun przypadkiem nie wbija się szybciej level'a? 

kostiumy są za real-kasę nie mam nic przeciwko, ale wątpię, żeby ktoś kupił, jeśli nie wiadomo kiedy upadnie..

Magiczny metal jest nawet za rl kase na prawie każdym serwerze jest za free : )

@Edit

Moje niedopatrzenie :) przepraszam

Opublikowano

W końcu zmiany z expem i dmg mobow ale i tak do 75 lvla ciężko się expi każdą inną klasą niż WP albo SMOK.

Tak czy inaczej teraz polecam. Gra więcej ludzi niż na niejednym dedyku :P licznik na stronie źle działa

E tam, dobrze się expi.. x) do 55 poziomu trzeba się pomęczyć, a potem już można ciskać z roskami deffa caluutkiego spota szponów pod ścianą :)

Ja expiłem bodziakiem bez buffów z włączonym berkiem do 70 w mnisiej zbroi i biżuterii na 1 poziom x)

Opublikowano

Serwer nawet ciekawy ale jest masa błędów do poprawy :

- na moście w m1 albo postać zapada się pod ziemię albo całkowita zwiecha i restart od nowa

- peta którego otrzymujemy na start nie da się przywołać

- IS sklep, a w nim metale, roski itd ( podobnież w późniejszym etapie gry mamy sm tyle że na wszystko wystarczy ) ale sam fakt już odrzuca 

- brak wbudowanego BS ( ten z forum nie nadaje się do niczego, wybierasz odp. na miecze masz odp. na magię itd ) 

- rosy nie są w maksymalnych wartościach ( na serwerze 4Fun wypadałoby mieć do zabawy full ) 

- brak tp do DT, robiąc zadanie dla biologa musisz znowu gonić po świątyni 

- słaby resp, będąc w v1,v2 poszedłem do kuchni wstawiłem wodę, zagotowałem, zaparzyłem herbatę wróciłem i mogłem dalej mordować pająki

- drobne błędy jak np. " kupywać " czy nazwy mobów ze znakami pytania czy innymi dziwactwami

poza tym są też plusy :

- klimat

- ilość yang wypadających do cen w sklepach ( wystarcza na wszystko o czym dusza zapragnie )

- nie wyrzuca do pulpitu po każdym teleporcie jak to jest na większości pseudo serwerów

- brak lagów ( przynajmniej ja nie uświadczyłem )

- bony wchodzą max ( choć kilka zbędnych można śmiało wyrzucić  )

Nanieść poprawki tak by to był faktycznie 4Fun i można grać ile dusza zapragnie  :D

Ps. ja się tylko pytam kogo wy bierzecie na beta-testerów ? bo beta ponoć była, a takich błędów nie widzieli ?  :D

Opublikowano

Serwer nawet ciekawy ale jest masa błędów do poprawy :

- na moście w m1 albo postać zapada się pod ziemię albo całkowita zwiecha i restart od nowa

- peta którego otrzymujemy na start nie da się przywołać

- IS sklep, a w nim metale, roski itd ( podobnież w późniejszym etapie gry mamy sm tyle że na wszystko wystarczy ) ale sam fakt już odrzuca 

- brak wbudowanego BS ( ten z forum nie nadaje się do niczego, wybierasz odp. na miecze masz odp. na magię itd ) 

- rosy nie są w maksymalnych wartościach ( na serwerze 4Fun wypadałoby mieć do zabawy full ) 

- brak tp do DT, robiąc zadanie dla biologa musisz znowu gonić po świątyni 

- słaby resp, będąc w v1,v2 poszedłem do kuchni wstawiłem wodę, zagotowałem, zaparzyłem herbatę wróciłem i mogłem dalej mordować pająki

- drobne błędy jak np. " kupywać " czy nazwy mobów ze znakami pytania czy innymi dziwactwami

poza tym są też plusy :

- klimat

- ilość yang wypadających do cen w sklepach ( wystarcza na wszystko o czym dusza zapragnie )

- nie wyrzuca do pulpitu po każdym teleporcie jak to jest na większości pseudo serwerów

- brak lagów ( przynajmniej ja nie uświadczyłem )

- bony wchodzą max ( choć kilka zbędnych można śmiało wyrzucić  )

Nanieść poprawki tak by to był faktycznie 4Fun i można grać ile dusza zapragnie  :D

Ps. ja się tylko pytam kogo wy bierzecie na beta-testerów ? bo beta ponoć była, a takich błędów nie widzieli ?  :D

O godzinie 23:00 będzie naprawione to co napisałeś ;)

-Jeśli loga Cie na moście to była wtedy przerwa techniczna najprawdopodobniej, a wtedy tak się dzieje bo nikt nie może się lognąć oprócz mnie.

-Pet nie działa bo generował lagi pracuje nad nim spokojnie będzie naprawiony ;)

-Owszem w is masz te kamienie i wgl ale później na prawdę sporo leci tych SM a można się spytać na czacie jak lecą :)

-BS jest legalny ale nie pomagamy go wgrywać ;) przykro mi nie będzie wbudowanego bs

-Rosy będą na maxa ;)

-Tp do DT masz w m1 ;) popytaj graczy czasami :) i mogłeś zwrócić uwagę co stoi w m1 :D

-Resp zostanie poprawiny ale na szponach w V2 masz bardzo szybki resp ubijesz i już się respią ;)

-i też takie błędy postaram się wyeliminować :)

Większość z tego zostanie naprawiona dziś o 23:00 bo jest przerwa do 1:00 :) A jeśli znajdujecie jakieś błędy to piszcie na forum szybko będziemy je eliminowali :D

Opublikowano

Jak na paradoks najgorszej jest wbić 75. Daggerem przeżywałem potężne męki. A od 110 nawet potków nie trzeba. W sumie fajne takie rozwiązanie, chwilę się pomęczyć potem lajt

The past has gone

Opublikowano

no i pieknie, client sie juz sciąga, na serwer wbije z miła chcecia gdyz wspominam go bardzo dobrze :) i z gory polecam 

Opublikowano

Dajcie jakąś mniejszą paczkę żeby wrzucić do clienta innego serwera :)

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Teraz już takie zabiegi się nie udadzą... musisz pobrać całego, tak dużo 1gb dla Ciebie? co tym masz neta Aero?

The past has gone

Opublikowano

AutoPatcherem możesz pobrać.

slgbil.jpg

Opublikowano

Po samej prezentacji tego serwera nic nie wiem jedynie to że jest na src i nic więcej więc bede neutralny

najwyraźniej jesteś upośledzony :)

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

Serwerek jest spoczko przyjemnie sie gra, lecz brakuje graczy.Pytanie do administracji, macie zamiar wprowadzic jakąś reklame serwera aby wiecej ludzi wbiło  bo tak to troche kiepsko bydzie a szkoda.. ;/

Opublikowano

Fajny pomysł z tym ekwipunkiem zwierzaka lecz server nie na moje gusta :)

Wszystkiego sporo ciekawe jak z bugami ? 

Powodzenia a nad prezentacją mogliście minimalnie bardziej popracować pod względem estetycznym .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

pwnie ten jego zbudowany serwer padl albo  matak mu prąd odłączyła xD

Serwer miał po prostu przerwę techniczną ;) Proszę wchodzić na forum tam zazwyczaj wszystko piszę ;) Serwer nie padł ma się dobrze i nikt nie odetnie prądu :P no może natura :D ale to się nie liczy xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...