Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seven Heven Mt2 [No-Hamachi] [Easy]

mean3rd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z forum, właśnie wróciłem do domu wszystko jest poinstalowane tylko wrzucę dane na serwer i włączam serwer ^^

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej hetisek , widze na stronie że juz wszystko przywróciłeś ale mam problem... Usuneło mi konto i nie moge sie na nowo zarejstrować , pod rejestracją  jest coś takiego napisane : Notice: Undefined index: action in/usr/local/www/apache22/data/pages/register.php on line 31

Opublikowano

Ej hetisek , widze na stronie że juz wszystko przywróciłeś ale mam problem... Usuneło mi konto i nie moge sie na nowo zarejstrować , pod rejestracją  jest coś takiego napisane : Notice: Undefined index: action in/usr/local/www/apache22/data/pages/register.php on line 31

To nic, że tak pokazuje reje działa jak powinna :) właśnie sprawdziłem ;p

Opublikowano

A Dobra już działa , dzięki :D

Spoko spoko, powoli wszystko wstaje na nogi ;d jeszcze chwila i będzie git :D Nasz serwer dostał nowy zasilacz i nowy dysk to będzie zapierdalać xD

Opublikowano

Powiem Ci tak ten twój serwer nie ma szans jak widać pada po lepszym dosie lepiej kup dedyka i go zabezpiecz. 

ps: z vps za 10zł wywalam ci stronę i serwer więc coś jest nie halo zabezpiecz 

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

Powiem Ci tak ten twój serwer nie ma szans jak widać pada po lepszym dosie lepiej kup dedyka i go zabezpiecz. 

Tak dla Twojej wiadomości serwer ledwo wstał na nogi i nie ma do końca skonfigurowanych firewall'ów, a jak chcesz walić doss'y to jeden telefon do usługodawcy i na policji się widzimy czemu? Bo atakujesz prywatny komputer ;)

Opublikowano

Czy ty mi grozisz? proszę bardzo dzwoń czekam :) tylko testowałem ile to "Gówno nie serwer" postoi zadzwoń na policję i powiedz że ci serwer atakują który stoi nielegalnie bo nie posiadasz licencji od GF :P

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

Czy ty mi grozisz? proszę bardzo dzwoń czekam :) tylko testowałem ile to "Gówno nie serwer" postoi 

Nie grożę po co mi to :D Mówię jak jest xD Halo to no-hamak co to chcesz od neta 100mb/s i maszynie której masz wymienionej w prezce? xD to nie dedyk siema :D 

Opublikowano

Czy ty mi grozisz? proszę bardzo dzwoń czekam :) tylko testowałem ile to "Gówno nie serwer" postoi zadzwoń na policję i powiedz że ci serwer atakują który stoi nielegalnie bo nie posiadasz licencji od GF :P

Internetowy cwaniak który jeszcze przed pierwszą gwiazdka może otrzymać " RÓZGĘ "  :D

Opublikowano

Ten twój serwer za długo nie postoi bez maszyny z prawdziwego zdarzenia ;P

A ogólnie ładnie wykonany serwer :)

;-) ;-)

Opublikowano

Ten twój serwer za długo nie postoi bez maszyny z prawdziwego zdarzenia ;P

A ogólnie ładnie wykonany serwer :)

Masz racje ale spokojnie myślimy nad dedykiem ;) 

Opublikowano

21. Nie atakujemy, nie niszczymy, nie grozimy atakami serwerów użytkowników Naszego forum. Kara: Perm

Zgłoszenie poszło o naruszenie 21 punktu regulaminu.

@TOP, serwer będzie włączony wieczorem juz dziś?

The past has gone

Opublikowano

Tak dziś będzie włączony już wszystko gra oprócz serwerowego forum ale na razie stawiamy zabezpieczenia i sprawdzamy kopie którą wgraliśmy ^^ 

Opublikowano

Czemu mi strona nie dziala ? Ogl. serwer z*******y :) gralem na hamachi w SevenHevenMt2 i szukalem tego serwera ale zapomnialem nazwy a tu patrze a tu on ! xD dobra czemu strona nie dziala ?

Opublikowano

A więc tak rozmawiałem z drugim technikiem jak i z kilkoma graczami i doszliśmy do wniosku, że serwer jako no-hamachi zamykamy z tego względu, że zaufane, najbardziej aktywne osoby będą nam pomagać poprawić serwer i przygotować go pod dedyka który ma wystartować w następnym roku. Wiem, że większości się to nie spodoba ale im szybciej zaczniemy pracować nad przerobieniem serwera tym lepiej. Widzimy się znów najprawdopodobniej styczeń/luty ;) Tym razem jako odje*any medium na którym będzie o wiele więcej ciekawych rzeczy które są już zaplanowane, a nie zdążyły wejść w życie. Przepraszam was jeszcze raz za taką decyzje. Kto będzie chciał uczestniczyć w zamkniętej becie może się odezwać do mnie na PW. 

Moderator może zamknąć temat.

Opublikowano

No hetis, 2 tyg serwer postał! Z edycji na edycje serwer stoi coraz dłużej :) No to dedyk 3 tygodnie może postoi? #Invisible Hate

Inv lubię ten hejt <3 Pisz do mnie na PW mendo i nie hejtuj bo liczę na Twoją obecność ! xD

Opublikowano

Inv nie hejtuj tak? bo co bo jestem rudy? xD dobra tak poważnie nie spamuj bo moderator ma zamknąć temat :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...