Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Chat

Lordeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Globalny czat (gdzie 5k typów robi co chce, leje na zasady) nie przejdzie, nie ma mowy.

Ale jeśli chodzi o prywatny czat, gdzie np. z listy znajomych wybierasz usera i możesz pisać z nim online... jestem na tak. Troszkę taki facebook, ale ułatwia to komunikację w co najmniej 90% :)

i ja to kupuje, jestem za 

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Miszczu ma dobry pomysł.

Tak jak @Phoenix. uważam, że powinien działać tylko między znajomymi.

Znalazłem coś podobnego, myślę, że wygląda nieźle, ale przypomina trochę chat z fb.

802901419974638914647.png

Co prawda jest to modyfikacja pod phpbb3, ale chodzi o samo działanie i wygląd.

Takie wiadomości powinny pojawiać się od razu po otrzymaniu, na każdej stronie (index, temat, etc.)- taka propozycja dla technika, zaczerpnięta z wyżej podanego przeze mnie screena (jeśli będzie chciał owy chat wcielić w życie).

Jestem na tak dla tego rozwiązania :p.

Opublikowano

Nie.

Jest od tego GG, Skype, TS3 oraz prywatna wiadomość, forum i tak już działa jak działa, więc szkoda bardziej obciążać.

Opublikowano

@Miszczu ma dobry pomysł.

Tak jak @Phoenix. uważam, że powinien działać tylko między znajomymi.

Znalazłem coś podobnego, myślę, że wygląda nieźle, ale przypomina trochę chat z fb.

802901419974638914647.png

Co prawda jest to modyfikacja pod phpbb3, ale chodzi o samo działanie i wygląd.

Takie wiadomości powinny pojawiać się od razu po otrzymaniu, na każdej stronie (index, temat, etc.)- taka propozycja dla technika, zaczerpnięta z wyżej podanego przeze mnie screena (jeśli będzie chciał owy chat wcielić w życie).

Jestem na tak dla tego rozwiązania :P.

I to jest bardzo dobry pomysł, co do tego to jestem jak najbardziej na tak a co to chatu ogólnego na forum to zdecydowanie na nie, za duży chaos by był i spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...