Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Chat

Lordeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy było czy nie ale tak siedzę na tym forum bym popisał z ludźmi i wcale nie chodzi mi o dogadywanie się na pw tylko jakiś czat. Nie wiem czy była już taka sugestia czy nie naszło mnie to napisałem :P

Jakiś czat np. na dole forum ;)

Kto wie może nie było by jakiegoś tam wielkiego chaosu ;d

#Edit

No bo raczej do poszczególnych działów to już chyba odpada D:

7138509900_1434192442.png

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla członków grup i kidów+ dostępny jest shoutbox, natomiast jeśli mówisz o bezpośrednim czacie użytkownik-użytkownik, to jestem na tak, bo PW czasem się nie sprawdza.

Opublikowano

Dla członków grup i kidów+ dostępny jest shoutbox, natomiast jeśli mówisz o bezpośrednim czacie użytkownik-użytkownik, to jestem na tak, bo PW czasem się nie sprawdza.

redaktorzy nie maja, chba ze cos tutaj sie zmienilo

uzytkownik-uzytkownik tak

cale forum po prostu sie nie sprawdzi

­

Opublikowano

redaktorzy nie maja, chba ze cos tutaj sie zmienilo

uzytkownik-uzytkownik tak

cale forum po prostu sie nie sprawdzi

Bo redaktorzy to nie grupa funkcyjna

Jestem za czymś takim jak Mistro mówił.

Opublikowano

Opublikowano

r3ePj8E.png

Opublikowano

Tylko musiałby się historia zapisywać takich rozmów, żeby można wyciągnąć odpowiednie konsekwencję z pewnych poczynań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...